Banner for Blockchain

Blockchain Recenzje 6775

2,8

Z wielką przyjemnością piszę tę recenzję i pragnę wyrazić moje najszczersze podziękowania. Chciałbym podziękować osobie ze zdjęcia profilowego za jej doskonałe wsparcie w pomaganiu mi Napisanie tej r... Zobacz więcej

Nie wiem co myśleć. Mam do wypłaty pieniądze.Nie wpłynęły jednak na moje konto bo muszę zapłacić podatek.Tylko podatek chyba się płaci do urzędu skarbowego.Twierdza że jak nie zapłacę to przepadną. Ta... Zobacz więcej

1. Kryptowaluty
  2. Producent oprogramowania

Blockchain is the original crypto platform. We’ve been in operation since 2011, were the first Bitcoin wallet on the Apple App Store, and the primary search engine for transactions on the Bitcoin network. Today, we offer a range of services for both personal and business use. With us you can buy, sell and send crypto globally, explore the world of DeFi, as well earn up to 15% APY on your digital assets. Join the 94M+ wallets in the 180+ countries today and invest like an icon.

Musisz wiedzieć

2,8

Średnia

7 tys. recenzji

Jakieś nieporozumienie ta całą…

Jakieś nieporozumienie ta całą aplikacja.
Jak mogę aktywować dezaktywowane konto ??? Jak mogę korzystać z zakupionych wcześniej BTC ???

3 lutego 2026

Hi Marcin,

How can we help you? We would love to understand your situation better.

Kindly reach us here for proper support - http://support.blockchain.com/

Łatwa do ogarnięcia

Lepszej nie znam

19 listopada 2025

Hi Tukasz,

Thank you for the 5 star rating! Much appreciated.

Juhnj

Zadowolony z uslugi

8 stycznia 2026

Hello Krystian,

Many thanks for the great ratings and kind words!

The Blockchain.com Support

Pare lat wszystko było ok

Pare lat wszystko było ok, sle niedawno bez żadnego powodu zablokowały moje konto z ponad 10000usd.
Nic z tym nie mogę zrobić, po prostu ukradli ogromną część mojej ciężkiej pracy.
Życzę dla nich tak samo.

Poświęcę całe życie, aby każdego dnia opowiadać o tych oszustach wszystkim.

1 września 2025

Odpowiedź od Blockchain

Hi, apologies for the trouble you're facing. To help us resolve this issue, could you please give us your Zendesk ticket number? If you don't have one, kindly open a ticket at https://support.blockchain.com/hc/en-us/requests/new and let us know the number. We appreciate your cooperation. Kind regards, The Blockchain.com Support Team

Szybko złożyłem wniosek o zwrot pieniędzy i moja sprawa zakończyła się sukcesem w ciągu 17 dni, więc cieszę się, że możesz dotrzeć do mojego zdjęcia profilowego.

Handluję z Blockchain od ponad roku i wszystko działało idealnie do 24 sierpnia, mam na koncie pieniądze w wysokości 27 292 $, ale miałem problemy z wypłatą, złożyłem skargę do obsługi klienta, ale nic nie zrobili, zjadłem. Przeglądając linię, znalazłem nazwę mojego zdjęcia profilowego, która jest pomocna.

4 listopada 2023

Pomogli mi odzyskać 160 000 dolarów od oszustów. Zostałem oszukany przez fałszywą platformę inwestycyjną Bitcoin, na szczęście pomogła mi nazwa na zdjęciu profilowym.

Napisanie tej recenzji jest dla mnie ogromną przyjemnością i pragnę serdecznie podziękować.

7 października 2023

Skradziono 500 EUR

Skradziono 500 EUR. 11 dni temu zleciłem wypłatę fiat w wysokości 500 EUR przelewem SEPA. Do dnia dzisiejszego pieniądze nie wpłynęły na moje konto. Support jedynie przekazał sprawę do następnego departamentu, ticket: 4787636. Nie spodziewałem się tego po firmie z którą byłem od 8 lat, będąc w pełni zweryfikowanym użytkownikiem.

13 grudnia 2023

Belgian.info

Zainwestowalem 350 000 $ na tej platformie, zaczalem handlowac z ta firma w pazdzierniku 2021 r. i handlowatem z nia przez 3 miesiace, próbowalem pierwszej wyptaty w lutym i nie pozwolili mi wyplacic pieniedzy, skontaktowalem sie z pomoca techniczna i nie otrzymatem odpowiedzi. ta firma ma niekonczacy sie problem z wyplatami. Zatrudnitem specjaliste ds. odzyskiwania danych, B͓̽e͓̽l͓̽g͓̽i͓̽n͓̽.͓̽i͓̽n͓̽f͓̽o͓̽, który pomógt odzyskac wszystkie moje pieniadze od tego oszusta.

5 listopada 2023

N̷e̷x̷å̷ P̷r̷o̷.o̶n̶l̶i̶n̶e̶

Zainwestowalem 350 000 $ na tej platformie, zaczalem handlowac z ta firma w pazdzierniku 2021 r. i handlowatem z nia przez 3 miesiace, próbowalem pierwszej wyptaty w lutym i nie pozwolili mi wyplacic pieniedzy, skontaktowalem sie z pomoca techniczna i nie otrzymatem odpowiedzi. ta firma ma niekonczacy sie problem z wyplatami. Zatrudnitem specjaliste ds. odzyskiwania danych, N̷e̷x̷å̷ P̷r̷o̷.o̶n̶l̶i̶n̶e̶, który pomógt odzyskac wszystkie moje pieniadze od tego oszusta.

10 października 2023