blumill.shop Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Bijna 4 maanden geleden mijn robot stofzuiger terug gestuurd ivm gebreken en deze viel onder de garantie. Na 4 maanden gesteggel van geld terug of een nieuwe stofzuiger, kwam vandaag de mail. U krijgt... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Wij hebben via Bol.com, van Blumill een koffiemachine gekocht, deze ging na een paar maanden het al slechter doen, dus heb ik contact opgenomen, omdat het nog binnen de garantie valt. Inmidd... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Zeer slechte klantenservice. Reageren niet of heel traag op emails. Beloven van alles, maar komen niets na! Inmiddels heb ik via Bol. Com een telefoonnummer van hun achterhaald. Dit ga ik mo... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

BluMill Hangmat gekocht, net een jaar oud, 6x gebruikt en het liggedeelt ging stuk, geen garantie niks, zielig amateurbedrijf denk ik dan, nooit iets bij kopen, mijn advies heb al heel veel ma... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 10

Napisz recenzję

Jacuzzi gekocht

Jacuzzi gekocht. Pomp stuk binnen garantie periode. Retour gestuurd. Ontvangen en mijn geld zou terug gestort worden. Geen geld ontvangen en op mijn mailtjes wordt simpelweg niet geantwoord.

8 sierpnia 2022

Verfanging beschadigd product

Bestelde een Kamado BBQ die helaas kapot was geleverd. Waarschijnlijk fout van de bezorgdienst. Op mijn email ontving ik een automatisch antwoord dat het tot 5 dagen duurt voordat de mail wordt beantwoord. Dan met de klantenservice gebeld die ervoor zorgde dat ze meteen een nieuwe opstuurden die ik na twee dagen al ontving.

22 lipca 2022
Oceniono na 1 z 5

Een trampoline besteld via bol.com er…

Eerder al een review geschreven over missende onderdelen. Afijn, er kwam een mail retour van Blumill; u heeft helaas 1 van de 2 dozen gekregen, de trampoline bestaat uit 2 dozen. Prima, stuur de andere dan maar op, dus ik heb desgevraagd een foto van de sticker op de boos gemaild naar Blumill zodat ze de missende doos konden nasturen, want wat bleek; mijn 2e doos was weer bij hen terugbezorgd...vreemd maar oke. Bijna dagelijks stuurde ik een mail voor een update: en jawel mijn missende doos was onderweg, kon niet misgaan. Toch wel; de doos was kwijt geraakt bij de bezorger...stomme pech, nieuwe komt eraan! Of ik nog een keer wil doorgeven welke ik mis, weer de foto gestuurd. Helaas...bii het verzenden ging wat mis, er gaat gelukkig nog een nieuwe doos de deur uit..! Fijn! Ein-de-lijk kreeg ik bericht dat de bezorger binnen 2-3 werkdagen voor de deur zou staan, ik blij, kids helemaal blij want die wachten al 3 weken op hun trampoline, gekocht met eigen geld!
En ja hoor, binnen 1 dag!!! Stond de doos voor de deur, een meevaller...eind goed, al goed...denk je ...want wat blijkt; ik heb eenzelfde doos gekregen als die ik al had!!! 2 halve trampolines! Gelukkig is het vrijdag, is Blumill sws telefonisch al niet te bereiken en gaan we weer een weekend in zonder een hele trampoline! Bedankt Blumill voor de klantgerichtheid, de communicatie etc...echt om te huilen...
Op mijn tip ging men niet in; doos in.bus van.koerier en deze kant op rijden, kan er weinig fout gaan. Ze sturen liever 3-4 dozen deze kant op. Voor wie een halve tuin heeft heb ik een halve trampoline ter overname.

3 czerwca 2022

DRINGEND ADVIES

DRINGEND ADVIES: Blijf weg bij blumill shop ook via bol.com.

REDEN: dit jaar 2022 een nieuwe jacuzzi gekocht via bol.com (maar afkomstig van blumill. Na 2 maanden gaat de pomp kapot.
Na het beloven van het leveren van een nieuwe pomp (met een wachtijd van 6 weken) geen nieuwe pomp gezien.

Diverse keren contact gehad. Blumill geeft aan het artikel terug te nemen en geld terug.
Echter nu 3 maanden later zijn de jacuzzi's dubbel zo duur. Dus mag de klant bijbetalen.

Omdat het artikel uit het magazijn van bol.com is gekomen kanner geen vervangend artikel worden toegezonden.

Aangeboden om een nieuwe te versturen, en de oude dan gelijk retour.

Allemaal moeilijk moeilijk moeilijk......

Ben gewaarschuwd en koop hier geen producten van.

Nogmaals geld terug makkelijk..... maar dan wel nu met het mooie weer dubbel zoveel ervoor betalen.

3 czerwca 2022

Trampoline mist onderdelen

Trampoline besteld. Slecht verpakt waardoor schroeven, moeren etc misten. Direct gemaild, klantenservice reageert redelijk vlot op de mail. Echter de onderdelen heb ik na 2 weken nog steeds niet ontvangen. Zit hier met een trampoline die niet in elkaar gezet kan worden/niet gebruikt kan worden.

Naar tevredenheid opgelost, nette klantenservice.

6 maja 2022

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Heb onlangs een elektrische step besteld. Tijdens het uitpaken kwam een deel van het stuur eraf. Geen duidelijke instructie. OOgt kitscherig en goedkoop. Onderdelen zitten niet goed aan elkaar vast, drama als het gaat om de veiligheid. Na 30 minuten blijkt de accu leeg, komt niet vooruit terwijl het de hele nacht stond op te laden. Werkelijk een wegwerpproduct.

27 września 2021

BluMill

Wat een slechte zaak is dit. Blijkt ook nog onderdeel te zijn van Tommy teleshopping.
Had ik dit geweten, had ik niet eens besteld. Jacuzzi besteld, redelijk snel ontvangen. Maar hier zat een gat in. Dus ik wilde een nieuwe, voordat dit voor elkaar was, was ik 4 weken verder. Kreeg eindelijk een nieuwe. Zat ook een gat in! 1x kan gebeuren, maar de 2e x ook.
Ben nu bijna 6 weken verder en heb nog niks.
Geen Jacuzzi een geen geld terug.
Telefonisch vaak een storing.
Kun je ze alleen bereiken via mail.
En daar reageren ze gewoon niet op.
Of het nu een nette mail is of een boze.
Heb nu consumenten bond ingeschakeld.
Update Ik kreeg een reactie van BluMill dat ze een ordernummer willen ontvangen.
Om het probleem op te lossen.
Dan doe je dat en wat denk je, weer geen reactie.
Dit was 8 september, het is inmiddels 21 september.
Ik zal nooit weer wat bestellen bij BluMill.
Ik weet dat het weleens mis kan gaan.
Maar hier gaat gewoon echt alles mis

Het lijkt te zijn opgelost.
Mijn geld wordt teruggestort.

30 sierpnia 2021
Logo blumill.shop

Odpowiedź od blumill.shop

Beste Marian,

Allereerst mijn oprechte excuses voor de late reactie.

Vervelend om te vernemen dat u twee keer een defecte jacuzzi heeft ontvangen.
Om dit voor u op te lossen ontvang ik graag uw ordernummer.

Naomi van Dulken

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej