Blackcatcard Recenzje 730

2,3

Oszustwo, przez dłuższy czas działało OK, a teraz zrobiłem przelew 200 euro i pieniądze zaginęły. Tłumaczą się że zmieniają dostawcę SEPA i przelewy są niedostępne. Kto 3 miesiące nabija nowe numery k... Zobacz więcej

Hello!!!!!!! Chciaqłem nsię podzielić krótką opinią o BLACKCATCARD- a wiuęc ja jeste 3x na TAK!!!!! Zresztą sprawdzcie msami, hehehe

Ta firma oszukają ludzi. Po założeniu konta i nieaktywności konta przez 6 miesięcy naciągają na kary 15 euro miesięcznie. Żadnego maila i wiadomości od nich nie macie, tylko jak na konto wpadną pienią... Zobacz więcej

Oszukują ludzi. Przy zakładaniu konta informują, że nie ma żadnych opłat za kartę oraz konto, a gdy przestajecie dokonywać jakichkolwiek transakcji, naliczają drakońskie kary!!! Zmieniają regulamin za... Zobacz więcej

1. Instytucja finansowa
  2. Alternatywne usługi finansowe
  3. Kryptowaluty
  4. Pozabankowe usługi finansowe
  5. Usługi płatnicze

An active Euro IBAN account and a virtual Mastercard in a few steps. The plastic card in 24 hours. International Card Delivery. Additional cardholders and even cards for Kids.

Musisz wiedzieć

Słaba

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

2,3

Polscy idioci w środowisku naturalnym

Widzę że jest tu masa debili i bezmózgów myślących że to zwykli wyłudzacze danych. Tak to już jest gdy jest się amebą umysłową i nie potrafi się poprawnie przejść weryfikacji.

6 lipca 2021

Dear ĐZIKI,
Thank you for your review. However, we believe that everyone may have troubles, and if it is so, then, please, contact our tech support in the app (registration is not required).
Best regards, Blackcatcard Team

Bo rejestrować się to trzeba umieć

Bo rejestrować się to trzeba umieć,z mojego doświadczenia aplikacja dobra chociaż kilka poprawek na pewno przydałoby się do poprawy i stabilności aplikacji.

12 czerwca 2021

Odpowiedź od Blackcatcard

Dear Waldemar, Thank you for taking the time to share your thoughts with us. We're grateful for your feedback and we're glad you feel Blackcatcard is on the right track! Best regards, Blackcatcard Team

Dużo się pluli o PEP mimo że nie nie…

Dużo się pluli o PEP mimo że nie nie jestem... Potem o adres ale w końcu działa i jest 40 EUR

31 maja 2021

Odpowiedź od Blackcatcard

Dear Artur Emenems! Thank you for your review. If you provide us with more details, we'll do our best to help you. Could you kindly contact our 24/7 Customer Support Team directly from the Blackcatcard mobile app (registration is not required)? Best regards, Blackcatcard Team

Zwykli wyłudzacze danych

Ich proces weryfikacji jest gorszy niż sraczka z rzyganiem na raz. Dokument jaki by nie był to i tak go odrzucą. Robią się na wielki fintech a oczekują, że dostarczysz dokumentów, których już najbardziej betonowy urzędas nie wymaga

11 maja 2021

Dear Bronek,
Thank you for your review. We are sorry to hear we didn't provide you with the best possible experience with Blackcatcard. We will use this feedback as a tool to help us improve in the future.
Please reach out to us anytime convenient so that we could help you.
Best regards, Blackcatcard Team

scam firma wyludzajace dane osobe…

scam firma wyludzajace dane osobe kontakt z support zero ciagle wklejanie tych samych regulek ktore maja na ctrl + chyba wszyscy pracownicy nie polecam zwykli oszusci! blackcardcat = SCAM

25 kwietnia 2021

Dear whynot88xd,
Thank you for your review.
We do not violate your personal data rights, and we do not perform any illegal actions on it. We collect, use, and process your personal data in accordance with the Data protection policy.

You can find more information on the Blackcatcard Data protection policy here: https://blackcatcard.com/ru/legal/data-protection-policy.html

I am from Poland

I am from Poland, I've got my bonus in 2 days, so it's not a scam.

12 kwietnia 2021

Dear Patryk Sowa,
Thank you for taking the time to leave this review! We strive to provide our customers with excellent care and customer service.
Best regards, Blackcatcard Team

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (730 recenzji)