1. Instytucja finansowa
  2. Kariera i edukacja
  3. Usługa inwestycyjna
  4. Badania rynku
  5. Akademia naukowa

Beursbaas zet zich in voor educatie over de financiële wereld en het beleggen in kwaliteitsbedrijven.

4,4

Doskonała

Mooie analyse.

24 grudnia 2023

Hi Eric,

Dat is mooi om te lezen. Dank voor uw review.

Goed en duidelijk advies

Goed en duidelijk advies. Heeft leuke rendement opgeleverd. Beursbaas bedankt!

31 października 2023

Hi Nick,

Dank voor je review. Mooi om te lezen dat je een mooi rendement hebt behaald.

Beursbaas

(PS Beursbaas geeft geen beleggingsadviezen, enkel theorie, tools en handvatten om je eigen kennis te verhogen en analyse skills te verbeteren).

Must-have voor beginnende beleggers

Een gebruiksvriendelijke site met hoogwaardige papers met diepgaande analyses. Voor een beginner goed te volgen. Waardevolle bron voor beleggers!

25 października 2023

Hi Lucas,

Dank voor je review. Wat mooi om terug te lezen dat je de papers van hoogwaardige kwaliteit vindt en dat het goed te volgen is voor een beginnende belegger!

Een eerlijk platform

Een eerlijk platform. Uit eigen ervaring vertellen ze alles op mooie wijze hoe en wat. Ook vanuit hun mening hoe het wel en niet moet. Via instagram krijg ik al veel mee, als een vraag stel krijg ik altijd fijn antwoord.

20 czerwca 2023

Top papers!

Hele duidelijke en heldere uitleg waardoor het makkelijk te begrijpen is. Ook word er gebruik gemaakt van praktijkvoorbeelden wat er voor zorgt dat het meer te volgen is. Top papers!

12 lutego 2023

Er gaat een wereld voor me open

Echt een fijne manier waarop de kennis en informatie is weergegeven in de papers over opties die ik gekocht heb. Ik had vooraf geen enkele kennis over opties maar er gaat nu letterlijk een wereld voor me open. Ik ga de komende tijd aan de slag met het proberen van een aantal optiestrategieën uit jullie papers om te zien welke bij me passen

14 marca 2023

Top!

Leuke en informatieve website met goede kwaliteit papers, top!

14 marca 2023