Billigareporto.se Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Företaget levererar snabbt och kontakten med kundservice är superbra. Det verkar som att det tidigare varit problem med leveranser, men nu är det inga problem med den. Jag är en supernöjd kund som... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Leveransen tog lite längre tid än vanligt, men Thomas höll mig uppdaterad! Jag kände att kommunikationen var väldigt bra. Frimärkena var superfina, och det var roligt med lite blandade motiv. Priset v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag har använt billigareporto flera gånger nu och är lika nöjd varje gång. Det är busenkelt att navigera på sidan och tjänsten gör exakt vad den lovar – sänker portokostnaderna rejält jämfört med att... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag har egentligen inget att anmärka på. Leveransen tog lite längre än dom säger på sajten. Men efter en vecka hade jagmina frimärken. Jag driver bokföringsbyrå och har många kunder som vill ha sina r... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi pocztowe i kurierskie

Napisane przez firmę

Med BilligarePorto.se spar du pengar direkt på dina brev. Hos oss köper du frimärken upp till 50% billigare. BilligarePorto.se erbjuder lägre portokostnad för både företag, förening och privatpersoner. Möjlighet att beställa mot faktura med KLARNA.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 29

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Blev klickade i örat vid försk av att få rådgivning

Försökte ringa för att få information kring vad för sorts rabatt som finns för vår kyrka som kommer behöva en större antal frimärken. Hann inte ens berätta klart innan personen klickade i mitt öra. När jag försökte ringa upp så blockade de bara mina samtal. Hemsk service verkligen.

23 grudnia 2025

Odpowiedź od Billigareporto.se

Hej Novel, vi har försökt nå dig men hittar inga kontaktuppgifter. Det var inte bra bemötande du upplevde. Precis innan jul hade vi tekniska problem med vår telefonväxel, så fort vi svarade klipptes samtalet (IP telefoni..) Vi ber verkligen om ursäkt och om du hör av dig via "kontakt" på Billigareporto.se så vi kompensera dig för din upplevelse genom att bjuda dig på frimärken! :)

Väldigt tillmötesgående och professionella

Väldigt tillmötesgående och trevliga. Lätt att få kontakt med vid frågor eller funderingar både per mejl och telefon. Serviceminded och otroligt professionella. Rekommenderar billigareporto starkt.

14 grudnia 2025

Odpowiedź od Billigareporto.se

Tack så mycket Mercedes, kul att du återkommer med beställningar :)

Oceniono na 4 z 5

Nöjd kund

Tog lång tid att få frimärkena men blev uppringd och fick en förklaring till anledningen. Beställer igen i framtiden.

9 grudnia 2025

Odpowiedź od Billigareporto.se

Ja vi har upplevt fördröjningar i leveranserna och beklagar att det drabbade dig. Tack ändå för att du ger oss ett så fint omdöme!

Oceniono na 4 z 5

Skönt att kunna beställa så enkelt via…

Skönt att kunna beställa så enkelt via hemsidan.
Också går det bra att maila och få svar.
Ringa kändes inte så smidigt.
Dock är ju postutdelningen något man måste ta i beräkningen.

10 listopada 2025

Odpowiedź od Billigareporto.se

Hej Maria, vi tackar ödmjukt för alla fina stjärnor du sprider över oss :)

God service.

God och snabb service till ett bra pris.

5 listopada 2025

Odpowiedź od Billigareporto.se

Owe, tack så jättemycket för ditt fina omdöme och alla stjärnor :)

Bra priser

Bra priser, rekommenderas.
Snabb kontakt/köp/leverans/nöjd kund :-)

4 listopada 2025

Odpowiedź od Billigareporto.se

Tack Elaine för ditt fina omdöme. Många fina stjärnor ger du oss :)

Oceniono na 5 z 5

Tillmötesgående personal som försökte…

Tillmötesgående personal som försökte tillgodose mina önskemål på bästa sätt! Bara att få tala med någon personligen är inte så vanligt nu för tiden 😊

19 sierpnia 2025

Odpowiedź od Billigareporto.se

Inger, tack så mycket, vi försöker vara så tillgängliga vi bara kan. Kul att du uppskattar vår service och tack för dina stjärnor :)

Oceniono na 3 z 5

Det var väldigt lång leveranstid

Det var väldigt lång leveranstid, förklaringen till detta som jag fick i efterhand var rimlig. Men det borde postats info på hemsidan om att ansvariga hade semester. Frimärkena kom dock till slut och om jag behöver frimärken igen kommer jag att beställa här en gång till.

15 sierpnia 2025

Odpowiedź od Billigareporto.se

Tack för ditt omdöme och förståelse Jon. Och tack för att vi fick förnyat förtroende när du beställde igen :)

Funkar förträffligt.

Funkar förträffligt.

6 czerwca 2025

Odpowiedź od Billigareporto.se

Underbart att höra Elisabeth, Ursäkta sent svar här på TP men vi hade inte koll på hur man gjorde :) Varmaste tack i alla fall

Smidigt

Smidigt, enkelt och bra pris.

27 marca 2025

Odpowiedź od Billigareporto.se

Tack Erik, kort och rakt och massor av stjärnor :)

Mycket snabb leverans

Tack för frimärkena. Snabb leverans och sparade pengar. Funkade perfekt att beställa.

7 listopada 2024

Odpowiedź od Billigareporto.se

Tack Anders för alla fina stjärnor och ursäkta sent svar här. Vi lär oss just nu hur TP fungerar :)

Oceniono na 5 z 5

Detta kommer besparas oss hundra tals…

Detta kommer besparas oss hundra tals kronor varje år och med deras snabba leverans så finns det inget alternativ till att köpa någon annanstans.

13 listopada 2024

Odpowiedź od Billigareporto.se

Tack för ditt fina omdöme Magnus, det värmer. Ursäkta sent svar här :)

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej