Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Företaget levererar snabbt och kontakten med kundservice är superbra. Det verkar som att det tidigare varit problem med leveranser, men nu är det inga problem med den. Jag är en supernöjd kund som... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi pocztowe i kurierskie

Napisane przez firmę

Med BilligarePorto.se spar du pengar direkt på dina brev. Hos oss köper du frimärken upp till 50% billigare. BilligarePorto.se erbjuder lägre portokostnad för både företag, förening och privatpersoner. Möjlighet att beställa mot faktura med KLARNA.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Nöjd kund

Efter en ganska seg första leverans har det sedan rullat på flera gånger utan några som helst problem. Pålitlig leverantör, bra support 👍

29 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Företaget levererar snabbt och smidigt

Jag är en supernöjd kund som sparar mycket på att minska mina fraktavgifter.

13 maja 2026

Odpowiedź od Billigareporto.se

Det stämmer Tobias, vi ligger helt ikapp med alla leveranser och skickar snabbt! Kul att du uppskattar vår service :)

Oceniono na 5 z 5

Vi kommer absolut beställa från Billigareporto.se igen!

Leveransen tog lite längre tid än vanligt, men Thomas höll mig uppdaterad! Jag kände att kommunikationen var väldigt bra. Frimärkena var superfina, och det var roligt med lite blandade motiv. Priset var också betydligt bättre än vad man vanligtvis betalar via Postnord, vilket fungerar utmärkt om man ska beställa en större mängd frikort. Vi kommer absolut beställa från Billigareporto.se igen.

30 kwietnia 2026

Odpowiedź od Billigareporto.se

Tack Elin, det var verkligen ett omdöme värt namnet :) Välkommen tillbaka!

Leverans tog en vecka.

Jag har egentligen inget att anmärka på. Leveransen tog lite längre än dom säger på sajten. Men efter en vecka hade jagmina frimärken. Jag driver bokföringsbyrå och har många kunder som vill ha sina rapporter postade. En sparad slant är en tjänad slant, sa Von Anka.

27 kwietnia 2026

Odpowiedź od Billigareporto.se

Tack Elin, ditt omdöme värmer oss :) Tack för alla stjärnor!

Lättförtjänt portobesparing

Jag skickar ca 600 brev om året och köper alla mina frimärken från billigareporto.se sedan flera år.
Bra och oftast snabb service.

15 kwietnia 2026

Odpowiedź od Billigareporto.se

Kristina, ja du har rätt det går att tjäna en hel del på sänkta portokostnader. Kul att vi får hjälpa dig :)

Oceniono na 5 z 5

Smidigt, snabbt och otroligt prisvärt!

Jag har använt billigareporto flera gånger nu och är lika nöjd varje gång. Det är busenkelt att navigera på sidan och tjänsten gör exakt vad den lovar – sänker portokostnaderna rejält jämfört med att köpa direkt hos ombud. Jag hade några frågor innan mitt första köp men de löstes enkelt med ett telefonsamtal.

23 kwietnia 2026

Tack Per för ditt fina omdöme! :D

Oceniono na 5 z 5

Otrolig Service & sparar mig en slant.

Otrolig service från personal. Ringde till och med upp för bekräfta oros frågor jag hade kring om de funkade eller inte. Supernöjd med frimärkena. Sparar mig även en god peng. Tack 🙏

22 kwietnia 2026

Odpowiedź od Billigareporto.se

Tack Eric, ja så jobbar vi :) Tack för alla fina stjärnor!

Sparar mycket pengar

Vår förening sparar flera hundra kronor i månaden med frimärken från er :)Tack för bra service.

19 kwietnia 2026

Odpowiedź od Billigareporto.se

Tack Kerstin, så fint vi kan hjälpa till :)

Bara bra

Jag mailade med företaget som skrev att de kommit i kapp och har 3-5 dagars leveranstid. Jag bad dem att skicka spårbart vilket de gjorde. Betalade med Klarna faktura för att vara på säkra sidan. Jag fick mina frimärken efter två dagar. Roligt att inköpspriset när de tillverkades var 1:90 för ett brev på 100 gram 😂

27 lutego 2026

Odpowiedź od Billigareporto.se

Tack Malin, så bra att vi löste det :)

Oceniono na 2 z 5

Känns oseriöst

Beställde frimärken på hemsidan där det stod att det skulle vara 4-5 dagars leverans.

Efter 14 dagar skickade jag ett mail och frågade om min order. Fick inget svar på min order fick bara en leveransbekräftelse.

Fick frimärkerna dagen efter i ett handskrivet brev såg oprofessionellt ut. Hade beställt självhäftande men fick även ett gäng vanliga porton.

Orkar inte klaga på det men kommer inte beställa igen.

Tycker att det är ett väldigt lustigt sammanträffande att samma dag som jag kontaktar dem att porton skickas. Min misstanke är att de testar och låter bli att skicka förens någon hör av sig.

30 stycznia 2026

Odpowiedź od Billigareporto.se

Hej Dan, vi har sökt för att hitta dig i vårt ordersystem utan att lyckas, vi vill gärna komma i kontakt med dig för att kompensera dig för din upplevelse. Hör gärna av dig via "kontakt" på BilligarePorto.se

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej