Blog and Shop Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Så venlig og selv om det var online Så glad for at kunne hjælpe andre til at handle hos Blog and shop hvor tingene bare er i orden og god service Hurtig levering 📦 så havde der været flere stjerne... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kun anbalinger herfra ❤️ Jeg har handlet hos Blog og shop i en årerække nu og er altid blevet mødt af nogle søde og yderst hjælpsomme piger, både når jeg har handlet online, via liveshopping (på Fa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk betjening Da der kom kludder i min bestilling efter et live shov, sendte de mine varer uden betaling på fragt. Dette viser god betjening, og ønske om godt kontakt til kunden ❤️

Oceniono na 5 z 5

Den skønneste fremtoning på div medier og ikke noget praleri, nogen steder. Hurtig svar på webshoppen og absolut hurtig levering. Varen lever op til alle forventninger jeg kommer tilbage til denne but... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Blog og shop er en tøj butik med unikt tøj til jordnære priser. Vi stræber efter en æstetisk hyggelig og en dejlig atmosfære i butikken. Vi har taget denne atmosfære videre til det næste niveau - vores webshop. ​www.blogogshop.com Tøjbutikken fik sin fysiske form og webshop i 2015 og er efterfølgende flyttet til et større lokale i centrum af gågaden i Nykøbing Falster. Vi tror på, at dette forretningskoncept med tæt og (k)ærlig kontakt til vores kunder i alle aldre. ​ Velkommen til Blog and Shop

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

347 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 28

Napisz recenzję

Venlig og rar betjening

12 stycznia 2023

Odpowiedź od Blog and Shop

Hej Vibeke! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og tøjet er i orden go'…

Hurtig levering og tøjet er i orden go' oplevelse🤗

11 stycznia 2023

Odpowiedź od Blog and Shop

Hej Gudrun! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Fuld tilfreds

Hej. jeg har i mange år været en af jeres trofaste kunder over nettet, og jeg har altid været godt tilfreds. I er super gode til at hjælpe med str. mm. man får hurtig svar på spørgsmål og pakken modtager man hurtigt.
Elsker bare jeres tøj stil, og vil derfor fortsætte med at købe tøj mm. igennem Blog and Shop. 🌸❤️

7 stycznia 2023

Odpowiedź od Blog and Shop

Hej Ulla! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Oceniono na 5 z 5

En fantastisk forretning at handle med…

En fantastisk forretning at handle med . Super service , skønne piger og skulle man have brug for at finde en løsning på et køb findes det altid i bedste stil.

31 grudnia 2022

Odpowiedź od Blog and Shop

Hej Carina! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk flot butik og skønt personale!

Fantastisk flot butik, lækkert tøj og altid søde og smilende personale 🙌🏻🤩 det har du gjort godt Karen 💪🏻❤️

6 stycznia 2023

Odpowiedź od Blog and Shop

Hej Kamilla! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Fantastisk butik! 🤩

Fantastisk butik!
Super priser, kæmpe stort udvalg, utroligt hjælpsomt personale, stort set alt imødekommes for at gøre kunden tilfreds, omend nærmest personalet skal stå på hovedet 👏🏻🤩 Tak for en fantastisk butik ❤️

21 listopada 2022

Odpowiedź od Blog and Shop

Hej Anja! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

I er bare min yndlings kludebutik ❤️

I er bare min yndlings kludebutik ❤️
Hvis jeg skal komme med en lille bøvs, så er det I giver mig behov, jeg slet ikke vidste jeg havde 😂😂😂😂
Tak for jer ❤️❤️❤️❤️

Odpowiedź od Blog and Shop

Hej Jane! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Altid fantastisk service

Altid fantastisk service - om det er i butikken eller på webshoppen. Sødeste team og venlige, lige meget hvilken medarbejder man får fat i. Min varmeste anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odpowiedź od Blog and Shop

Hej Christina! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Oceniono na 5 z 5

Jeg elsker jeres engagement med…

Jeg elsker jeres engagement med videoer, live, events. Følger ofte med på FB og tøjet har god kvalitet. En gang forsvandt min pakke, men til trods for at det ikke havde noget med jer at gøre, men GLS, gjorde I alt muligt for at finde den. Så jeg har kun ros. ♥️ Og den fortjener I 100 %

6 stycznia 2023

Odpowiedź od Blog and Shop

Hej Linda! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Oceniono na 5 z 5

En helt igennem lækker butik at komme…

En helt igennem lækker butik at komme ind i.
Skønt personale.
Jeg kommer helt sikkert tilbage og handler i butikken.

29 grudnia 2022

Odpowiedź od Blog and Shop

Hej Karina! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Oceniono na 5 z 5

Jeg har handlet der flere gang og altid…

Jeg har handlet der flere gang og altid med godt resultat.
Hvis jeg har haft brug for hjælp, ringer jeg og Wupti så har den søde pige i røret hjulpet.
Fantastisk sted at handle.

14 grudnia 2022

Odpowiedź od Blog and Shop

Hej Bente! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik den bedste hjælp

Jeg fik den bedste hjælp.
D. 5 januar kom jeg ind for at kigge på kjole til en fest men jeg er ikke en kjole pige og jeg er meget kræsen hvad angår mønster og pynt. Kort sagt en øv kunde. Men jeg fik den bedste hjælp og hun havde, virkede det for mig rigtig meget overskud til mig.
Det lykkedes mig at købe en kjole som jeg er rigtig glad for. Så rigtig mange tusind tak.

4 stycznia 2023

Odpowiedź od Blog and Shop

Hej Sabine! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Oceniono na 5 z 5

Først bliver man sødt og hjælpsom…

Først bliver man sødt og hjælpsom guidet fra personalet når jeg handler hos dem på nettet og er ovenikøbet ringet op for de lige havde en bemærkning til den størrelse jeg havde bestilt.
Har aldrig måttet returnere noget fra den lækre butik❣️den er klart blevet min favorit butik

10 listopada 2022

Odpowiedź od Blog and Shop

Hej Mariann! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

God oplevelse 😍

Købt i butik et par gange med dejlig smilende hjælpsom betjening og et par gange på nettet sidst i december hvor varen blev afsendt dagen efter og hurtigt fremme. Kan kun anbefale denne forretning

4 stycznia 2023

Oceniono na 5 z 5

Tak for altid den bedste service og…

Tak for altid den bedste service og hurtig levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ handler gerne med jer igen

3 października 2022

Oceniono na 5 z 5

Utrolig venligt og imødekommende …

Utrolig venligt og imødekommende personale, der gør alt for, at kunderne føler sig godt behandlet. Butikken har flot udvalg. Personalet er også meget villige til at hente andre størrelser på lager mv.

17 listopada 2022

Odpowiedź od Blog and Shop

Hej Lene! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Oceniono na 5 z 5

Altid god service når jeg kommer i…

Altid god service når jeg kommer i butikken. Søde og imødekommende.
Gode liveshows på facebook
Så kan på det varmeste anbefales til andre
Bedste hilsner
Rikke

24 listopada 2022

Odpowiedź od Blog and Shop

Hej Rikke! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Altid smilende og hjælpsom

Altid smilende og hjælpsom, hvad enten det er i den skønne fysiske butik, eller skriftlig kommunikation. Hyggelig atmosfære og humor og venlighed er altid i højsædet. Helt klart min yndlingsbutik

13 października 2022

Odpowiedź od Blog and Shop

Hej Gitte! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Oceniono na 5 z 5

Jeg har altid haft en god oplevelse og…

Jeg har altid haft en god oplevelse og super betjening når jeg kommer i butikken. Det er både i butikken og i outletshoppen. Derudover har jeg altid fået hurtigt svar, når jeg har skrevet til jer i chatten
Så tak det. I får 5 stjerner af mig🛍🌸

Odpowiedź od Blog and Shop

Hej Maria! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Oceniono na 5 z 5

Altid super søde ,smilende og…

Altid super søde ,smilende og kompetente personale. Rigtig lækkert tøj med noget for en hver smag til en god pris. Rigtig hyggelig butik . Altid et besøg hver.

Odpowiedź od Blog and Shop

Hej Didde! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej