Zobacz, co mówią recenzenci

1. Pracownia architektoniczna
  2. Dostawca energii odnawialnej
  3. Nieruchomości – wyceny

Napisane przez firmę

Advies verduurzaming woning en bedrijfsgebouw, energielabel, maatwerkadvies. Label C voor uw kantoor, wat is daarvoor nodig? Duurzaam bouwen, en subsidie voor verduurzaming, isolatie, warmtepomp en zonnepanelen.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Heel fijn contact

Heel fijn contact, al vanaf de eerste telefonische afspraak. Kwam heel goed de afgesproken tijd na. Zeer kundige en vriendelijke adviseur. Na alles te hebben opgenomen en nagekeken een super duidelijk advies en goed onderbouwd Energie label ontvangen.

4 marca 2026

Snel energielabel voor verkoop

Servé Vliegen was aangeraden door de makelaar. We hadden een energielabel nodig voor de verkoop van ons huis. Snelle en soepele afronding, zelfs terwijl we, omdat we in het buitenland wonen, alles op afstand moesten (en konden!) regelen.

9 lutego 2026

Odpowiedź od Blue Lime BV

Dank voor deze review, graag gedaan en succes met de verdere stappen.

Oceniono na 5 z 5

Professioneel, eerlijk, betrouwbaar en zeer deskundig.

Voor een nieuw energielabel ben ik bij Bleu lime terecht gekomen. Dhr Vliegen gaf aan dat hij geen kosten in rekening bracht als het energielabel niet zou verbeteren, ondanks het werk dat hij zou moeten doen. Dit is toch wel erg klantvriendelijk. Op korte termijn is dhr Vliegen in huis komen kijken. Zeer goede uitleg, rustig, professioneel. Ik had er erg veel vertrouwen in. Energielabel is verbeterd en de kosten die Dhr Vliegen hiervoor heeft gerekend zijn zeer acceptabel. Kortom: nieuw energielabel nodig? Vraag en Bleu Lime en je wordt zeer klantvriendelijk en professioneel geholpen.

13 października 2025

Odpowiedź od Blue Lime BV

Dak voor uw review en succes met de verdere stappen!

Zeer professioneel en vlot

Zeer professioneel en vlot. Servé is erg vriendelijk en legt alles ook heel goed uit.
Dank voor het goede werk!

4 września 2025

Dank voor uw reactie!

Prima service!

De afspraak kon snel geregeld worden, Servé legde uit wat hij moest weten en waarom, en ook de afhandeling ging prima! Zeer tevreden! B. Janssen

20 sierpnia 2025

Professionele en snelle service

Afspraak kon op korte termijn en flexibel gemaakt worden. Dhr. Vliegen was professioneel, legde uit wat hij deed en waarom, toonde initiatief en leverde snel het rapport. Prima ervaring en aan te bevelen!

11 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Blue Lime de heer Vliegen is absolute aanrader!

Blue Lime met name de heer Vliegen is uiterst prettig in de contacten en kwam bij de uitvoering en toelichting van zijn werkzaamheden uiterst bekwaam over. Goede afspraken en een korte doorlooptijd tot de ontvangst van het label completeerden zijn deskundige aanpak. Absoluut aan te bevelen.

7 sierpnia 2025

Top bedrijf

Geweldig bedrijf met vakkennis. Super dat het zo snel geregeld is. Er was spoed om zo snel mogelijk een energielabel te krijgen op ons huis. Servé heeft zelfs zijn vrije weekend opgeofferd om dit voor ons te regelen.

6 czerwca 2025

Odpowiedź od Blue Lime BV

Dank voor de feedback, succes met verhuizen en graag tot een volgende keer!

Een aanrader!

Professioneel bedrijf. Servé Vliegen deed zeer accuraat zijn werk. Labels nodig voor woonhuis en bedrijfpand. Tevens heeft hij advies gegeven om met aanpassingen een gunstiger label te krijgen, wat het overwegen waard is. Zeer snel met afspraak plannen, en alles op korte termijn. Kortom, een aanrader.

12 maja 2025

Odpowiedź od Blue Lime BV

Dank en succes met de verkoop

Zeker een aanrader!

Een prettige en snelle manier van handelen. Binnen 1 week een afspraak en het energielabel. Zeker een aanrader!

31 marca 2025

Odpowiedź od Blue Lime BV

Dank en succes met het verdere verloop!

Goed werk

Vanwege de vorm van het huis was het geen gemakkelijke klus. Desondanks was de uitvoering nauwgezet, correct en volgens afspraak.

5 marca 2025

Odpowiedź od Blue Lime BV

Dank voor uw feedback, en graag gedaan!

Mw Maessen

Dhr. Vliegen is een zeer attente maar vooral ook deskundige man die graag meedenkt. Afspraak was maandagochtend; de ochtend erna ontvingen we het energielabel al.
Kortom: wij bevelen hem van harte aan!

18 lutego 2025

Odpowiedź od Blue Lime BV

Dank en succes met de verdere plannen!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej