This is the worst f**ing subscription website I have ever seen. It charges you 9DKK for signup, which is fine, but then you cannot cancel your subscription straight up afterwards, due to bogus reason.... Zobacz więcej
Boligdk
Cancelled my subscription over the phone 3 months ago because the website was not working. Saw today that I have been charged 299DKK three times after I cancelled. Contacted support (Camilla) which wa... Zobacz więcej
Jeg ville tilmelde mig til 9 kr., men blev tilmeldt en pakke automatisk, som kostede 299 kr., hvilket jeg var meget skuffet og forbavset over. Jeg skrev en pæn besked til dem om at jeg i mit SU-budget... Zobacz więcej
Uden tvivl falske annoncer målrettet som en pengestøvsuger. Ingen grund til at købe fordelspakken her! _________________________________ Svar til nedenstående kommentar d. 06 marts 21: Hej An... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Ledige lejligheder, rækkehuse, huse i København, Odense, Århus og Aalborg. Find billige lejebolig i hele Danmark med det bedste udvalg. Lej en bolig idag!
Dania
- boligdk.dk
Stort udvalg af lejligheder
Stort udvalg af lejligheder, jeg havde et par spørgsmål omkring en bolig, og kundeservicen var utrolig hurtig til at besvare mine spørgsmål!

Odpowiedź od Boligdk
Overskuelig hjemmeside med et stort…
Overskuelig hjemmeside med et stort udvalg af lejligheder. Kundeservice var hurtig til at svare på mine spørgsmål så alle pengene værd!

Nem og enkel hjemmeside
Nem og enkel hjemmeside, som hurtigt fik mig i en ny lejlighed! Meget tilfreds med Boligdk.

Meget bedre end boligportalen
Meget bedre end boligportalen! Jeg fandt hurtigt en ny lejlighed og meget tilfreds med deres kundeservice.

Nemt og enkelt
Nemt og enkelt! Fandt en lejlighed efter 20 dage 😊
Betaler gerne de 299,- pr måned og tak til Camilla for den hurtige service over mail!

Odpowiedź od Boligdk
Nemt og hurtigt at finde bolig til studiestart
Har lige fundet et værelse i Kbh, så jeg er klar til studiestart efter sommer. Det var nemt og man kommer hurtigere frem til kontakt med udlejere på BoligDK, end jeg har oplevet på andre sider, hvor jeg har søgt uden held. Så alt i alt er jeg meget tilfreds, og jeg vil helt sikkert benytte boligdk igen, når jeg bliver boligsøgende igen.

Fin, overskuelig og nem
Super fin side! Meget overskuelig og nem. Kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Boligdk
dårligere hjemmeside og service tror…
dårligere hjemmeside og service tror jeg ikke findes. Har ingen gode oplevelser med dem. Man skal ikke tilmelde sig det her og betale 299kr om måneden. Ingen hjælp og dårlig kundeservice, der ingen forståelse har og intet kan gøre for for en. uanset situation. Så ønsker man en lejlighed så spild IKKE 299kr på det her... bare et godt råd

Super god boligside
Super god boligside, kan klart anbefale siden til andre boligsøgende!

En rigtig god side
En rigtig god side, som jeg klart vil anbefale. Der gik ikke lang tid fra jeg fandt siden, til jeg stod med en ny lejlighed. alt spillede som det skulle.

Odpowiedź od Boligdk
Super nemt og overskueligt!
Super nemt og overskueligt!
Hjemmesiden er dejlig nem at finde rundt i. Jeg fandt selv en super lækker såvel billig bolig, helt centralt i Aalborg inden for en uge på boligdk's side :)
5 ud af 5 stjerner herfra - meget tilfreds.

Super god oplevelse
Super god oplevelse, igennem hele processen. Nemt og overskueligt, og ikke mindst hurtigt fra overvejelse til underskrevet lejekontrakt.
Kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Boligdk
Hold jer langt væk fra Boligdk.dk!
Hold jer langt væk fra Boligdk.dk!
De tager dine penge fra dit konto, uanset om du er afmeldt det.
Deres telefon virker ikke, og de svare ALDRIG når man sender en mail til dem.
Den l..e firma har allerede trukket 2 x 299 indtil videre!