Besteld en de volgende dag al thuisbezorgd, 3 flessen en een glas wat keurig verpakt zat en ook zo dat het tegen een stootje kon.
Zobacz, co mówią recenzenci
Slechte communicatie, Mail gestuurd naar bier XL maar hier geen antwoord op gekregen. Heb wat vragen betreft mijn order. Na ongeveer 13min gebeld te hebben nog steeds niemand aan de lijn weten te... Zobacz więcej
Krijg een doos met mijn naam en adres erop. Voelt wel heel licht aan voor 12 flessen speciaal bier. Doos geopend zitten er 4 bierglazen in met een factuur voor iemand anders..... :( Mailtje gestu... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
BierXL is dé webshop voor speciaalbier. Van blond bier tot Stout en van Tripel en tot IPA, bij ons vind je gegarandeerd een biertje dat bij je past. In onze webshop vind je een groot assortiment bieren van brouwerijen uit alle uithoeken van ons land. Bier van grote merken, maar ook van kleine lokale brouwerijen. Voor jouw favoriete speciaalbier hoef je voortaan de deur niet meer uit. Bestel online bij BierXL en wij bezorgen het zo snel mogelijk bij jou thuis!
Dane kontaktowe
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Super
Prima!
Bier besteld en stond netjes klaar toen ik het kwam ophalen.
Inmiddels al genoten van de Estrella!

Odpowiedź od BierXL
Mijn bestelde bier is in Frankrijk…
Mijn bestelde bier is in Frankrijk terecht gekomen... Terwijl het adres in Utrecht moet zijn

Odpowiedź od BierXL
Snelle levering, goede service!
Ik heb bij zowel BierXL als Speciaalbierglazen een bestelling geplaatst. Voor beide bedrijven was de levering enorm snel en heb ik een deel van de verzendkosten teruggekregen. Snelle levering, goede service!
Glas stuk aangekomen
Ondanks een doos vol met allerlei snippers en bescherming kwam het bestelde glas stuk aan.
Het kan zijn dat dit te wijten is aan de pakketbezorger, maar ik had dit pakket juist vanwege het glas gekocht.
Heldere communicatie
De levering liet even op zich wachten en de content leek even incorrect, maar mijn opmerkingen hierover werden zeer netjes beantwoord en de vertraging kwam door de weersomstandigheden.

Odpowiedź od BierXL
Veel keuze aan bier en uitermate klantvriendelijk. Een topper!
Veel keuze aan bier. En snelle reactie op vragen met een duidelijke uitleg. Buiten de bieren een goede klantvriendelijke houding. De verzending duurde wat langer I.v.m. nalevering maar dat is ook goed gecommuniceerd. Een topper. Zal hier zeker vaker bieren bestellen.
Alles dik in orde!
Alles dik in orde.
Ik vraag me alleen af of het bier wel helemaal goed was...?
Toen ik er 10 op had (a 8.8%) voelde ik me een beetje raar?
Ik ging ook slap zwetsen en ik mocht om de een of andere reden ook geen auto meer rijden van mijn vrouw.
Mooie snelle levering jammer dat ik niet kon kiezen voor geschenk verpakking. Maar opgelost door eigen creativiteit 😉
Mooie starters box
Een leuke verzameling bieren voor iemand die besluit naast pils ook eens een speciaal biertje te proberen.
Verkeerde inhoud
Krijg een doos met mijn naam en adres erop.
Voelt wel heel licht aan voor 12 flessen speciaal bier.
Doos geopend zitten er 4 bierglazen in met een factuur voor iemand anders.....
Mailtje gestuurd, binnen 2 dagen direct opgelost en juiste doos bezorgd door BierXL Doetinchem.
TOP service
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.