Mine børn (og jeg selv) ELSKER bøger fra Blåmst. Jeg har længe prøvet at finde de "gamle" Disney bøger i genbrug, fordi de har en helt særlig magi over sig, men intet held haft. Men Blåmst har ik... Zobacz więcej
WAAAAUV 👌⭐️🌼🌸 Nu sidder jeg i mit sommerhus - og nyder🍋🫐 design. Endnu engang - de smukkeste ting fra jeres skønne butik. Altid de fineste - og lækreste sager. Jeg elsker jeres eget design - du... Zobacz więcej
Blåmst får endnu engang mine varmeste anbefalinger. Fineste varer og bedste og venligste kundeservice. Jeg skrev og spurgte om en ændring på en ordrer. Kun få minutter efter jeg havde sendt beskeden... Zobacz więcej
Jeg kendte jer ikke, kun fordi min datter havde ønsket sig gaver til sin fødselsdag 🎁 Hun blev rigtig glad for sine fødselsdagsgaver fra jer, flotte/ specielle vare 🙏 Hurtig levering - god servic... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Elsker du farver og unikke designs? På blaamst.dk forhandler vi unika keramik, sjove plakater, farverige lys og meget mere. Alt hvad der skal til for, at blåmstre din hverdag op ✨
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Genial genbrug
Mine børn (og jeg selv) ELSKER bøger fra Blåmst.
Men Blåmst har ikke skuffet!
Bøgerne er i en stand - og til en matchende pris - som jeg ville forvente af genbrug og så skal jeg ikke bruge tid på at køre i flere genbrugsbutikker for måske at være heldig, jeg kan bare kigge på Blåmst og se, hvilke fede fund der nu er. Desuden er pakkerne så godt pakket ind, at selv et dårligt pakkebud ville have svært ved at ødelægge indholdet 😉
Hurtig levering, god kvalitet og smukke produkter - tak
God køberoplevelse
Hurtig levering, rigtig fine produkter. Ikke noget at sætte en finger på.
Hurtig levering og varen lever fult ud…
Hurtig levering og varen lever fult ud op til forventning efter hvad vi så på reklemen.
Mvh Niels Chr.
Hurtig levering og varen, der var yderligere nedsat levede op til forventningerne. Handler Gerner der igen
Meget glad for mit køb
Meget glad for mit køb, pakken var så fint indpakket.
Fandt den fineste gave, som gjorde min søde veninde så glad.
Købte en del børneting
Købte en del børneting, meget cute brugte ting. Dog kan jeg ikke lade vær med at blive lidt træt, når jeg giver 70kr for et puslespil, og der så stadig er et prisskilt på fra genbrugen, hvor det har kostet 5kr😵💫
Man skal være OBS
Man skal være OBS
Jeg troede jeg købte to plakater som var på annonce photo.
Jeg ved jo ikke hvad plakaterne hedder og var af den overbevisning at jeg købte begge plakater som var i annoncen. Desværre var det åbenbart kun den ene plakat der ankom 😔

Odpowiedź od Blåmst
Så fine ting hos Blåmst
Så fine ting hos Blåmst! Tingene blev leveret hurtigt og levede op til billederne.
Det var også meget nostalgisk at se alle de legeting til børn fra min egen barndom.
Fine ting og hurtig levering
Fine ting og hurtig levering 🌼
Super flotte produkter og lynhurtig…
Super flotte produkter og lynhurtig levering. Dagen efter bestilling lå pakken klar i pakkeshoppen☺️
Jeg modtog den fineste fødselsdagsdug
Jeg modtog den fineste fødselsdagsdug. Leveringen var hurtig ❤️
Fineste plakater samt hurtig service og…
Fineste plakater samt hurtig service og levering
Fine ting de har ❤️ og pakket fint ind…
Fine ting de har ❤️ og pakket fint ind da jeg modtog.
Fantastisk smukke ting
Fantastisk smukke ting . Hurtig levering ksn kun anbefales
tak for jer
Fint koncept og dejligt enkelt og effektiv at handle online. Tak for jer.
Bestilte den skønneste plakat…
Bestilte den skønneste plakat online-den kom hurtigt og jeg er yderst tilfreds♥️en butik jeg handlet hos før-og som jeg helt sikkert vil gøre igen♥️
Jeg har modtaget mine fine billeder
Jeg har modtaget mine fine billeder, hurtigt. De var pakket fint og godt så de fremstod pænde. Tak
Hurtig levering, gave til min datter, kendte jer ikke før jeg havde set ønsket på Ønskeskyen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.