Alltid snabb leverans. Prenumererar på hundfoder. Varje pkt väger 30 kg. Men får det ju hemkört ända fram till grinden, så inga problem. Bra priser och mycket trevlig kundservice! Dock inte nöjd med... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bitiba är väldig pålitlig som foder leverantör och har bra priser. Jag handlar foder och annat till min hund, Rhodesian ridgeback, minst sex år nu. Enkelt att hitta rätt foder till sin hund. Jag är m... Zobacz więcej
Hälften av burkarna var hoptryckta på ena sidan. I affären skulle jag aldrig köpa en skadad burk. Jag inser att detta hänt under transporten så paketet var inte tillräckligt polstrat. Rocco senior är... Zobacz więcej
Samma utbud som zooplus men kan ha en del bättre priser. Går mycket fort få hem det man beställt. Nu sist beställde jag foder från en Svensk butik som ligger nära. Några dagar senare beställde jag äve... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
A very good dealer for animal owners
A very good dealer for animal owners. I have lots of cats and that means a lot of food is required. I give my cats IAMS to eat and the price on bitiba is far better than ordinary animals department stores. Prize is approximately 40% lower and that is a vast amount of money saved yearly. Ordering is easy and delivery times are really fast.
Many oroducts for cats and excellent…
Many products for cats and excellent choices, used Bitiba since day 1 for many years!
Well worth the money!
Many great products and often the best price.
I'm very pleased with Bitiba and would recommend it!
Its work so easy and great 😃
Alltid nöjd
Snabba leveranser, bra priser! Har beställt i några år aldrig något strul 😊👍 Rekommenderas varmt!
Alltid perfekt service Tack
Leverans och bemötande av kundtjänst…
Leverans och bemötande av kundtjänst som är likgiltiga inför mig
Första gången jag beställde och då…
Första gången jag beställde och då försvann paketet.
Går ej att få kontakt med dem!
Uruselt företag!
Troligtvis blåst på både varor och pengar!
Handla inte av detta företag!
Mycket bra affär
Mycket bra affär, bra priser, snabb leverans och bra kundservice.
Allt var bra
Jag får det jag beställde till ett bra…
Jag får det jag beställde till ett bra pris och levererat till dörren
Good prices and quick delivery
Usually order all our cat food on Bitiba due to good prices and good delivery alternatives.
Lätt att hitta vad man vill ha
Lätt att hitta vad man vill ha, bra priser på storpack, snabba leveranser och att man får det hemlevererat är kanon då vi har 7 katter så det går åt en del mat.
Bästa stället att handla på
Bästa stället att handla på. Billigt och fort får man hem sina varor. Rekommenderar varmt.
Alltid sena
Har använt dem länge o kommer fortsätta göra det men de är alltid 2 dagar sena än de säger....känns lurigt när man beställer
Enkelt bekvämt och snabb leverans
Beställde för hemleverans. De älskade torrfoder men inte det blöta i samma märke. Får bli mer torrfoder.
Snabb leverans och bra kvalitet
Snabb leverans och bra kvalitet, nöjda vovvar och katter!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.