Boardlife Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag blev kontaktad av företaget då min beställda vara var slutsåld. Jag fick förslag på en liknande vara som ersättning till samma pris som den första jag lagd order på. Eftersom det skulle vara en p... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bra grejer och fantastisk service! Tredje gången jag shoppade på Boardlife och det har blivit kanon alla gångerna. Den här gången byggde jag om, och bytte koncept på brädan så det var guld med reko... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Beställde truckar och ett 5 pack med rails. Fick mail om att paketet med rails tyvärr hade gått upp och två par samt 3 uppsättning med skruv saknades. Fick erbjudande om att få de 3 rails som var... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Dryg kundtjänst, deras telefonväxel ligger nere så bara mejl kontakt som tar en evighet att få svar ifrån. Och så fick jag inte riktigt det jag ville ha. Beställde bones medium bushing, dom vit/gula s... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z deskorolkami
  2. Sklep z odzieżą uliczną

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Välkommen till Sveriges mest välsorterade webbutik inom longboard. Allt för nybörjaren såväl som proffset. Som ett paradis för brädsportnörden. Vi har allt du behöver för brädlivet. Surfa in får du se - Stort sortiment - Bra priser - Snabb leverans - Kunnig personal

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 17

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Allt verkar vara slut eller gammalt

1 listopada 2023
Opinia niezależna

Odpowiedź od Boardlife

Njae det är fortfarande närmare 1000 olika artiklar i lager så det ska finnas. Denna säsong har också varit hårt präglad av stora leveransproblem från många leverantörer på grund av världsläget vilket också påverkat oss. Ledsen att göra dig besviken men tveka inte att höra av dig om du söker något specifikt.

Oceniono na 2 z 5

Lång väntan på ingenting.

Efter att ha väntat i nästan en vecka på min bräda så skickade jag ett mail och frågade om leveransbesked.
Fick då beskedet att den inte längre fanns i lager så köpet avbröts men fakturan och leveransen ligger fortfarande kvar hos Klarna.

25 lipca 2023

Odpowiedź od Boardlife

Beklagar att det verkat strula och att återkopplingen varit bristfällig. Detta kommer vi att ta med berörda personer. Jag har dubbelkollat din order som var avbruten i vårt system men inte hos Klarna vilket brukar ske automatiskt. Så det var helt enkelt en bugg som skapat detta. Detta är nu manuellt åtgärdat och jag hoppas du ska kunna vara nöjd ändå.

Rekommenderas varmt

Grymt utbud. Bra priset. Snabb service. Snabb frakt.
Kittade upp min Bhangra inför sommaren med nya truckar och nya hjul.
Rekommenderas varmt.

11 czerwca 2023

Odpowiedź od Boardlife

Vi är grymt glada för din kommentar och att höra att du blev nöjd :)

Snabbt och bra

Snabbt och bra!
Och bra bräda!

11 kwietnia 2023

Odpowiedź od Boardlife

Tack för dina ord och betyg. Gör oss glada att du är nöjd med oss :)

100%

This place is SIIIiCK!!! Keep stocking Carver stuff and I will keep buying it here! I recieved my order like, 2 days after placing it and customer service answered my questions pretty fast too! Shop here! I totally recommend!

16 lutego 2023

Odpowiedź od Boardlife

Wow! We are touched to hear you like us and what we do. We are glad to be at your service and hope to hear from you soon again <3

Oceniono na 5 z 5

Klart bästa butiken för den som åker longboard

Trogen kund sedan länge och kommer fortsätta vara, har enbart positiva saker att säga!
Klart bästa butiken för den som åker longboard; grymt utbud, sjyssta priser och personal som är väldigt service minded.

20 lutego 2023

Fantastiskt fina ord! Vi bockar och bugar ödmjukt <3

Bästa personalen :)

Bästa personalen, är alltid trevliga och raka inget bs och bra utbud

13 lipca 2022
Opinia niezależna

Odpowiedź od Boardlife

Tack för otroligt fin feedback!

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans! Produkten motsvarande förväntningarna!

8 listopada 2022

Odpowiedź od Boardlife

Tack för betyg och kommentar. Kul att du känner dig nöjd!

Boardlife levererar!

Har handlat ifrån Boardlife flera gånger, sista gången blev det fel, men efter att återkoppling så fixade de snabbt och smidigt så att det blev rätt. Så totalupplevelsen är bara bra. Bra sortiment, leveranser och kunnig personal, rekommenderar Boardlife starkt.

25 października 2022

Odpowiedź od Boardlife

Din feedback och ditt betyg uppskattas enormt. Vi är glada att vi kunnat rätta till de fel som uppstod och vi står alltid till tjänst när det gäller denna livsstil. Hoppas att du ska bli nöjd med ditt köp i alla fall!

Nöjd

Nöjd! Snabb frakt men vad annars när de Är DHL som postombud.

2 września 2022

Odpowiedź od Boardlife

Det gläder oss att höra :)

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej