Zainwestowalem 350 000 $ na tej platformie, zaczalem handlowac z ta firma w pazdzierniku 2021 r. i handlowatem z nia przez 3 miesiace, próbowalem pierwszej wyptaty w lutym i nie pozwolili mi wyplacic... Zobacz więcej

Z wielką przyjemnością piszę tę recenzję i pragnę wyrazić moje najszczersze podziękowania. Chciałbym podziękować osobie ze zdjęcia profilowego za jej doskonałe wsparcie w pomaganiu mi Napisanie tej r... Zobacz więcej
Nie wiem co myśleć. Mam do wypłaty pieniądze.Nie wpłynęły jednak na moje konto bo muszę zapłacić podatek.Tylko podatek chyba się płaci do urzędu skarbowego.Twierdza że jak nie zapłacę to przepadną. Ta... Zobacz więcej
Wynalazek Fenicjan moralnie i technicznie został zużyty przez tysiące lat
Blockchain is the original crypto platform. We’ve been in operation since 2011, were the first Bitcoin wallet on the Apple App Store, and the primary search engine for transactions on the Bitcoin network. Today, we offer a range of services for both personal and business use. With us you can buy, sell and send crypto globally, explore the world of DeFi, as well earn up to 15% APY on your digital assets. Join the 94M+ wallets in the 180+ countries today and invest like an icon.
Zjednoczone Królestwo
- blockchain.com
Musisz wiedzieć
Mam pytanie zna ktos fp consulting…
Mam pytanie zna ktos fp consulting firma która chandluje tak samo akcjami Pan który ze mną się kontaktuję przez telefon każe mi any dyska zakładać logować na swoje konto troche to dziwne proszę o kontakt jak ktoś miał stycznośc z tą firmą
ostrzezenie przed oszustami ,
Prosze uwazac na ta firme (primelegal.uk vectorlaw) to ukrainscy zlodzieje. Ze mna nawiazal kontakt Alex przez WchatsApp ,
jezeli ktos che wiecej informacji jak dzialaja, prosze o e-maila na : Blockchain pozwalana przesylki dla oszustow, pieniadze sa zdejmowane z konta bez hasysz potwierdzenia..
Masakra dzwonią i mówią że 2 lata temu…
Masakra dzwonią i mówią że 2 lata temu zakładałem konto na stronie na której można handlować i mówią że automatyczny bot handlował za mnie i nazbierała się tam spora suma i że ich firma musi to wypłacić właścicielowi ale co się okazuje tak nie ma tylko każą zakładać program anydesk i wyłudzają pieniądze pod pretekstem że to jest tzw weryfikacja żeby potwierdzić trzeba wykonać przelew i po 15 min ten przelew wróci nie prawda jak tylko dokonasz przelewu i trafi on na portfel automatycznie przelewają kupują bitcony i tyle widzisz pieniądze potem po prostu przestają istnieć telefony nie działają i właśnie straciłem pieniądze i to z konta które mam wspólnie z siostrą masakra kto w końcu się nimi zajmie .
oszuści
W dniu 23.11.2021 r. zrobiłem przelew w wysokości 8 000 na konto Numer rachunku: 45 1240 1545 1111 0000 1131 3788 Nazwa banku: Bank Pekao S.A., V O. w Łodzi, Łódź Odbiorca: Grzegorz Mikszewski. 5410 jako weryfikacja do wypłaty moich zarobionych pieniędzy. Zostałem wprowadzony w błąd i nie powinienem przesyłać tam żadnych pieniędzy inaczej mówiąc zostałem oszukany Nadmieniam ze nie znam tego człowieka z konta dyktował mi adres analityk Podający się za bogdana kowalskiego z firmy support blockchain blockchain.com..cotwierdząc że jest to bezpieczne ponieważ ten sam bank a później już się nie odzywał, zostałem po prostu oszukany na kwotę którą miałem przeznaczoną na rehabilitację dla żony jest po udarze mózgu jak się zorientowałem to już przelew poszedł Przewijają się tam jeszcze nazwiska Michał , Emila, którzy udają i bardzo współczują Tylko że oszust który dzwonił znał wszystkie dane które uzgodniłem z Panią Emilą i Panem Michałem. Myślę że jest to zorganizowana grupa przestępcza
Złodzieje
Złodzieje , złodzieje i jeszcze raz złodzieje. Trzymajcie sie z daleka od tego brokera, nie wpłacajcie żadnych pieniędzy i nie wierzcie w ani jedno słowo, To banda kacapów którzy stworzyli sobie dochodowy biznes.
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej