Prachtige boeketten en elke keer anders. Heel goed ingepakt. Waarom ik geen abonnement neem door bezorging van PostNl. Boeketten komen wel 3 tot 4 dagen later aan, waardoor het boeket gemiddeld na 3 d... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Super mooie en verse boeketten. Netjes verpakt en verzonden met handige natte vaatdoekjes, welke ook daarna nog goed bruikbaar zijn. Goede en snelle service bij vragen.
Het bloemenabonnement was echt super! Elke keer weer een verassing en een feestje om uit te pakken. Alle boeketten waren met veel zorg samengesteld en waren prachtig! Ik kreeg om de week een nieuwe bo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
ik lees hier telkens wisselende boeketten Dat is niet mijn ervaring heb een tijdje mijn abonnement stil gelegd omdat ik teleurgesteld was met tijd dat je pioenen kon bestellen nou dat viel tegen de... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
De meest verse bloemen van de teler bij jou in huis of om cadeau te geven met de scherpste prijs! Direct van de teler, verser, duurzamer en betaalbaarder! Een cadeautje voor jezelf! Elke keer weer een verrassend ontwerp. Bezorging in heel Nederland! Vanaf slechts €17,95. Zo bespaar je al snel meer dan 100 euro per jaar.
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Top prestatie voor bloemen van de teler
Naast mijn eigen abonnement heb ik mijn moeder en een collega blij gemaakt met de bloemen van de teler. Iedere 2 weken een gevarieerde bos bloemen voor een goede prijs zeker de kwaliteit van de bloemen is uitstekend! Regelmatig maak ik gebruik om iemand een boeket te sturen. Zoals vele met mij heb ik ook altijd kleine vaasjes staan met de overgebleven bloemen! Inmiddels vele vazen verder en ook de snoeischaar is een echte aanrader. Echt TOP.
We kijken telkens uit naar ons boeket
Elke twee weken kijken we uit naar ons boeket van Bloemen van de Teler. En teleurgesteld worden we nooit. Natuurlijk past het ene boeket beter bij je smaak dan het andere, maar we zijn enorm tevreden. Morgen wordt een nieuw boeket geleverd, de oude is nog niet eens helemaal uitgebloeid.
Van de mogelijkheid een keer een bijzonder boeket, een klein extra boeketje, bollen, vazen of een ander accessoire te kopen maken we geregeld gebruik. Aanrader!
Steeds weer een prachtige verrassing!
Steeds weer een prachtige verrassing!
Prima prijs voor een mooie gevarieerde bos met bloemen. (Bij het uitpakken komt onze hond altijd even snuffelen)
Elke keer weer even een rust moment, bloemen schikken in de vaas, heerlijk. Bloemen staan 2 weken mooi in vaas.
Hele mooie boeketten die vaak wel twee…
Hele mooie boeketten die vaak wel twee weken blijven staan.
Verwen jezelf!
Verwen jezelf!! Iedere 2 weken een prachtig boeket thuis bezorgd terwijl het vorige boeket nog niet is uitgebloeid. Het is iedere keer weer een mooi gevarieerd boeket. Daar wordt je toch blij van.
Ook zijn er vaak aanbiedingen van leuke vaasjes. Of de mogelijkheid om je boeket te wisselen voor een seizoenstopper. Zelfs de prijs is goed!!
Blij met bloemen
Elke 2 weken ontvang ik een LIEF boeket. Ben er (bijna) altijd zeer tevreden over, versheid en combinatie van bloemen, super! Natuurlijk is er wel eens een bloem die wat minder lang meegaat...
Als er een keer iets echt niet goed is, doe ik een melding via messenger, en komt er vrij snel een antwoord en oplossing. Ik ben een zeer tevreden klant !
Mooie bloemen, elke twee weken
Supermooie bloemen, elke twee weken weer een verrassing!
Blij met bloemenvandeteler 😊
Elke twee weken een mooie bos bloemen! En na 2 weken blijven er altijd wel een aantal bloemen over om in een kleinere vaas te zetten. Ondertussen ook al een vaas met gedroogde bloemen staan en die wordt elke keer groter...
Bloemen worden goed verpakt. En als het een keer niet uit komt, kun je het gemakkelijk pauzeren.
Kortom: blij met bloemenvandeteler!👍😊
Superkwaliteit en iedere keer een verrassing.
Iedere keer is het weer een verrassing welke bloemen en kleuren er dit keer in het boeket verwerkt zijn. De diversiteit is prachtig, de bloemen van hele hoge kwaliteit (staan met gemak twee weken) en ik heb al heel veel nieuwe bloemsoorten leren kennen.
De klantenservice is goed bereikbaar en als het een keer niet uitkomt kan ik mijn boeket overslaan of uitstellen.
Geregeld zijn er ook leukte extraatjes bij te bestellen.
Het gemak van de thuisbezorging is een extra pluspunt. Keurig verpakt en supervers mijn bloemen in huis!
Elke keer een verwenmoment voor jezelf.
Elke keer als mijn bos bloemen bezorgd wordt ben ik weer blij. Een mooie variatie van bloemen die lang blijven staan! Echt waar voor je geld. Elke keer weer zijn het verrassende bloemen. 1 keer is er iets mis gegaan bij de bezorging, dit werd netjes verholpen door de klantenservice. De frequentie van bezorgen is makkelijk aan te passen. Ook zijn er leuke acties van vazen die je er bij kan laten bezorgen voor een zacht prijsje.
Al met al niets dan lof over bloemenvandeteler!
Wat heerlijk om iedere veertien dagen…
Wat heerlijk om iedere veertien dagen een geweldige bos bloemen te ontvangen. Daar word ik dus steeds héél blij van! En een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Wat tevens fijn is dat de bos langer staat dan die veertien dagen (op een enkele bloem na).
Ik zou zeggen DOEN!!
Blij met ons 'Echt Lief' boeket
Ik wist niet dat je zo blij kon worden van bloemen! Als je gewend bent aan een standaard bosje bloemen, dan is de Echt Lief bos helemaal een verademing. Elke twee weken is het weer een verrassing wat je krijgt. Maar over het algemeen zijn de bloemen prachtig, zijn de bossen afwisselend gekleurd en bovenal blijven de bloemen heel lang goede (verse oogst dus)! Meestal blijft er na twee weken nog steeds een leuk bosje bloemen over om op een kleinere vaas te zetten. Als er per ongeluk iets verkeerd gaat met een levering, dan wordt er naar een passende oplossing gezocht. Kortom: ik ben heel tevreden!
Superblij met mijn boeket van Bloemenvandeteler
Ben iedere keer weer blij met mijn ontvangen bloemen.
Altijd een verassing bij het openen van de doos welke kleuren het zijn. Afgelopen keer een supermooi herfstboeket mogen ontvangen. Ben heel blij dat ik voor Bloemenvandeteler heb gekozen.
Gevarieerde bossen die lang staan
Gevarieerde bossen die lang staan. Met oog voor duurzaamheid en het seizoen.
Ze staan open voor feedback daardoor zie je dat ze zaken oppikken en doorvoeren.
Al zeker 2 jaar heel tevreden.
Bloemenpracht!
Iedere keer een kadootje, zo'n mooie, gevarieerde en verse bos bloemen. Het abonnement is flexibel en je kunt makkelijk de frequentie en boeketkeuze wijzigen. Veel van het boeket staat zeker 2 weken en ook takken die je kunt drogen, al een mooi droogboeket staan.
Iedere 2 weken een cadeautje voor jezelf
Iedere 2 weken een verrassing welk boeket je toegestuurd krijgt. Zie het als een cadeautje voor jezelf! Mooie verse bloemen en na 1 week herschik je de vaas. Het is met liefde ingepakt, dat zie je en het kaartje met qr-code erbij, vertelt je meer over diverse bloemen en telers.
Door je aan te melden op de nieuwsbrief krijg je regelmatig info over extra’s zoals een kerstkrans of pluimen die je bij kunt kopen. Ben nog iedere 2 weken blij verrast als de postbode aanbelt!
Prachtige bloemen
Prachtige bloemen, schitterende kleuren en de boeketten blijven minstens 2 weken mooi. Als ik het nieuwe boeket ontvang kan ik van de vorige nog een mooi klein boeketje maken!
Een aanrader dus!
Wat een luxe!
Wat een luxe: iedere 2 weken een prachtig 'surprise' boeket per post ontvangen! Altijd een ander en origineler boeket dan de standaard boeketten die je bij de meeste bloemisten aantreft. Altijd perfect verpakt in een stevige doos, met een vochtige doek om de bloemen in top-conditie te houden. Het doekje kun je daarna gebruiken in de keuken, dus dat is een bonus. De bloemen staan lang, dus je hebt er heel lang plezier van. Ik ben zeer tevreden!
Ontzettend blij met bloemen van de…
Ontzettend blij met bloemen van de teler. Elke twee weken een prachtig boeket, erg gevarieerd met bijzondere bloemen.
Elke 2 weken een cadeautje
Het is iedere 2 weken weer een cadeautje aan mezelf! De boeketten zijn iedere week weer een verrassing en ze passen perfect bij het seizoen. Ze staan zeker 2 weken mooi, en vaak verplaats ik een aantal bloemen over naar kleinere vaasjes zodra het nieuwe boeket er is. De verzorgingstips en de vrijwel volledig papieren / kartonnen materialen zijn extra pluspunten.
Doświadczenie Trustpilot