Mine børn (og jeg selv) ELSKER bøger fra Blåmst. Jeg har længe prøvet at finde de "gamle" Disney bøger i genbrug, fordi de har en helt særlig magi over sig, men intet held haft. Men Blåmst har ik... Zobacz więcej
WAAAAUV 👌⭐️🌼🌸 Nu sidder jeg i mit sommerhus - og nyder🍋🫐 design. Endnu engang - de smukkeste ting fra jeres skønne butik. Altid de fineste - og lækreste sager. Jeg elsker jeres eget design - du... Zobacz więcej
Blåmst får endnu engang mine varmeste anbefalinger. Fineste varer og bedste og venligste kundeservice. Jeg skrev og spurgte om en ændring på en ordrer. Kun få minutter efter jeg havde sendt beskeden... Zobacz więcej
Jeg kendte jer ikke, kun fordi min datter havde ønsket sig gaver til sin fødselsdag 🎁 Hun blev rigtig glad for sine fødselsdagsgaver fra jer, flotte/ specielle vare 🙏 Hurtig levering - god servic... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Elsker du farver og unikke designs? På blaamst.dk forhandler vi unika keramik, sjove plakater, farverige lys og meget mere. Alt hvad der skal til for, at blåmstre din hverdag op ✨
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Super betjening og service
Super betjening og service, hurtig respons da oplyst forkert e-mail til advisering fra DAO, skrev og forelagde problrmet1.2.3 og det var klaret👏👏
Virkelig flot indpakning og vare som forhåbentligt falder i deres smag.
Super fine ting
Super fine ting, hurtig levering og rigtig fint pakket ind. Tak ☺️
Dejlig oplevelse købte min vare på deres hjemmeside og fik den leveret i deres forretning to dage efter og de var så søde og venlige ikke sidste gang jeg køber noget ved Blomst
At jeg fik mine varer hurtig og at de var søde og venlige da jeg hentede den i forretningen en rigtig god oplevelse vh Leni Brandt 🤗
Hurtig levering kom som aftalt
Hurtig levering kom som aftalt
Virkeligt god kvalitet.
Max anbefaling
Smukke produkter og hurtig levering
Fantastisk service og hurtig levering. De smukke duge er en genial gave. Har netop købt fødselsdagsdugen, som skal bruges til en dåbsgave… og jeg skal have navn og fødselsdag broderet på dugen. MEGET personlig gave❤️
Jeg kommer igen :)
Hurtig levering og vidunderligt pæne produkter. Jeg kommer igen :)
Fine varer og hurtig levering
Fine varer - god og hurtig information om bestillingen. Hurtig levering.
Super go servise
Super go servise, hurtig levering, ordren lækkert pakket ind og super flot produkt :O)
Kan stærkt anbefales !
Det fineste “feel good” produkt fra…
Det fineste “feel good” produkt fra Blåmst lavet med omtanke i Dk. Servicen var hurtig og helt i top.
God service og hurtig levering af en…
God service og hurtig levering af en super fin dug 😊
God oplevelse. Rigtig fin dug!
Har modtaget en rigtig fin dug til en gave.
God kommunikation
God kommunikation. Hurtig forsendelse.
Jeg købte en dug til en bryllupsgave og kan derfor ikke selv bedømme kvaliteten. Men den ser rigtig fin ud.☺️
God og hurtig service
God og hurtig levering af min lille 'citron fugl,'som bliver brugt dagligt 🌟
God kvalitet
Alt gik nemt. Plakaterne jeg har modtaget er i rigtig fin kvalitet.
Skønne produkter som passer perfekt med…
Skønne produkter som passer perfekt med beskrivelsen, tilfreds kunde🥳
Den sødeste lille butik med fint…
Den sødeste lille butik med fint brugskunst, duge, servietter, blomster og meget mere. Sød betjening og hurtigt levering on line👍☀️ bestemt et besøg værd.
Smukke mundservietter
Smukke mundservietter, som jeg nu har 12 stk. af.
Nem og hurtigt bestilling og sød tilbagemelding ved spørgsmål mm.
Det var meget hurtigt ekspeditio så det har Jeg Ikke nogen betænkeligheder at gøre en anden gangn
Meget fin oplevelse.
Mega fine hårklemmer
Mega fine hårklemmer.
Jeg bestilte en mega fin sløjfe til min søsters konfirmation og den kom allerede efter 2 dage.
Cille/medejer af Blåmst, vrimler helt vild sød.
Rigtig fine produkter og god service
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.