Prachtige boeketten en elke keer anders. Heel goed ingepakt. Waarom ik geen abonnement neem door bezorging van PostNl. Boeketten komen wel 3 tot 4 dagen later aan, waardoor het boeket gemiddeld na 3 d... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Super mooie en verse boeketten. Netjes verpakt en verzonden met handige natte vaatdoekjes, welke ook daarna nog goed bruikbaar zijn. Goede en snelle service bij vragen.
Het bloemenabonnement was echt super! Elke keer weer een verassing en een feestje om uit te pakken. Alle boeketten waren met veel zorg samengesteld en waren prachtig! Ik kreeg om de week een nieuwe bo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
ik lees hier telkens wisselende boeketten Dat is niet mijn ervaring heb een tijdje mijn abonnement stil gelegd omdat ik teleurgesteld was met tijd dat je pioenen kon bestellen nou dat viel tegen de... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
De meest verse bloemen van de teler bij jou in huis of om cadeau te geven met de scherpste prijs! Direct van de teler, verser, duurzamer en betaalbaarder! Een cadeautje voor jezelf! Elke keer weer een verrassend ontwerp. Bezorging in heel Nederland! Vanaf slechts €17,95. Zo bespaar je al snel meer dan 100 euro per jaar.
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Bloemenvandeteler voor mijn lieve moeder.
Elke twee weken laat ik een boeket bloemen van Bloemenvandeteler bezorgen bij mijn 86-jarige moeder in Voorburg. Elke keer krijg ik van haar een foto van het boeket via WhatsApp toegestuurd en elke keer is zij weer blij verrast met het prachtige boeket. En ze heeft er bijna altijd twee weken plezier van en soms langer. Hele mooie combinatie van diverse bloemen en super vers. Ik ben blij dat ik het abonnement voor haar heb afgesloten. Dikke pluim voor Bloemenvandeteler!
Een kadootje om deze bloemen te ontvangen
Een kadootje om deze bloemen met de post te ontvangen. Elke keer is het een verrassing wat er deze keer in de doos zal zitten. De bos staat bij ons wel twee en soms zelfs drie weken. Wel even tussendoor het water verschonen en de takken eruit halen die uitgebloeid zijn.
Wij hebben er voor gekozen om elke 3 weken een nieuwe bos te ontvangen.
De verpakking is netjes en gedegen. Fijn ook dat er tegenwoordig een herbruikbaar nat vaatdoekje om de stelen zit, om ze te voorzien wat water tijdens het vervoer.
Er zijn ook leuke dingen, voor een mooie prijs, bij te bestellen.
Top cadeau
Ik heb twee abonnementen als cadeau lopen. De ontvangers krijgen om twee weken een lief boeket. Krijg altijd weer mooie bedankjes terug, maar eigenlijk zijn de bedankjes voor bloemenvandeteler, want zij zorgen iedere keer weer voor prachtige boeketten. En de kwaliteit is uitstekend.
Mooie boeketten die lang blijven staan.
Mooie boeketten die lang blijven staan.
De bloemen worden goed verpakt en mocht er toch een bloem beschadigd zijn wordt deze zonde probleem vergoed. Maar hgelukkig gebeurt dit zelden…
Altijd weer een super bos
Altijd weer een super bos, waar ik na 2 weken met een kleiner bosje nog van kan genieten. En de nieuwe bos in de grote vaas zet. Elke twee weken weer een mooi boeket.
Deze termijnen krijg je niet met bloemen uit de winkel.
Iedere keer weer een lust voor het oog.
Gisteren weer een super mooi boeket mogen ontvangen. Elke keer weer een verassing wat in de doos zit. Mag ik weer 14 dagen gaan genieten.
Super!!
Super blij met bloemen van de teler!!
Altijd mooie boeketten en ideaal dat je zelf kan aangeven om welke aantal weken je een boeket wil ontvangen. Ook erg leuk dat je zo nu een dan een seizoenswisselsaanbieding hebt. Zo heb ik van de zomer een droogbloemenboeket genomen, die er nu zelfs nog super mooi bij staat.
De bloemen zitten altijd goed verpakt en als er toch een keer een bloem bij zit die niet helemaal goed is dan kun je dat gewoon netjes melden. De doekjes die nu om de stelen zit om ze nat te houden werkt veel beter dan de foam wat hiervoor gebruikt werd. Ik raad zeker aan om eens een kijkje te nemen op de site en een boeket te bestellen.
Elke keer weer een cadeautje
Al ruim een jaar ben ik lid bij Bloemen van de teler. Nog nooit een teleurstellende bos gehad. Altijd afwisseling in bloemen en kleuren.
Gelukkig heb ik zelden contact op hoeven nemen met de klantenservice maar ook die is top! Altijd een snel en duidelijk antwoord.
De bloemen worden goed verpakt en blijven zeker 2-3 weken staan.
Blij met Lief boeket
Elke twee weken een lief boeket van goede kwaliteit, keurig netjes bezorgd door PostNl, hoe fijn is dat! Ook al een keer een mooie vaas besteld voor een leuke prijs. Altijd mooie bloemen in huis en de meeste blijven twee weken goed. Inmiddels heb ik ook een vaasje gedroogde leftovers, ook heel leuk! En daarbij ook al een stapeltje gekleurde vaatdoekjes, die de bloemen vochtig houden in de verpakking.
Doen!
Mooie bos bloemen
Weinig aanvullend groen dus veel bloemstelen
Netjes verpakt met voldoende water
Blijven zeker 2 weken staan!
Fantastisch mooie bloemen
Fantastisch mooie bloemen, super vers. Staan minimaal 3 weken.
Al 1 1/2 jaar ben ik heel blij mee!
Al 1 1/2 jaar ben ik heel blij met mijn twee wekelijkse bos bloemen. Iedere keer een feestje om open te maken.
Prachtige bloemen die lang mooi blijven!
Tweewekelijks cadeau voor mijzelf
Ruim een jaar geleden kreeg ik een abonnement cadeau. Na afloop het abonnement laten doorlopen. Elke 2 weken een cadeautje in de vorm van een mooi boeket; dat gun ik mezelf! Elke keer keer net iets anders van samenstelling maar altijd verrassend mooi! Aanrader!
Altijd kwaliteit
Altijd mooie bloemen, geweldige combinatie en goede kwaliteit. De kaart met uitleg erbij over de bloemen: ik scan altijd de code om meer te weten te komen. Ook handig om af en toe cadeau te geven, zo’n lief boeket, twee weken staat t zeker, sommige bloemen nog een tijdje als overblijvers in een ander vaasje en dan zijn de nieuwe er al weer.
Ik krijg al een poos de bloemen thuis…
Ik krijg al een poos de bloemen thuis het herfst boeket was prachtig van kleur en heeft 2 weken gestaan elke keer weer een verrassing wat er komt
Iedere keer een verrassing
Iedere keer weer kijken we uit naar welke samenstelling het prachtige boeket deze keer weer heeft. De variaties zijn echt mooi en de bloemen blijven bij juiste verzorging tot 2 weken bij ons staan. Echt een aanrader.
Nog altijd zeer tevreden
Nog altijd zeer tevreden. Vrolijke boeketten, met niet alledaagse bloemen. Staan altijd ruim 14 dagen!
2 wekelijks cadeautje
Elke 2 weken weer een verrassing. Maar altijd prachtige verse bloemen. Iedere keer weer genieten. Nooit spijt van mijn abonnement. Aanrader!
Prachtige bloemen voor een creatief boeket
Zo fijn om om de week prachtige bloemen te ontvangen. Echt een cadeautje aan mijzelf. Met het Heel Lief abonnement wordt je iedere keer uitgedaagd zelf een mooie setup in de vaas te maken. De QR code die meegestuurd wordt gebruik ik regelmatig als inspiratie, maar nog leuker is het om zelf creatief te zijn met de bloemen. Het is nooit een standaard boeket wat op tafel staat. Ik hou er van.
Geweldig!
Al ruim een jaar heb ik een abonnement op de bloemen! Wat een geweldig concept! Hiervoor gunde ik het mezelf niet om even bloemen te kopen. Nu hoef ik niet na te denken, want iedere 2 weken staat de postbezorger aan de deur met een nieuwe bos en ze zijn allemaal even mooi!
Afgelopen keer de "herfstbos" gehad, deze staat al bijna 2 weken, maar een paar takjes weg hoeven te gooien.
Superblij met bloemen van de teler!
Doświadczenie Trustpilot