Serve Vliegen heeft binnen korte tijd een realistisch energielabel voor de verkoop van ons huis opgesteld. De communictaie verliep vlot en plezierig, hij werkt nauwkeurig en legt ook uit hoe verschi... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Fijne partij om mee samen te werken. Makkelijk bereikbaar, duidelijke communicatie en ons snel kunnen helpen. Afspraak is afspraak. Goede kennis en leuk om met Serve te sparren. Op deze manier is een... Zobacz więcej
Professioneel bedrijf. Servé Vliegen deed zeer accuraat zijn werk. Labels nodig voor woonhuis en bedrijfpand. Tevens heeft hij advies gegeven om met aanpassingen een gunstiger label te krijgen, wat he... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Voor een nieuw energielabel ben ik bij Bleu lime terecht gekomen. Dhr Vliegen gaf aan dat hij geen kosten in rekening bracht als het energielabel niet zou verbeteren, ondanks het werk dat hij zou moet... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Advies verduurzaming woning en bedrijfsgebouw, energielabel, maatwerkadvies. Label C voor uw kantoor, wat is daarvoor nodig? Duurzaam bouwen, en subsidie voor verduurzaming, isolatie, warmtepomp en zonnepanelen.
Dane kontaktowe
Proost Willemstraat 27, 6231CV, Meerssen, Holandia
- +31683558439
- serve@bluelimebv.nl
- bluelimebv.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Zeer prettige service.
Zeker een aanrader!
Een prettige en snelle manier van handelen. Binnen 1 week een afspraak en het energielabel. Zeker een aanrader!

Goed werk
Vanwege de vorm van het huis was het geen gemakkelijke klus. Desondanks was de uitvoering nauwgezet, correct en volgens afspraak.

Mw Maessen
Dhr. Vliegen is een zeer attente maar vooral ook deskundige man die graag meedenkt. Afspraak was maandagochtend; de ochtend erna ontvingen we het energielabel al.
Kortom: wij bevelen hem van harte aan!

Snelle afspraak
Snelle afspraak, vriendelijke man en een goed advies. Dank!
Betrouwbaar, kundig en snel!
Serve is een zeer vriendelijke man, die secuur en professioneel te werk gaat.
Hij heeft ons heel goed en snel geholpen. Van afspraak tot label binnen 5 dagen gefixt! Ik zou hem zeer zeker iedereen aanraden!
Snel en kundig.
Dhr Vliegen ging secuur en toch snel en kundig te werk.
Tevens was de uitslag snel binnen.

Odpowiedź od Blue Lime BV
Professioneel en accuraat en volgens…
Professioneel en accuraat en volgens principe afspraak is afspraak. Precies waar ik naar op zoek was voor mijn energielabel.

Geweldig
De energielabel meting werd zeer snel en nauwkeurig uitgevoerd. Binnen korte tijd ((24uur!) hadden we een duidelijk en gedetailleerd rapport. De service was professioneel en efficiënt. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en snelle service!
Zeer goede ervaring
Met Servé was het mogelijk om op korte termijn een afspraak te maken. Hij gaf per e-mail aan welke documenten hij nodig had. Op deze manier konden wij de papieren klaarleggen. Hij was er op het afgesproken tijdstip en hij legde uit hoe hij te werk ging. Onze vragen werden correct beantwoord. Bij het weggaan beloofde hij binnen twee dagen de label te maken. Dit is ook gebeurd. Hij is een man die zijn afspraken nakomt en hij is ook prettig en correct in de omgang.
Snelle en goede service
Erg tevreden. Afspraak was binnen enkele dagen gemaakt, energierapport dezelfde dag ontvangen
Snel en correct uitgevoerd
Doświadczenie Trustpilot