1. Salon piękności

Napisane przez firmę

Bodyshape er specialiseret i kropsbehandlinger, og er en af de mest erfarne fedtfrysningsklinikker i Danmark. Vi benytter det bedste og mest sikre ud styr og tilbyder en vifte af behandlinger, herunder fedtfrysning, strækmærkebehandling, bodywraps, TEI og infrarød varmeterapi. Bodyshape er beliggende i Esbjerg, men vi byder velkommen til kunder over hele Danmark og tilbyder altid gratis forsamtale

4,5

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Flotte resultater

Rigtig sød, professionelle, ærlige og imødekommende personale. Stor forståelse og behjælpelig med det man kommer med.
Fik lavet fedtfrys på lår og baller. Der blev reduceret med flere cm. Er meget tilfreds med resultatet.
Altid gode til at svare på spørgsmål og vende tilbage. Behagelige omgivelser. Vil helt sikkert anbefale det til andre.

7 sierpnia 2025

Odpowiedź od Bodyshape Esbjerg

Kære Linda - tusind tak for din anmeldelse; det sætter vi virkelig stor pris på. Tak for tilliden, og for at du vil dele dine erfaringer.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og tryg…

Fantastisk service og tryg kundeoplevelse. Højt til loftet, men stadig professionelt og kyndige hænder.

Rigtig flot og tilfredsstillende resultat, lige som jeg havde håbet. - Jeg kommer igen 😉

27 maja 2025

Odpowiedź od Bodyshape Esbjerg

Kære Nanna - tusind tak for din anmeldelse, det betyder rigtig meget. Vi glæder os til at se dig igen :-)

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god behandling med Rigtig god…

Rigtig god behandling med Rigtig god effekt. Syntes bestemt man skal ofre pengene og tiden på pelvic chair.

8 kwietnia 2025

Odpowiedź od Bodyshape Esbjerg

Hej Nina. Tusind tak for din anmeldelse af Pelvic Chair - vores behandling mod inkontinens. Vi håber, at mange flere vil få glæde af den, når de ser, at det faktisk virker.
Bedste hilsener fra Bodyshape

Oceniono na 5 z 5

Pelvic Chair er alle pengene værd

Jeg har i en del år lidt af urge inkontinens og været ude af stand til at lave knibeøvelser da jeg ikke kunne mærke musklerne. Jeg valgte at give Pelvic Chair en chance efter en prøve behandling. Det har været det bedste jeg har gjort for mig selv i mange år. Mine uheld er reduceret med 90-95% og jeg er nu i stand til at holde mig til jeg når toilettet og jeg kan lave knibe øvelser

30 sierpnia 2024

Kære Jannie.
Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er vi glade for at du vil dele din oplevelse med andre, og for at vi har kunnet gøre en forskel for dig. At det er det bedste du har gjort for dig selv i mange år, betyder virkelig meget for os. Det er det, der motiverer os hver dag.
Mange hilsener teamet hos Bodyshape

Bækkenbunds træning

Jeg har siden jeg fik tvillinger for ca 2 år siden bøvlet med små uheld når jeg skulle nyse, men efter behandlinger i pelvic chair, har jeg ingen problemer mere. Så det kan kun anbefales til alle der går og overvejer denne behandling

23 sierpnia 2024

Odpowiedź od Bodyshape Esbjerg

Tusind tak for din anmeldelse. Det sætter vi virkelig stor pris på - og aller mest er vi glade for, at du ikke længere har problemer med uheld efter din fødsel.

Perfekt lashlift hos The Bodyshape

Jeg fik lavet lashlift hos The Bodyshape og er yderst tilfreds med resultatet. Som førstegangsbesøgende var jeg meget nervøs, men fra det øjeblik jeg trådte ind, blev jeg mødt af en rolig og meget imødekommende medarbejder, der tog varmt imod mig og fik mig til at føle mig tilpas med det samme. Klinikken er virkelig flot og stilfuld, og den udstråler professionalisme samtidig med, at den skaber et afslappende og behageligt miljø.

Hele behandlingsprocessen var utrolig behagelig, og jeg følte mig tryg i hænderne på den dygtige behandler. Resultatet overgik mine forventninger, og jeg er så glad for, hvordan mine vipper ser ud nu.

Jeg kan helt klart anbefale at få lavet lashlift hos The Bodyshape til alle, der overvejer det. Det er en fantastisk oplevelse fra start til slut.

6 sierpnia 2024

Odpowiedź od Bodyshape Esbjerg

Kære Sarah. Tusind tak for din flotte anmeldelse; det sætter vi virkelig meget pris på. Mange hilsener Bodyshape-teamet

Super resultater

Kan varmt anbefale Bodyshape - Esbjerg.
Gode resultater efter fedtfrysning på lårerne. Kan efter 4 uger tydeligt mærke forskel fra før - flere cm reduceret.
Kyndig råd og vejledning af sød og proffesionel personale.
Dejlige og lækre lokaler, hvor man føler sig velkommen med det samme man træder ind af døren. Kan kun give dem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4 maja 2024

Odpowiedź od Bodyshape Esbjerg

Kære Jonna. Tusind tak for den flotte anmeldelse; det sætter vi virkelig pris på.
Det betyder alt at vores kunder er tilfredse, føler sig godt vejledt og opnår gode resultater. Det bestræber vi os på hver dag. Mange tak

Oceniono na 5 z 5

Virkelig lækre lokaler og søde medarbejdere at snakke med Liana er bare kanon dygtig og sød.

Var virkelig en fornøjelse at besøge jeres skønne butik med smukke lokaler❤️

Liana er virkelig dygtig hun har givet mig de smukkeste øjenvipper og bryn som jeg er utrolig glad for❤️🌹 hun er bare sød og venlig at Snakke med❤️🌹 den Tei behandling synes virkelig allerede den har givet en god effekt.

Virkelig tak for dig skønne Liana❤️🌹🌺💖💝

28 grudnia 2023

Odpowiedź od Bodyshape Esbjerg

Kære Celina - tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at du er glad for det flotte resultat, og at TEI også virkede for dig :-)

Kompetente og imødekommende

Utroligt imødekommende. Lytter aktivt til ens ønsker og behandler ud fra de ønsker. De behandlinger jeg har fået, har fungeret som ønsket og som beskrevet. Kan anbefale et besøg :-)

12 lipca 2023

Vildt god kundeservice

Vildt god kundeservice, hvor man føler sig tryg og tilpas. De går det ekstra skridt og fik mig presset ind i kalenderen, selvom der egentlig ikke var tid den dag. På den måde kunne jeg få en luksus bodywrap, der gjorde at jeg nu passer min brudekjole. Har tidligere fået en fedtfrysning, også med god effekt, men vigtigst af alt, med den samme særlige måde at tage hånd om kunderne på, så man kun kan blive glad og føle sig i gode hænder. Klart anbefalelsesværdig!

1 sierpnia 2023

Kære Karina.
Tusind tak for at ville dele din oplevelse med fedtfrysning og bodywrap - vi er rigtig glade for at vi kunne gøre en forskel. Og så lige op til dit bryllup :-)
Mange hilsener Bodyshape

Oceniono na 5 z 5

Skøn klinik og professionelt personale!

Jeg har fået lavet både fedtfrysning og bodywrap hos Bodyshape - og jeg har været mere end tilfreds! Både med resultaterne og selve behandlingen. Personalet er super søde, professionelle og ikke mindst ærlige. Jeg har udelukkende godt at sige og har haft skønne oplevelser i klinikken ved alle besøg og behandlinger! :-)

22 lutego 2023

Kære Ida
Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Vi glæder os til at se dig igen 🌸
Hilsen Bodyshape-teamet

Fedtfrysning under hagen

Jeg har fået lavet fedtfrysning under hagen og allerede fra forsamtalen følte jeg mig hørt og tryg ang det der fyldte hos mig. Utrolig søde piger som er smilende og imødekommende. Er SÅ tilfreds med behandlingen og meget overrasket over resultatet. Bestemt ikke fortrudt jeg fik booket en forsamtale.

6 stycznia 2023

Odpowiedź od Bodyshape Esbjerg

Kære Mette. Tusind tak for din flotte anmeldelse; vi er rigtig glade for at du vil dele din oplevelse hos os.
Hilsen Bodyshape-teamet.

God vejledning og hjælpsom😀

Venlig betjening. God til at svare hurtig på mail. Hjælpsom 😀 Jeg har bl.a. prøvet TEI for at se om det kunne hjælpe på mit knæ og væske i kroppen. Mit knæ blev bedre under behandlingen, og da det jo også er en form for træning fik kroppen det bedre. Kan anbefales, det samme kan behandlingen med wrap og infrarød varme 😉

24 stycznia 2023

Odpowiedź od Bodyshape Esbjerg

Kære Dorthe. Tusind tak for din anbefaling af vores kropsbehandlinger; vi er rigtig glade for at vi har kunnet gøre en forskel for dig. Og glæder os til at se dig igen
Hilsen Bodyshape-teamet

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej