Oceniono na 5 z 5

Har været hos Top Clinic for at få lavet permanent make up (øjenbryn) Et virkelig flot resultat. Meget professionel behandling (af Else) Super god service - jeg kommer helt sikkert igen. Give... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ansigtsbehandling i topklasse af dygtig og meget kompetent og uddannet behandler. Blev mødt med smil og en behagelig tone fra start til slut, trods lidt bøvl med et gavekort fra anden udbyder. Fik... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Første gang, jeg får lavet negle der🥰 Mega behageligt oplevelse og søde imødekomme. Selvom de lavet enkelt fejl, om jeg snakket dansk eller engelsk. Så fik jeg en virkelig dygtige og tålmodige kv... Zobacz więcej

4,7

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

👍👍👍👍

Har været hos Top Clinic for at få lavet permanent make up (øjenbryn)
Et virkelig flot resultat.
Meget professionel behandling (af Else)
Super god service - jeg kommer helt sikkert igen.
Giver Top Clinic de varmeste anbefalinger

28 lutego 2026

Kan varmt anbefale TOP CLINIC

Har besøgt Top Clinic i dag, og det var en fantastisk god oplevelse fra start til slut. Super professionel behandling og en utrolig behagelig atmosfære. Man føler sig virkelig set og i gode hænder. Jeg kan varmt anbefale Top Clinic

28 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, godt udvalg og en god overraskelse med en lækker vareprøve, som jeg overvejer at bestille på webshoppen fordi den er så god. Klar anbefaling herfra.

17 października 2024

Første gang

Første gang, jeg får lavet negle der🥰
Mega behageligt oplevelse og søde imødekomme.
Selvom de lavet enkelt fejl, om jeg snakket dansk eller engelsk. Så fik jeg en virkelig dygtige og tålmodige kvinde, som skal ordne mine negle. Men efter behandlingen, følte jeg en ny kvinde og klar til mit bryllup 🥰

3 października 2024

Hurtigste levering ever

Hurtigste levering ever.
Bestilte varer og modtog under 24 timer efter. Virkelig god service. Der var problemer med mobilepay, så fik bestilt 2 gange, pengene førte de tilbage med det samme for den ene ordre.

18 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Déconseillé cette clinique TOPCLINIC

Déconseillé cette clinique TOPCLINIC
Je conseille personne cette clinique , je réservé avec TOPCLINIC et je me trouve dans une clinique TURKEYANA donc l’arnaque total depuis le départ, le prix qu’à des mensonges, et des personnes non formés , je me trouve avec une infection depuis plus d’an mois , vous savez il y’a personne pour me dire quoi faire , je demander il me disait c’est normal , je demander une avis sur une outre clinique et la surprise il m’a dit l’aller en urgence faire une prise de sang 🩸 et m’a conseillé que faire , que topclinic une fois que je payée plus personne, ils me disent qu’il y’a un traducteur avec moi , je rien vu .pour faire embobiner oui il parler français , après ils parlent turc ou bien anglais , portant c’était bien écrit avec traducteur tout le temps . Rien que de l’arnaque. Et des vrais magouilleurs. L’hôtel ils payent cinq étoiles 😂je me trouve à Hôtel IBiS à 60€ la nuit . Bravo la topclinc que des mensonges. Fait partager ses arnaques doivent terminer .

Date de l'expérience: 22 décembre 2023

23 grudnia 2023

Professionel og behagelig klinik

Fik råd og vejledning under forløbet og gik derfra med følelsen af, at have lyst til at komme igen.
Lokalerne er rigtig fine og indbydende med en rolig atmosfære.
Ville helt klart anbefale Top Clinic til andre.

17 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Verdens bedste service på Webshopen.

Har aldrig modtaget, så god service, som hos TopClinic💎
Jeg var selv skyld i en forkert ordrebestilling og skriver til dem ang. returnering kl.22:00.
Kl.22:20 har Else svaret mig, med overskud og kæmpe hjælpe.
KAN VARMT ANBEFALE AT HANDLE, PÅ DERES WEBSHOP🙏 tak for god behandling og stort service.

9 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Disappointment Hair transplant result

I was disappoint with my hair transplant in Top Clinic in Turkey. It was a year ago when my hair transplantation. My operation schedule was afternoon then i waiting up to midnight. They are tired maybe they cant perform well on my operation. Also my doctor is not there while ongoing my operation. I want to see the images of the result please go to google reviews.

6 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

It was a great experience and they have…

It was a great experience and they have the best staff from the medical team to the translation to the consultants the prices are suitable for all and the accommodation was perfect the timing with drivers was perfect I recommend this clinic for everyone

9 marca 2023

Helt vildt god service

Helt vildt god service. Jeg havde købt en ansigtsrens som jeg desværre ikke kunne tåle, og fik perioral dermatitis af. Jeg tog kontakt til butikken, og fik mine penge retur. Derudover fik jeg også en gratis serum til at behandle mit perioral dermatitis, og rigtig god vejledning.

11 stycznia 2023

5 stjerner!

Er pt. i et kurforløb hos Top Clinic og kan både se og mærke store forandringer ved min hud. Man får rigtig god vejledning i forhold til produkter og hudplejerutiner. Altid god behandling samt sødt og imødekommende personale. Kan kun give mine varmeste anbefalinger herfra.

8 stycznia 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej