Træner akademiet Recenzje 165

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

Jeg er blevet certificeret personlig træner hos Træner Akademiet, og det har været en virkelig god oplevelse. Niels er en virkelig dygtig underviser, og er god til at gøre komplekse emner simple så en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg tog min pt uddannelse igennem trænerakademiet. forløbet var spændende og meget lærerigt. udover en god gruppe kammerater man får havde jeg også en dygtigt og rolig lærer. Niels gjorde forløbet sjo... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Super behagelig underviser (Rasmus) han forstår at formidle pensum rigtigt godt. Og det er rart at have en ung voksen, og et ungt sind som underviser. Man føler sig hele tiden inkluderet, og tager rig... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg har følgende uddannelser, og er glad for samtlige af dem… Perception Coach Tag dette kursus. Om ikke du skal bruge det professionelt så i det mindste for din egen skyld. PT-uddannel... Zobacz więcej

1. Klub fitness

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Træner akademiet startede i 2015, hvor vi havde vores første personlig træner uddannelse. Efter det første hold kom der stor efterspørgsel. Derfor valgte vi at forsætte, da vi gerne ville kunne sætte et præg på Danmarks fremtidige personlig trænere.

4,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Fungerede rigtig fint med de forskellige lærings metoder og Neils havde en god måde at kombinere det teoretiske og praktiske på, så det ikke blev kedeligt:)

Tak til Træner Akademiet, og i særlig grad underviser Niels

Tak til TA, og i særlig grad underviser Niels for en solid PT uddannelse. Jeg har været særligt glad for anatomi og bevægeanalyse delen af uddannelsen, som er det der har rykket mest på min måde at anskue træning og korrekt øvelsesvalg på. Niels er en dygtig og inspirerende underviser som formår at gøre pensum anvendeligt og gøre sine elever klar til arbejdet på gulvet. Og så sætter jeg stor pris på at han kan lave undervisningsdifferentiering når vi var et par stykker som blev hurtigt færdige med f.eks. programlægning.
Her små 4 uger senere har jeg landet mit første arbejde som PT.

Oceniono na 3 z 5

Fantastisk undervisning, mangelfuldt pensum.

Underviserne var helt fænomenale og gjorde et super stykke arbejde. Var meget tilfreds med Frederik, der var vores hovedunderviser, men også den enkelte gang, vi havde vikar, var undervisning helt i top. Der var plads til teoretiske og praktiske diskussioner, og undervisningen blev tilrettelagt, således at den passede til eleverne.

Pensum derimod efterlod meget at forlange. Det stak i alle mulige retninger, og det virkede ikke til at være opdateret i lang tid. Nogle steder var der tydelige mangler i pensum, og andre steder stak det i alt alt for mange retninger. Der manglede en rød tråd i pensum.

Det var dog fedt, at der var undervisningsvideoer tilknyttet. Dette gjorde, at alle kunne hente den nødvendige viden på den måde, man selv havde det bedst med, både læse, se videoer eller følge godt med i undervisningen.

22 czerwca 2025

Super fedt!

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Trænerakademiet og Frederik som underviser. Forløbet var både lærerigt og motiverende, og jeg følte mig godt klædt på til eksamen – både teoretisk og praktisk.
Undervisningen var engagerende, og det var fedt at man kunne åbent diskutere og tale om emnerne for at få en dyb forståelse for det hele.

Hvis jeg skulle nævne én ting, der kunne forbedres, ville det være, at dele af pensum måske kunne optimeres en smule – fx ved at gøre det mere aktuelt og opdateret.

Alt i alt en virkelig god oplevelse og helt klart noget, jeg kan anbefale andre!

23 czerwca 2025

Hej Lucas

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du har været glad for forløbet og undervisningen.

Ift. forbedring af pensum - vil du ikke skrive en mail til os med de ting, du tænker, der kan forbedres?
Selvom vi er international certificeret og har krav til, hvad vi skal have med, så vil vi altid gerne have input :)

Send meget gerne en mail til os på kontakt@blivpt.dk.

Alt det bedste herfra.

Mvh
TrænerAkademiet

Oceniono na 5 z 5

Jeg har taget min personlige træner…

Jeg har taget min personlige træner uddannelse ved træner Akademiet og jeg kunne ikke forestille mig et andet sted at gøre det. Meget kompetente undervisere altid åben for de spørgsmål man måtte have.
Jeg må indrømme man var nået nervøs over eksamener var uden hjælpemidler, men det gjorde bare man oppede sig endnu mere så tingene sad på rygraden. Tak for jer og god sommer 💪

29 czerwca 2025

Godt klædt på til job

Fantastisk uddannelse! Jeg er lige blevet færdig som Personlig træner, og havde Niels som underviser. Hans glæde for træning og undervisning var inspirerende og smittede virkelig af. De små hold gav en god stemning og plads til sparring. Jeg føler mig godt klædt på som personlig træner, og kan varmt anbefale uddannelsen.

Oceniono na 5 z 5

Super god personlig træner uddannelse

Jeg er lige blevet færdig med min uddannelse som personlig træner hos Træner Akademiet. På uddannelse lærte jeg mange relevante ting, som man kan bruge som PT, men også i forhold til sin egen træning. Jeg var rigtig glad for at have Niels som underviser da han er god til at formidle emnerne på en spændende måde. Niels egen entusiasme for træning kan man også mærke og det bidrager positivt til undervisningen.

Fantastisk uddannelse

Fantastisk uddannelse!

God underviser (Niels) som var meget forberedt og yderst kompetent. Jeg kan varmt anbefale Træner Akademiet - og ville ønske at jeg kunne blive ved med at gå på holdet selv efter endt eksamen.

Oceniono na 5 z 5

Jeg blev uddannet sidste sommer

Jeg blev uddannet personlig træner sidste sommer og har det sidste halve år arbejdet som selvstændig træner på fuldtid.

Jeg har fået en fantastisk undervisning og er helt vildt glad for min tid i Træner Akademiet.

Specielt stor ros til Niels, som er den dygtigste underviser, kæmpe anbefaling herfra.

17 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

Jeg var skuffet over at have betalt…

Jeg var skuffet over at have betalt penge for den undervisning der blev leveret. Selvom jeg har bestået føler jeg mindre selvsikkerhed i at instruerer end aldrig før.
Underviser og censor syntes desværre det program jeg havde lavet, samt min evne til at instruere er til 02.

Fysisk undervisning var ren repetition af pensum, øvelse i instruktion og feedback på din evne til dette bliver ikke testet eller trænet før eksamen.

Da vi skulle øve i at instruerer, flere eftermiddage, så foregik det med andre fra holdet ,men uden observation eller korrektion af underviser, der generelt var ret optaget af sin mobil telefon.

Man får på ingen måde et varigt certifikat. Man få udleveret et certifikat fra skolen med din karakter på , like it or not

Hej

Vi er utrolig kede af din oplevelse af uddannelsen.
Vi vil gerne forespørge, om du ikke vil sende os en mail med din oplevelse i detaljer.

Så følger vi op på det allerede i næste uge.
Og du vil høre fra os hurtigst muligt.

Vi håber, at du vil skrive til os på mail, så vi kan undersøge det nærmere.

Mvh
TrænerAkademiet

Kæmpe anbefaling at læse hos Træner Akademiet

Det har været en kæmpe fornøjelse at tage både personlig træner-uddannelsen samt kostvejleder-uddannelsen hos Træner Akademiet. Selve undervisningen og materialet har været i høj kvalitet, og det har fungeret rigtigt godt med både e-learning og fysisk fremmøde.

Underviserne man møder på uddannelserne er virkelig kompetente og gode til at lære fra sig, og man kan mærke at de er engageret i det de laver.

Generelt virkelig lærerigt og en god oplevelse at tage uddannelser hos Træner Akademiet.

Kæmpe anbefaling herfra

20 maja 2024

Odpowiedź od Træner akademiet

Tusind tak for anbefalingen Karen.
Vi håber på at kunne byde dig velkommen en anden god gang :)

Oceniono na 5 z 5

Virkelig et højt læringsniveau med både…

Virkelig et højt læringsniveau med både e-learning, fysiske møder, et kompendium og mulighed for at søge videre! Fortsæt den imponerende undervisningsmetode!

Der er selvfølgelig altid plads til forbedringer – jeg savnede lidt flere fysiske møder med fokus på flere praktiske øvelser, trods alt det gode, I allerede tilbyder.

En særlig tak til Søren for hans virkelig gode e-learning-undervisningsmetode. I ligger på et meget højt undervisningsniveau, og det skal I endelig fortsætte med at udvikle!

15 maja 2025

Top fedt

Er lige blevet færdig med personlig træner-uddannelsen hos trænerakademiet i Aarhus, og er kun positivt overrasket. Alt spillede - lokation, fedeste. sjoveste og mest inspirerende lærer, undervisningen var både aktiv og lærende, men også plads til spas. Tænker der er andre udbydere som tilbyder samme produkt, men kan ikke forestille mig hvordan det kunne blive federe end hos Trænerakademiet

9 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

En uddannelse med fokus på hele mennesket

Uddannelsen er bygget op om et overskueligt pensum, hvor man kommer ind på alt fra anatomi til salg og business. De engagerede undervisere tager en i hånden og sørger for, at alle på holdet er med hele vejen igennem.
Noget af det jeg har sat stor pris på ved netop denne uddannelsen er, at de ved Træner Akademiet har en holistisk tilgang til faget. Intet er sort/hvidt, og de har stort fokus på at se hele mennesket og alt der følger med.

Derudover er uddannelsen god uanset hvilken retning du vil gå inden for træningsverdenen. Jeg kan varmt anbefale at tage uddannelsen som personlig træner hos Træner Akademiet.

21 listopada 2024

Kæmpe anbefaling!

Jeg har netop afsluttet min uddannelse som Personlig træner hos TrænerAkademiet. Jeg har lært en masse om kroppens anatomi, træningslære såvel som om selve forretningsdelen.
Sindssygt godt undervisningsmateriale, seriøse og yderst kompetente undervisere gjorde forløbet meget lærerigt. Jeg kan klart anbefale uddannelsen og TrænerAkademiet som udbyder, hvis du ønsker at blive meget klogere på kroppen og træning - det er det hele værd!

10 listopada 2024

GIVER MENING!

Træner Akademiets Personlig Træner uddannelse, er intet mindre end fantastisk.
Man lærer en masse nødvendig viden omkring kroppen, men i den grad også hvordan du tilgår kunder (klienter)

Hvis du har en lille drøm om at kunne kalde dig selv certificeret personlig træner, ser jeg ingen anden grund til at lede længere, end ved Træner Akademiet.
Pensum er overskueligt, og underviserne er mega kompetente, og meget engageret for at lære fra sig.

Kommer ALDRIG til at fortryde mit valg ved Træner Akademiet.

KÆMPE ANBEFALING

3 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Kostvejleder - Detaljeret og bred faglig uddannelse.

Jeg er dags dato, blevet færdig som Nutrition Coach. Og jeg må sige at jeg er imponeret over mængden af viden, der er pakket på uddannelsen. Jeg har i noget tid, hjulpet nogle stykker med kost og træning.

Og jeg ville ligesom gøre det officielt nu.
Jeg har mange års erfaring, fra både 10 års konkurrence svømning, DM i cricket, soldat i forsvaret, og fitness fra jeg var 16 år gammel.

Og jeg er positivt overrasket, over mængden af ny og brugbar læring, som jeg har fået med fra Træner Akademiet.
Imponerende mængde af gode teknikker og teori, som bliver rigtigt spændende at bruge til at hjælpe folk videre.

Jeg vidste mange ting i forvejen. Og trods det, lærte jeg stadig en masse nyt. Det var både pengene og tiden værd 😇💪💪

6 listopada 2024

Nutrition Coach

Super god uddannelse. Overskuelig sat op og perfekt at få indkorporeret i en travl hverdag. Derudover er de gode til at svare hurtigt på diverse spørgsmål man skulle have!

1 października 2024

Nemt og overskueligt

Jeg kunne meget enkelt tilpasse studiet mine arbejdstider, materialerne passede til videoerne, og jeg følte hele tiden, at jeg var med, havde forstået og havde fået alt det vigtige med.

23 września 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej