Blog and Shop Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Så venlig og selv om det var online Så glad for at kunne hjælpe andre til at handle hos Blog and shop hvor tingene bare er i orden og god service Hurtig levering 📦 så havde der været flere stjerne... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kun anbalinger herfra ❤️ Jeg har handlet hos Blog og shop i en årerække nu og er altid blevet mødt af nogle søde og yderst hjælpsomme piger, både når jeg har handlet online, via liveshopping (på Fa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk betjening Da der kom kludder i min bestilling efter et live shov, sendte de mine varer uden betaling på fragt. Dette viser god betjening, og ønske om godt kontakt til kunden ❤️

Reakcja na opinię

1. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Blog og shop er en tøj butik med unikt tøj til jordnære priser. Vi stræber efter en æstetisk hyggelig og en dejlig atmosfære i butikken. Vi har taget denne atmosfære videre til det næste niveau - vores webshop. ​www.blogogshop.com Tøjbutikken fik sin fysiske form og webshop i 2015 og er efterfølgende flyttet til et større lokale i centrum af gågaden i Nykøbing Falster. Vi tror på, at dette forretningskoncept med tæt og (k)ærlig kontakt til vores kunder i alle aldre. ​ Velkommen til Blog and Shop

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

347 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 27

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Altid super imødekommende personale og…

Altid super imødekommende personale og god service 😍

10 maja 2023

Hej! (:

Oceniono na 5 z 5

Jeg følte mig rigtigt godt tilpas i butikken. Det var første gang jeg var der og der var en god og venlig service. Jeg fik en god vejledning og råd i forholdt til hvad der passer mig, både stil og størrelse.

4 maja 2023

Hej! (:

Oceniono na 5 z 5

Bliver altid mødt med store smil og…

Bliver altid mødt med store smil og hjælpsomhed og føler mig velkommen i butikken😊. Jeg kan få lov at gå rundt og kigge for mig selv uden at blive spurgt til hele tiden men har jeg brug for hjælp er de der med det samme🤗. Skøn butik der bare kan anbefales.

4 maja 2023

Hej Lotte! (:

Oceniono na 5 z 5

Absolut bedste tøjbutik i nyk F altid…

Absolut bedste tøjbutik i nyk F altid venlig personale som har tid til at hjælpe..

28 kwietnia 2023

Hej Tina! (:

Den fineste betjening

Den fineste betjening! og Karen har altid de fedeste mest bæredygtige jeans fra MAP.
Kh Joan K.

28 kwietnia 2023

Hej Joan! (:

Oceniono na 5 z 5

Super søde damer og super god service

12 kwietnia 2023

Hej Pernille! (:

13.4.2023

13.4.2023
Super service og MEGA hurtig levering (dag til dag)
Man får SÅ fin vejledning når man skriver til Milena.
Jeg har handlet der flere gang og alt har været i orden hver eneste gang. Kan absolut kun anbefale Blog&Shop.

13 kwietnia 2023

Hej Helle! (:

Oceniono na 5 z 5

Super skønt butik at besøge ♥️Altid…

Super skønt butik at besøge ♥️Altid rigtig god betjening og søde og smilende piger man bliver betjent af. 😊😊
Hurtig betjening på webshoppen. 👍

5 kwietnia 2023

Hej Hanne! (:

Oceniono na 5 z 5

Helt klart min fremtidige tøjbutik! …

Jeg er så heldig at jeg fandt denne skønne butik med dette skønne personale!
Servicen er helt i top og man føler sig set og hørt som man er.
Der er den bedste service og man føler sig forkælet til op over begge ørene. Det er bestemt min tøj butik fremadrettet.
Virkelig et besøg værd. Karen skal have kæmpe ros for hendes videoer, det gør bare noget helt særligt at man får set tøjet på og hun fortæller om det.

5 kwietnia 2023

Hej Simone! (:

Fantastisk vejledning og service 🙂

Fantastisk vejledning og service 🙂
Super gode til at inspirerer og tænke nyt.
Ærligt personale der tør sige hvilke modeller der er gode til en og endnu mere hvilke der ikke er.

28 marca 2023

Hej Anne! (:

Nemt at handle online

Nemt at handle online. Lækre bukser. Dejligt at I gjorde opmærksom på at de var store i str. Jeg kan sagtens finde på, at handle hos jer en anden gang 😃

22 marca 2023

Odpowiedź od Blog and Shop

Hej Benedikte! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse- lækkert tøj.

En super lækker fornøjelse at handle i den forretning- super sød og god betjening.
Tøj i rigtig god kvalitet..
Havde forståelse for mig som kunde- og var ikke bleg for at komme med nye ideer til tøjstil 🌞

17 marca 2023

Odpowiedź od Blog and Shop

Hej Christina! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Lækker webshop

Dejlig webshop. Stort udvalg af lækkert tøj til gode priser.
Nemt at bestille derfra.
Lynhurtig levering. Bestilte søndag aften og tirsdag middag var pakken klar til afhentning.
Virkelig dejligt 😃

14 lutego 2023

Odpowiedź od Blog and Shop

Hej Marie! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Super god service😍:

Super god service😍:
Jeg bestilte et par jeans på på deres web site i søndags og senere samme dag bliver jeg ringet op, de vil lige tjekke op om jeg var klar over at det var en jeans med meget stretch og at de anbefaler at gå en str ned.
Virkelig god stil og god service, aldrig har jeg oplevet det andre steder 🤗😍

15 lutego 2023

Odpowiedź od Blog and Shop

Hej Karina! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Oceniono na 5 z 5

En dejlig butik at handle i og meget…

En dejlig butik at handle i og meget kompetente medarbejdere ❤️
Skøn butik med massere styles.
Flot betjening 🤗

9 lutego 2023

Odpowiedź od Blog and Shop

Hej Inge! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Min favorit tøjbutik

Min favorit tøjbutik, med tøj i superkvalitet.
Karen og hendes personale gør altid deres yderste, for at finde det rigtige til netop dig, og man får en kundeservice ud over det sædvanlige. De får mine bedste anbefalinger 👍😁. Både for den seneste og alle de andre handler.

9 lutego 2023

Odpowiedź od Blog and Shop

Hej Karin! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Oceniono na 5 z 5

Den skønneste fremtoning på div medier…

Den skønneste fremtoning på div medier og ikke noget praleri, nogen steder. Hurtig svar på webshoppen og absolut hurtig levering. Varen lever op til alle forventninger jeg kommer tilbage til denne butik for at gøre mine køb.Karen er smilende, imødekommende og super go til at fortælle om hendes varer. Lækkert med smykke delen den skal jeg vidst kigge nærmere på.

30 stycznia 2023

Hej Dorthe! (:

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik hjælp af en meget sød

Jeg fik hjælp af en meget sød, ærlig og ung pige.
Hun gav sig tid, tøj blev hentet fra deres fjern lager og på intet tidspunkt følte jeg mig presset til at købe noget, men i fællesskab fandt vi noget jeg kunne bruge TUSIND TAK 🌞😃

25 stycznia 2023

Odpowiedź od Blog and Shop

Hej Dorrit! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Oceniono na 5 z 5

Det er den bedste butik ever

Det er den bedste butik ever. De har mega sødt personale som er mega søde til at hjælpe og gør alt hvad de kan for at man går der fra tilfreds. Når man bestiller over nettet går der en dag fra man har købt til at man får varen. Kan kun anbefales her fra

18 stycznia 2023

Odpowiedź od Blog and Shop

Hej Louise! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Oceniono na 5 z 5

Super service og varer kom hurtigt

Jeg har bestilt nogle mascaraer fra jeres hjemmeside. Allerede dagen efter, fik jeg besked på at min vare var afsendt og jeg har modtaget den dagen efter dette 🌸🌸

Kan KUN varmt anbefale at handle her. Har kun fået god behandling og service ved mine køb hos jer 👏🏻🫶🏼 og så er alt pakket så fint ind, når man modtager pakken

17 stycznia 2023

Odpowiedź od Blog and Shop

Hej Sidsel! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sætter pris på når dette bliver værdsat. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej