Træner akademiet Recenzje 165

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

Jeg er blevet certificeret personlig træner hos Træner Akademiet, og det har været en virkelig god oplevelse. Niels er en virkelig dygtig underviser, og er god til at gøre komplekse emner simple så en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg tog min pt uddannelse igennem trænerakademiet. forløbet var spændende og meget lærerigt. udover en god gruppe kammerater man får havde jeg også en dygtigt og rolig lærer. Niels gjorde forløbet sjo... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Super behagelig underviser (Rasmus) han forstår at formidle pensum rigtigt godt. Og det er rart at have en ung voksen, og et ungt sind som underviser. Man føler sig hele tiden inkluderet, og tager rig... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg har følgende uddannelser, og er glad for samtlige af dem… Perception Coach Tag dette kursus. Om ikke du skal bruge det professionelt så i det mindste for din egen skyld. PT-uddannel... Zobacz więcej

1. Klub fitness

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Træner akademiet startede i 2015, hvor vi havde vores første personlig træner uddannelse. Efter det første hold kom der stor efterspørgsel. Derfor valgte vi at forsætte, da vi gerne ville kunne sætte et præg på Danmarks fremtidige personlig trænere.

4,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Nutrition Coach

Et godt og professionelt uddannelsesprogram. Materialet er godt forklaret og let forståeligt. Det har været en stor fordel og hjælp, at alt er organiseret og tilgængeligt online. Jeg har særligt været glad for de online undervisningslektioner, der har suppleret det skriftlige materiale godt, og givet mulighed for at se forklaringerne igennem flere gange. Herudover har det været nemt at få hjælp undervejs, hvis tvivlsspørgsmål opstår. Så stor ros herfra 😊

13 sierpnia 2024

Super god oplevelse 😍💪

Jeg har lige taget personlig træner uddannelsen og havde Rune som underviser. Mega god oplevelse og Rune er en virkelig god underviser og er super flink og sjov 😃
Han formår at gøre undervisningen spændene og det med at der er meget teoretisk men os meget praktisk, gør at dagen går hurtig og man ikke kommer til at kede sig. Jeg har lært rigtig meget og har virkelig været spændene 😃 Så de bedste anbefalinger herfra 💪💪

13 lipca 2024

En rigtig god oplevelse!

En rigtig god oplevelse!

Jeg er lige blevet certificeret personlig træner gennem TrænerAkademiet og kan bestemt anbefale dem. Uddannelsesforløbet var enormt godt sat sammen og underviser Niels super kompetent og inspirerende. Foruden god kvalitet af faglighed og formidling kom vi omkring mange spændende emner som sundhed, bevægelsesglæde og tilgange til træning generelt, og jeg oplevede at diskussionerne var nuancerede og nytænkende og gav et virkelig fint perspektiv. Stort tak og thumbs up herfra :-)

14 lipca 2024

Mega god oplevelse🤩

At have haft Niels som lærer under min personlige træneruddannelse har været en enestående oplevelse. Hans dybe faglige viden kombineret med hans evne til at formidle komplekse emner på en forståelig måde har gjort læringsprocessen både inspirerende og effektiv. Niels er engageret, motiverende og altid klar til at støtte og vejlede. Jeg føler mig godt rustet til fremtiden takket være hans undervisning.

Jeg kan varmt anbefale Træner Akademiet til alle, der ønsker en professionel og grundig uddannelse som personlig træner.

9 lipca 2024

Tog uddannelsen som personligtræner

Tog uddannelsen som personligtræner, med Niels Henriksen som underviser. Og kan kun sige det var en absolut fornøjelse. Niels gjorde undervisningen så spændene/sjov og lærerig på samme tid. Så frem til hans timer. Der er så mange hjælpemidler til rådighed og der er altid, altid mulighed for at spørge om hjælp. Ville anbefale Træner Akademiet for alle

10 lipca 2024

Nutrition Coach

Jeg har taget uddannelsen som Nutrition Coach hos Træner akademiet og det har været helt perfekt, godt undervisningsmateriale og god feedback. Kan klart anbefales.

4 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Høj kvalitet, god atmosfære og masser af brugbar viden

På uddannelsen som personlig træner fik jeg ikke bare en grundlæggende viden, men et vidtomfavnende pensum, der i kombination med fysisk undervisning har givet mig alle tænkelige værktøjer til at komme ud og arbejde med mennesker i øjenhøjde. På kurset fik vi desuden indsigt i, hvordan man tilgår PT faget fra et forretningsmæssigt perspektiv.

Søren formåede via gode anekdoter og metaforer at formidle kompleks information på en måde, så alle var med. Hans undervisningsstil er inkluderende og udfordrende, og jeg oplevede, at jeg kunne tage aktiv del i indlæringen i stedet for "bare" at lytte og skrive ned.

Derudover formåede Søren også at bidrage til en sund og sjov kultur på holdet, hvor min opfattelse er, at alle følte sig trygge ved at stille spørgsmål, lave fejl og lære af dem sammen.

Undervejs i kurset har Træner akademiet været super gode til at informere, og det har altid været nemt at få kontakt til enten underviser eller uddannelsesansvarlige. Jeg har hele tiden haft følelsen af tryghed og professionalisme, og jeg er meget glad for, at jeg valgte at tage min PT uddannelse hos Træner akademiet.

Alt i alt en virkelig fed oplevelse, og jeg vender helt sikkert tilbage til Træner akademiet, så jeg kan bygge oven på PT uddannelsen.

16 czerwca 2024
Oceniono na 5 z 5

Meget lærerig og spændende…

Meget lærerig og spændende PT-uddannelse der virkelig højner sit niveau inden for træning. Søren Fruerlund var en fantastisk lære, som var god til at formidle hans viden, og havde mange interessante og sjove anekdoter.
Stor anbefaling herfra!

15 czerwca 2024

Kanon god undervisning…

Har været rigtig glad for uddannelsen til PT. Særligt vores underviser Rune, som var helt vildt dygtig og god til at gøre stoffet forståeligt. Det er helt sikkert ham der trækker den op på de 5 stjerner :-)

1 grudnia 2023

Personlig træner

Jeg har taget personlig træner uddannelsen. Det har været et intenst forløb men en meget fed oplevelse. Jeg har haft fornøjelsen af Rune som underviser og han formår at gøre uddannelsen sjov, udfordrende og læring. Han får klart de bedste anbefalinger herfra.

Meget kompetente undervisere

Meget behagelige mennekser, både deltagerne på kurset og undervisere.
Jeg endte med at føle mig helt klar til eksamen og “klædt på” med tilstrækkelig viden og kompetencer.

Meget nærværende undervisere som spreder god stemning og tager hånd om deltagerne. Meget kompetente!

Fantastisk uddannelse

Fantastisk uddannelse, hvor tingene bliver gjort så simpelt og nemt at forstå. Desuden var Niels en vanvittigt god lærer med en god og varieret måde at undervise på sådan så det var sjovt mens man lærte. Kan helt klart anbefales!

7 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

PT udannelse hos træner akademiet

Er netop lige blevet færdig med min personlig træner udannelse hos trænerakademiet og hvor har det været en fed oplevelse fyldt med dejlige mennesker, undervisere og en masse fed læring og nye perspektiver.
Denne udannelse har meget fokus på en holistisk tilgang til sundhed og at man skal kigge på hele det menneske man har med at gøre, og det synes jeg personlig var super fedt!
Helt klart en udannelse der kan anbefales ◡̈

Nem og overskuelig materiale

Nem og overskuelig materiale. Virkelig god og letforståelig online undervisning. Videoerne foregår i et tempo så man kan følge med. Jeg har kun været positiv. Og havde man spørgsmål fik man svar inden for en time. Jeg kan kun anbefale. Det kræver dog også en del selvdisciplin, men det er jo kun at forvente.

20 marca 2024

Spændende og gennemførte uddannelser

Træner Akademiet får min varmeste anbefaling. Jeg har taget min PT uddannelse herigennem og har valgt også at tage overbygningen med Health Coach, som jeg er i gang med nu. Virkelig kompetente undervisere, som formår at videreformidle deres viden på bedste vis.

26 lutego 2024

Health Coach

Uddannelsen til Health Coach er et must hvis du vil have kompetencer til at hjælpe dine klienter bedst muligt.

Jeg har i 2023 taget uddannelsen til Health Coach hos Træner Akademiet og giver denne uddannelsen og underviser Søren Fruerlund mine bedste anbefalinger.

Som Health Coach har jeg fået redskaber til, at arbejde holistisk med hele mennesket. Lige fra træning til adfærd, nervesystem, psykologi, hjernens opbygning, kvinder og cyklus, traumer, biomekanik, salg og business, hvordan evolutionen kan bruges i arbejdet med performance og meget andet, samt en bred vifte af assesments.

Derudover er det en uddannelse hvor man bruger sig selv som udgangspunkt og får mulighed for en stor personlig udvikling.

16 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

De varmeste anbefalinger til træner akademiet…

Jeg har lige afsluttet personlig træner uddannelsen i Århus, og de får mine varmeste anbefalinger. Jeg har haft fornøjelsen af, at have Rune som underviser. Rune formår virkelig, at skabe en undervisning der er spændene, udfordrende, lærrig, og sjov på samme tid. Jeg har fået meget mere end bare et certifikat. Det har været en rejse med enormt stor selvudvikling, som jeg ikke ville have været foruden.

5 grudnia 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej