Alltid snabb leverans. Prenumererar på hundfoder. Varje pkt väger 30 kg. Men får det ju hemkört ända fram till grinden, så inga problem. Bra priser och mycket trevlig kundservice! Dock inte nöjd med... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bitiba är väldig pålitlig som foder leverantör och har bra priser. Jag handlar foder och annat till min hund, Rhodesian ridgeback, minst sex år nu. Enkelt att hitta rätt foder till sin hund. Jag är m... Zobacz więcej
Hälften av burkarna var hoptryckta på ena sidan. I affären skulle jag aldrig köpa en skadad burk. Jag inser att detta hänt under transporten så paketet var inte tillräckligt polstrat. Rocco senior är... Zobacz więcej
Samma utbud som zooplus men kan ha en del bättre priser. Går mycket fort få hem det man beställt. Nu sist beställde jag foder från en Svensk butik som ligger nära. Några dagar senare beställde jag äve... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Beställer sen flera år tillbaka från…
Beställer sen flera år tillbaka från Bitiba väldigt smidigt och konkurrenskraftigt. Bra kvalitet på produkterna och håller alltid leveranstider.
KATASTROFALT hur de paketerar varorna!
KATASTROFALT hur de paketerar varorna!! Har klagat så MÅNGA GGR o de lyssnar o sen SKITER FULLSTÄNDIGT i det man säger o fortsätter m samma. Ingen plast runt ömtåliga saker eller ett märke ”Fragile”, tex paketerade de en kattlåda i plast UNDER flera kilo m mat! Vad tror dem, att PostNord hanterar paketen likt porslinsdockor??! Vore det inte för att det kan skilja flera 100 lappar jämfört m andra så hade jag bojkottat dem för läääääänge sen!
Bitibia far med falsk marknadsföring
Bitibia far med falsk marknadsföring. I appen påstår de att man ska få 5% rabatt på köp över 1000 kr. Det står uttryckligen ”Gäller alla beställningar på ovan angivna belopp”, så det framstår som att det är ett stående erbjudande. Men när rabatten inte går igenom hävdar deras kundtjänst att det bara gäller en gång. De hänvisar till texten, som inte säger något om det är ett engångserbjudande. Väldigt irriterande!
Vad har hänt?
Har blivit klart försämrat sen det började stå Zoo plus på kartongerna!!!
Fått vänta 1 vecka på leverans mot tidigare högst 3 dagar och varit krångel med beställningar, prenumeration och betalning.
Funderar på att börja handla hos veterinären igen…synd när det var så bra förut!
Snabb leverans och låga priser.
Alltid lika nöjd
Alltid lika nöjd
Ett stort utbud av kattmat o diverse saker. Till bra priser och snabba leveranser
Bra priser på både mat och kattlåda
Bra priser på både mat och kattlåda, snabb frakt.
Bra sortiment!
Bra sortiment!
Jag brukar beställa med prenumeration, lite krångligt när man vill blanda prenumeration och vanlig order. Kunde vara enklare
Retur men ingen återbetalning
Ville returnera felaktigt beställd vara och de skickade en returlapp på en gång. Väldigt nöjd i det ögonblicket. Nu är det den 26 juni och jag har försökt få kontakt med kundtjänsten som lovat mig pengar tillbaka. Får bara automatsvar att det är mycket just nu men de ska besvara mig så fort som möjligt. Jag väntar och väntar....
Dåligt packat
Hundmaten var nermejjad i en för liten kartong i denna försändelse, mkt väl tejpad och trasig. Resultat: Hundmaten kommer fram i smulor och inte i hela joints - mindre bra då min hund är kräsen. Blir som om bitarna är omgivna i ett mjöl inuti förpackningen. Upplevt detta i de senaste försändelserna - aldrig innan då det packats bättre historiskt sett. Transporten och packningen kan vara/bli mycket bättre!
Jag råkade beställa fel mat och både…
Jag råkade beställa fel mat och både kartongen och säcken var skadade.
Bitiba lät mig returnera kostnadsfritt och jag fick tom möjlighet att få maten hämtad.
Fantastiskt god service!
Good packaging
Good packaging, fast delivery, they had what I needed for my cat’s water fountain.
Great service
Got the wrong order. They fixed it very fast. Recieved the new food whitin a couple of days.
Costumer service was super
Cant complaing about anything really.
Kattmat
Snabbt och enkelt, lätt att spåra dessutom superbra kvalité på kattfodret
Our cat loves Royal Canin for Brittish…
Our cat loves Royal Canin for Brittish Shorthair and we are very content with the logistics.
nöjd med leveransen
Vår huvudsakliga kattbutik
Har i många år handlat från Bitiba och alltid varit nöjd. Allt vi behöver finns, som specialfoder mm, priserna är bra och varorna kommer inom några dagar. Enda gångerna jag klagat har det varit Postnords fel.
Bra produkter till bra priser…
Bra produkter till bra priser kombinerat med Snabb leverans.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.