Boardlife Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag blev kontaktad av företaget då min beställda vara var slutsåld. Jag fick förslag på en liknande vara som ersättning till samma pris som den första jag lagd order på. Eftersom det skulle vara en p... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bra grejer och fantastisk service! Tredje gången jag shoppade på Boardlife och det har blivit kanon alla gångerna. Den här gången byggde jag om, och bytte koncept på brädan så det var guld med reko... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Beställde truckar och ett 5 pack med rails. Fick mail om att paketet med rails tyvärr hade gått upp och två par samt 3 uppsättning med skruv saknades. Fick erbjudande om att få de 3 rails som var... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Dryg kundtjänst, deras telefonväxel ligger nere så bara mejl kontakt som tar en evighet att få svar ifrån. Och så fick jag inte riktigt det jag ville ha. Beställde bones medium bushing, dom vit/gula s... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z deskorolkami
  2. Sklep z odzieżą uliczną

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Välkommen till Sveriges mest välsorterade webbutik inom longboard. Allt för nybörjaren såväl som proffset. Som ett paradis för brädsportnörden. Vi har allt du behöver för brädlivet. Surfa in får du se - Stort sortiment - Bra priser - Snabb leverans - Kunnig personal

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 17

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Bra brädbutik

Bra, tog lite tid i kommunikationen. Annars högsta betyg.

30 lipca 2025

Odpowiedź od Boardlife

Tack för ett bra betyg. Vi har varit lite kort om personal i förhållande till orderingången under sommaren vilket medfört längre svarstider än normalt. Men tacksamma för din fina feedback och betyg trots detta!

Oceniono na 1 z 5

Oseriöst!

Oseriöst!
Beställde en vara, fick vänta flera dagar inget info.
Jag var tvungen att själv kontakta kundtjänsten och då säger dom att vara är slut.
Jag kollade samma dag på deras hemsida man kunde fortfarande beställa en vara som dom inte har på lagret!
0/5 stjärnor!

25 lipca 2025

Odpowiedź od Boardlife

Ibland blir det fel i våra saldon dessvärre. I detta fallet var det så att när du köpte den sista varan som diffade och när vi sedan makulerade ordern så gick 1 st automatiskt tillbaka i lager. Så det var på grund av detta som det visade fel. Du fick dessutom tillbaka dina pengar så jag hoppas att allt är ok ändå. Beklagar att det var fel i saldot men det är tyvärr sådant som händer ibland när man har så många olika artiklar.

Oceniono na 5 z 5

Nu vart det ju krångel för det saknades…

Nu vart det ju krångel för det saknades truckar av rätt modell men det sköttes mycket snyggt efter ett litet misstag med ett missat mail. Jag är nöjd.

17 czerwca 2025

Odpowiedź od Boardlife

Vi tackar och bockar för fint betyg och för en nöjd kund!

Oceniono na 1 z 5

Sent faulty ESC speed controller to…

Sent faulty ESC speed controller to Exway x1, and customer service ghosting or MAYBE 1 mail per day with some random bull

13 maja 2025

Odpowiedź od Boardlife

Sad to see this review. We have followed and answered your questions all along eventhough your item was purchased half a year ago. While you write we are trying to find the reason for the error since it can be connected to both electric peaks in installation process and due to a faulty battery or even damaged charger.

Kanonservice

Kanonservice

Bra utbud på märken till rimliga priser och bra nivå av feedback när det blev strul med ordern.

21 marca 2025

Odpowiedź od Boardlife

Tack för betyget och vad trevligt att höra att du uppskattar vår support!

Absolutely amazing

Absolutely amazing, made a mistake with my order and got it resolved quickly, Christian was great, reccommend to all!

25 lutego 2025

Odpowiedź od Boardlife

Thanks for a great review and to hear how pleased you are with our work. Hope you will enjoy the stuff you bought!

Klibbor på köpet.

28 października 2024

Odpowiedź od Boardlife

Ja absolut, det är nästan lika viktigt som att få varan man beställt. Tack för betyget!

Rekommenderas

Snabb leverans. God kvalitet på produkterna. Rekommenderas

7 października 2024

Odpowiedź od Boardlife

Tack för väldigt fint betyg och feedback :)

Oceniono na 5 z 5

Grymt trevliga och bra service

Grymt trevliga och bra service. Och dessutom, väldigt roliga produkter.

27 maja 2024

Odpowiedź od Boardlife

Otroligt trevliga ord och fantastiskt betyg. Glada att kunna vara till hjälp för en likasinnad :)

Mycket nöjd

Gammal skatare på 90 talet så fäste jag blicken på något som heter surfskates vilket jag aldrig sett eller hört något om.

Efter sökt på div sidor så hittade jag min bräda på Boardlife, en Hobo surfskate. De va mycket hjälpsamma med info eftersom jag har noll koll vad som gäller och de vet va de pratar om. Och jag va lite smått orolig för att jag som gamling kanske borde hålla mig borta från div brädor på hjul. Men säger att det är fn det häftigaste på länge och är nu en kär ägodel. Nu åker jag nästan varje dag och lär mig. Om man inte testat en surfskate så måste man testa, härligt att bara glida fram och generera sin egen fart fram.

Jag vill tacka de på boardlife för all hjälp och ser i fram mot nya spännande saker till surfskates på deras sida.

23 maja 2024

Odpowiedź od Boardlife

Tack för att du delar med dig av detta. Vi är riktigt glada att höra att vi kan vara till hjälp och när någon mer upplever det vi brinner för mår man extra gott. Tack för fina ord och bra omdöme. Du är alltid välkommen om det är något du behöver :)

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej