Beyond Thoughts Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Via via ben ik bij Kelvin terecht gekomen toen ik hoorde dat hij familieopstellingen geeft. ik liep al langer vast in het thema over verbinding met anderen. Kelvin begeleidde me met veel zorg door e... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Kelvin is een getalenteerde coach die zijn kennis weet over te brengen op de groep en individueel. Daarnaast weet hij iedereen in zijn of haar waarde te laten en kan hij op een positieve manier impa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zolang ik me kan heugen, loop ik rond met een negatieve mindset. Hieraan zat ook mijn gevoel gekoppeld en had een zeer negatieve impact in mijn leven wat voor mij uitzichtloos leek. Door een tool... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Poradnia
  2. Coach personalny

Napisane przez firmę

Mindset Coaching & Training naar zelfvertrouwen en lef. Ontdek wat jouw diepste, verborgen verlangens en dromen zijn. Durf, door een andere mindset, te gaan voor het realiseren van concrete doelen en continu te kunnen leren van elke gebeurtenis. Ervaar zingeving, voldoening en excitement door een inspiratie te zijn en echte impact te maken op jouw omgeving.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Familieopstelling

ik liep al langer vast in het thema over verbinding met anderen. Kelvin begeleidde me met veel zorg door een familieopstelling en zijn we teruggegaan naar een (onverwachts) pijnpunt wat veel losmaakte. Ik ervaarde wat de oorsprong is van waar ik al zo lang tegenaan loop. De sessie heeft m’n blik een andere invalshoek gegeven, en Ik heb nu eindelijk de inzichten om verder te komen met dit thema in mn leven

5 czerwca 2026
Oceniono na 4 z 5

Zelfsturend en krachtiger dankzij de coaching door Kelvin

Ik ben met Kelvin in contact gekomen naar aanleiding van een training bij Humanication waarbij hij mij ook persoonlijk begeleidde. Zijn manier van werken triggerde mij om hem ook te vragen om mij op een ander terrein te begeleiden, namelijk mijn werkgebied. Ik wist dat ik daarin een andere richting op wilde gaan, maar het lukte mij niet om tot concrete doelen te komen, waardoor ik stuurloos en zonder veel eigen regie dezelfde kant op bleef gaan. Kelvin heeft mij geholpen in te zien welke tools ik al tot mijn beschikking heb (werken met waarden) en heeft daar nog extra praktische tools en systemen aan toegevoegd die ik nu in kan zetten om wèl zelf het stuur in handen te nemen. Dat heeft hij gedaan door zowel mijzelf tot inzichten en conclusies te laten komen dmv zeer afgewogen vraagstelling als door een persoonlijke doorkijk te bieden vanuit een ander perspectief. Ik ben daardoor op werkgebied maar óók in mijn privé leven in actie gekomen en heb belangrijke beslissingen genomen. Ik voel me na deze coaching veel krachtiger en ben hem daarom heel dankbaar.

31 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Een coating die mijn leven positief veranderd heeft.

Ik heb Kelvin leren kennen bij de organisatie Humanication waar hij mijn source training assisteerde. Na de training liep ik nog met bepaalde negatieve gedachten en overtuigingen rond. Kelvin heeft mij laten inzien wat ik kan bereiken als ik maar in actie kom ongeacht de fouten die ik maak en mag maken. Ik kwam erachter dat ik meerdere patronen in mijn leven had aangeleerd die mij weer hielden om echt in actie te komen. Nu heb ik tools gekregen om patronen te doorbreken en in actie te komen naar de doelen die ik wil stellen in mijn leven.
Kelvin bedankt voor de mooie lessen die je mij gegeven hebt.

1 lutego 2025

Zelfvertrouwen en groei

Waar ik in het dagelijks leven veel tegen aan liep waren gedachtes als; “wat zouden ze dan wel niet van me denken…” en “maar dat kan ik helemaal niet…”. Deze gedachten weerhielden mij om maximaal te gaan voor wat ik echt wou.

Kelvin heeft mij geleerd te handelen vanuit mijn waarden. Ik kan nu in elk moment mijn waarden inzetten. Resultaat? Ik werk met veel energie aan mijn doelen en leer elke dag van alle acties die ik onderneem.

Ik zet mezelf weer op 1 en fouten maken mag!

17 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Van gedemotiveerd naar weer zinvol en enthousiast!

Zo weinig motivatie en zo weinig zin om aan de slag te gaan met werk, regelmatig overwhelmed met het gevoel dat ik helemaal niet op het juiste carrierepad zit, maar ook geen idee wat ik wél wil... Zo zat ik erbij vóór de coaching. Het coachingstraject met Kelvin heeft me ontzettend geholpen uit te vinden wat ik belangrijk vind in het leven en weer actief aan de slag te gaan met stappen zetten richting mijn doelen, en wat bleek? Ik voelde me meteen weer zoveel gelukkiger. Kelvin is een fantastische coach (en een fantastisch persoon) die heel goed kan aanvoelen hoe hij jou als persoon het beste kan coachen en met jou het meeste kan bereiken. Heel blij dat ik dit traject heb gevolgd en ik zou het iedereen aanraden om een traject met Kelvin te overwegen!

20 grudnia 2024

Waarde(ring) in het leven

Door een tool in het veertiendaagse trainingsprogramma van Kelvin ben ik met waardes (die voor mij belangrijk waren) gaan werken. Mijn mindset, dus ook gevoel veranderde in positieve zin en ervaarde mijn dagen veel mooier, leuker en liefdevoller.

Dank je wel, Kelvin!

24 listopada 2024

Omhoog en daar voorbij

Reflecterend op de sleur van “is dit het nou”, maar niet echt in actiemodus komen door alle twijfels. Kwam beyond thought op mn pad.
Kelvin heeft een methode die je elke dag volgt, zodat je constant stapjes blijft maken in de goede richting ondanks je (soms negatieve) gedachte.
Wat je in 14 dagen al niet kunt bereiken, super mooi om te zien. Benieuwd waar ik over een jaar kan zijn met dit programma 🥳 (the only way is up! 🤩)

17 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Deze coaching heeft mij eindelijk gegrepen!

Kelvin kwam op mijn pad ongepland en onverwacht. Ik zat totaal niet lekker in m’n vel, ik at en dronk teveel en was allesbehalve trots op mezelf. Als ik niet uitkeek zou ik mensen kwijt kunnen raken die me zeer dierbaar zijn. En dat was alles wat ik niet wilde. Hij kwam als geroepen. Gedurende de coaching voelde ik me opknappen en kreeg ik tools om me sterker te voelen en naar m’n doelen toe te werken. Nu ben ik ruim 2 weken niet meer in het traject maar I’ve learned to fly.

11 listopada 2024

Top training

De communicatie was er erg fijn en duidelijk. Daarnaast heb ik veel gehad aan het programma. Een wakeup call om het zo maar even te noemen. De samenwerking was ook erg goed. Ondanks dat het online was. Werkte dat alsnog heel goed!

3 listopada 2024

Duidelijk en leerzaam

Kelvin heeft een duidelijk doel en dat is mensen verder helpen in de richting waar ze gelukkig van worden. Zijn directe aanpak heeft mij zowel geholpen in op korte termijn stappen zetten, maar ook op de lange termijn kritisch bekijken welke kant ik op wil.

6 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Leert je concrete stappen maken richting je doel

De 14 daagse training heeft mij nieuwe inzichten gegeven in de aanpak van een grote berg werk met een gebrek aan motivatie. In deze cursus heb ik geleerd hoe ik mijn een grote taak effectief kan opdelen in behapbare stukjes en mijzelf er toe kan zetten om er aan te beginnen. De cursus bied perspectief op hoe je dit bij jezelf kan aanleren en veranderd je inzicht in wat je allemaal gedaan krijgt binnen een dag.

20 października 2024

14 dagen commitment met een krachtig resultaat

Het 14-daagse commitment programma geeft je inzicht in het stellen van doelen, het formuleren van kernwaarden en het definieren van successen. De combinatie van 2 groepssessies, een 1-op-1 en het delen in een break out groep icm de personal touch van Kelvin als coach maakte het programma heel krachtig, evenals het resultaat.

Oceniono na 5 z 5

Efficient program with invested coach.

Great program with a thoughtful coach.

I felt like Kelvin was really invested in me, this made the experience very good.

The program helped me get back on track with my sporting goals, after months of doing nothing I got back on track within two weeks towards my sport goals. The program made me see how difficult I can make it for myself sometimes. A good push in the right direction!!

8 września 2024

Aanrader voor iedereen

Het is een enorm leerrijke cursus waarbij ik mezelf ben tegengekomen en mijn mooiste eigenschappen heb ontdekt, maar ook mijn grootste valkuilen. Ik heb een duidelijker beeld over de toekomst die ik voor mezelf wil uitbouwen. Ik ben een heleboel inzichten, kennis en zelfvertrouwen rijker dankzij de coaching van Kelvin. Hij stond altijd voor me klaar, bood een luisterend oor wanneer nodig én triggerde me om actie te ondernemen als ik mezelf minder goed kon aanmoedigen.

14 dagen commitment programma

Wat ik heb geleerd tijdens het 14 dagen commitment programma is dat een doel niet perse iets hoeft te zijn waar je al je hele leven lang van droomt of een eerste stap in de richting van je 10 jarenplan hoeft te zijn. Dat een doel ook een actie in de richting van een scenario kan zijn om dit op een laagdrempelige manier te ervaren en je kunt voelen wat dit in je aanwakkert. Zo kon ik ervaren dat dit als de juiste stap in een richting is die goed voor mij voelt en heb ik aan het eind van het programma ook meer stappen gepland om in die richting te groeien.

Daarnaast heb ik ook geleerd dat ik veel van wat ik als succes bestempelde gerelateerd was aan mijn werk, terwijl ik ook de successen in mijn privéleven iets meer mag zien en vieren.

Kelvin helpt je echt verder door je persoonlijke aandacht te geven en de juiste vragen te stellen om over na te denken.

Zo zie je dat je stiekem meer voor elkaar krijgt en meerdere succesjes hebt om te vieren in slechts 14 dagen tijd!

Oceniono na 5 z 5

Leerzaam en motiverend programma!

Ik vond het een fijn en behulpzaam programma, al denk ik dat het misschien nog effectiever kan zijn het enkele weken langer zou duren. Zo kunnen de aangereikte handvaten nog beter een gewoonte worden. Kelvin geeft zich voor de volle 100 procent voor dit programma en is heel betrokken en aanmoedigend. Zijn uitleg is heel helder en niet zweverig, waardoor het programma toegankelijk is voor iedereen. Het inspireerde mij in ieder geval om dingen anders aan te pakken en het is een goede start om duurzame verandering aan te brengen in je leven.

Kelvin als coach

Kelvin is een goede coach. Hij inspireert en geeft richting aan je grootste dromen. Hij wilt je altijd helpen en zet een stapje extra om een echte connectie aan te gaan. Met goede realistische methodes en tips kun je meteen oefenen in de praktijk.

3 września 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej