Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Mooi programma, maar jammer dat er niet inhoudelijk per paragraaf toetsvragen getoets kunnen worden. Mijn dochter geeft aan in de afgelopen periode (bijna) geen vraag heeft gehad waar ze op heeft g... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Goed opgestelde toetsen. Een minpunt is dat ik bij inloggen telkens opnieuw email en wachtwoord moet schrijven ondanks het klikken op ‘ wachtwoord opslaan’. Ook vind ik een nadeel dat je tussendoor 1x... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Super platform! De Toetsmij vragen zijn een ware aanvulling op het leerproces, hierdoor is mijn zoon beter voorbereid dan ooit. Ik had een fout gemaakt met het aanmelden. Hier kwam ik 2 maanden l... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Kariera i edukacja

Napisane przez firmę

Momenteel mist er een belangrijke schakel in het onderwijs: kwalitatieve oefentoetsen mét uitwerkingen om doelgericht te leren. Je niet meer afvragen wat je kunt verwachten op je toets, geen onverklaarbare onvoldoendes meer, niet eindeloos blijven leren zonder duidelijk doel voor ogen en geen frustratie meer over het ontbreken van antwoorden of het gemis van kwalitatieve oefentoetsen. Transparantie in toetsvragen, de kortste weg naar de toets, direct inzicht in hiaten en dus effectief omgaan met jouw tijd! Dat is wat Toets-Mij realiseert.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Heel goede toetsen

Heel goede toetsen! Ik vind het fijn dat ik hier voor alle vakken kan oefenen. Als je iets niet kunt vinden, helpen ze heel snel

14 kwietnia 2026

OPLICHTING!!!!! TRAP ER NIET IN, LAAT JE NIET VERLEIDDEN DOOR ZE OPLICHTERIJ

Ik kocht een oefentoets voor wiskunde om mee te oefenen, die toets was rond uit WAARDELOOS, vragen klopte grammaticaal en wiskundig niet en er waren bij sommige geen antwoorden te vinden en sommige antwoorden waren FOUT... na een paar maanden kom ik er pas achter dat ik aan een ****** duur abonnement vast zit. ZE LATEN JE NIET EENS BETALEN PER MAAND MAAR PROBEREN ELKE KEER STIEKEM 13 EURO (of meer) VAN JE BANK AF TE TROGGELEN, ER WERD BIJ MIJ 3 DAGEN ACHTER ELKAAR 13 EURO VAN ME BANK "GENAKT" EN MEERDERE KEREN PER MAAND WERD ER INEENS 13 EURO AFGESCHREVEN. (ik ben in 2 maanden ongeveer rond de 70-80 euro verloren aan één waardeloze toets die niet eens klopte. toen ik er achter kwam dat ik aan dit dure en nutteloze abonnement vast zat ging natuurlijk gelijk naar de website om dit domme abonnement op te zeggen. zodra ik klikte op abonnement/account beheren kreeg ik een HONDERDEN meldingen die er eigelijk op neer kwamen dat ik niet mijn abonnement op moest zeggen en een duurder abonnement moest nemen, het leek alsof er geen andere optie was. dat was er wel want op een heel klein rood knopje helemaal onderin het scherm stond: "toch afzeggen". zodra ik daarop klikte kreeg ik alleen maar de optie om mijn abonnement in te korten (wel blijven betalen natuurlijk) i.p.v afzeggen. Het was heel onduidelijk hoe je je abonnement opzegt en er wordt rond de 100 keer tegen je gezegd "je was zo goed aan het leren zeg ons abonnement niet op". EN DE OPTIE OM OPTEZEGGEN STAAT NATUURLIJK VERSTOPT ONDERIN HET SCHERM EN ALS JE NIET ALERT BENT KLIK JE GEWOON OP EEN NOG DUURDER EN NUTTELOZER ABBONEMENT OMDAT ZE DOEN ASLOF DAT EEN BETERE OPTIE IS. niet leerzaam, slecht, slijmballen, oplichters, gierig en ronduit WAARDELOOS. nogmaals trap er niet in en laat je niet verleiden door alle 5-ster reviews die nergens opslaam want het is oplichterij, slecht, duur en NUTTELOOS. trap er niet in, laat je niet verleidde door die domme honderden meldingen om een duurder abonnement te nemen of een abonnement aan te schaffen. SCAMMERS. groetjes

16 kwietnia 2026

Beste Guus,

Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je deze ervaring zo hebt beleefd. We herkennen ons echter niet in de beschrijving die je geeft.

In jouw account zijn twee oefentoetsen toegevoegd, elk met bijbehorende antwoorden en uitwerkingen. Deze zijn zorgvuldig samengesteld en worden door veel gebruikers succesvol gebruikt.

Wat betreft het abonnement: bij het afronden van de betaling wordt duidelijk aangegeven dat het gaat om een maandelijks abonnement met automatische verlenging en de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen. De afschrijvingen die hebben plaatsgevonden zijn reguliere maandelijkse betalingen conform deze voorwaarden. Er is geen sprake van meerdere afschrijvingen op opeenvolgende dagen of meerdere keren per maand.

Mocht je toch afschrijvingen zien die je niet herkent, dan kijken we dit graag met je na. Stuur ons gerust de betreffende TM-nummers (staan in de omschrijving van de betaling) via info@toets-mij.nl, zodat we dit kunnen controleren en voor je kunnen uitzoeken. Het kan in sommige gevallen voorkomen dat er meerdere abonnementen zijn afgesloten via verschillende accounts of e-mailadressen; dit kijken we graag voor je na.

We zien je mail graag tegemoet, zodat we je verder kunnen helpen

Uitstekende service

Ik moet nog kijken hoe goed mijn dochter het gaat doen met ToetsMij maar toch een review waard. Ik had per ongeluk op 1 jaar geklikt ipv 1 maand en binnen een paar werkdagen na 1 mail mijn geld terug. Niks geen lange verhalen, gewoon kan gebeuren en geregeld!

22 marca 2026
Oceniono na 4 z 5

Goed contact over de toetsen die we nog…

Goed contact over de toetsen die we nog nodig hadden en er niet op stonden.
De toetsen lijken de stof goed te bevatten, echter waren de toetsen in de toetsenweek veel moeilijker, waardoor de punten nog niet echt verbeteren (gymnasium).

12 stycznia 2026

Miste een toets

We hadden gemeld dat van een aardrijkskunde boek er nog geen toetsen waren gemaakt van hoofdstukken 2 en 3.
Daarop snel antwoord gehad dat ze er mee bezig gaan en binnen een week staan de toetsen al online en hebben we toegang gekregen tot toetsen van de voorgaande versie van het boek.

Snelle en goede service!

6 stycznia 2026
Oceniono na 2 z 5

Toetsen waren veel te makkelijk…

Toetsen waren veel te makkelijk vergeleken met toetsen op school. Ook succesvol leren werkte niet voor mijn dochter. Wat fijn was is dat er wordt getoetst uit het boek waar les uit wordt gegeven maar nogmaals... was niet op niveau.

1 czerwca 2025

Beste Suus,
Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over je ervaring met ToetsMij. Dit is niet de ervaring die wij willen bieden. Onze toetsen worden met veel zorg samengesteld door docenten, daarom komen we graag met je in contact om dit op te lossen. Zou je ons kunnen mailen via info@toets-mij.nl?

oplichterij

oplichterij: Het is niet duidelijk dat wanneer je toegang voor 1 maand koopt, je automatisch een abonnement krijgt. Opzeggen kost 10€

7 listopada 2025

Odpowiedź od ToetsMij

Beste Anna, Bedankt voor je reactie. Al onze abonnementen worden automatisch verlengd, zoals we ook duidelijk aangeven op de website. Je kunt bij ons het abonnement op ieder moment gratis stopzetten, zonder kosten. Zou je contact met ons kunnen opnemen op info@toets-mij.nl, zodat we je hier verder mee kunnen helpen?

Oceniono na 5 z 5

Warm and helpful customer service

I have contacted Toetsmij about my purchase. Alisha replied promptly and asked for more details to help, instead of just answering my question. This made me have my first positive opinion. Then solved my problem in a very satisfactory way with the help of Marc.
I am grateful for their kind response in Toetsmij. I am happy that I chose Toetsmij for my daughter.

8 października 2025

Super tevreden

Goede en snelle service en de kinderen kunnen zich goed voorbereiden op toetsen. En heb je een vraag, dan wordt er, zelfs ‘s avonds na werktijd, gereageerd op mail.

23 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Onze zoon had in februari zeker 12…

Onze zoon had in februari zeker 12 minpunten. Hij is gestart met oefenen via Toets mij en heeft een geweldige eindsprint getrokken en afgelopen week bijna het onmogelijke waargemaakt. Er zijn nog maar 2 minpunten over en nog niet alle toetsen zijn terug. Het heeft onze zoon enorm geholpen, omdat er breed getoetst wordt en de vraagstelling, zoals van hem begrepen, overeenkomt met de toets. Als je de oefentoetsen goed kunt maken, beheers je de stof echt goed!

28 czerwca 2025

Super platform

Ik had een fout gemaakt met het aanmelden. Hier kwam ik 2 maanden later achter. Toetsmij heeft de 2 maanden abonnementkosten, voor het dubbele account, na mijn vermelding netjes teruggestort, hartelijk dank.

Ik ben enorm tevreden!

19 czerwca 2025

Zeer ontevreden!

Ik had een maandabonnement bij ToetsMij, waarbij je elke maand 20 toetsen mag downloaden. Tot mijn grote verbazing bleken de toetsen die ik binnen mijn abonnement had gedownload niet meer toegankelijk toen ik mijn abonnement opzegde. Dit voelt echt als geldklopperij! Ik heb immers letterlijk betaald voor deze oefentoetsen en verwachtte dan ook dat ik daar toegang tot zou blijven houden.

Bovendien had mijn zoon regelmatig technische problemen met de toetsen. Afbeeldingen en JPG’s werden vaak niet goed geladen, waardoor we herhaaldelijk contact moesten opnemen met de klantenservice.

Ik begrijp werkelijk niet waar de hoge beoordelingen vandaan komen. De ervaring was allesbehalve goed en het gebrek aan toegang tot betaalde content is ronduit schandalig. Zeker geen aanrader!

28 lutego 2025

Beste Lina,

We vinden het heel vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Dit lossen we graag op, en we hopen dat je daarvoor contact zou willen opnemen via info@toets-mij.nl. We leggen het ook op deze plek graag uit.

Met ons abonnement heb je toegang tot de toetsen in de periode dat je actief lid bent. Nadat je het abonnement stopzet verloopt deze toegang, net zoals je bijvoorbeeld Spotify of Netflix alleen kunt gebruiken met een actief abonnement.

We herkennen het probleem met de afbeeldingen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. We hebben dit ook direct opgelost n.a.v. je bericht en andere toetsen worden hierop gecontroleerd.

Vriendelijke groet,
ToetsMij

Oceniono na 2 z 5

Handig maar niet altijd

Zo op het eerste gezicht lijkt toets mij fantastisch. Todat je fouten vind in de uitwerking. Deze fouten heb ik doorgeven via de mail. En daarna heb ik er meer gevonden. Hierdoor vertrouw ik de antwoorden niet meer. Let op, als je geen abonnement meer hebt, kun je ook niet meer bij de bestelde toetsen.

23 stycznia 2025

Odpowiedź od ToetsMij

Beste Asia, wat vervelend om deze ervaring te horen. Onze toetsen worden met veel zorg samengesteld door docenten, dus we komen graag met je in contact om dit op te lossen. Zou je ons kunnen mailen via info@toets-mij.nl?

Trustpilot ocenia tę recenzję zgodnie z naszym procesem flagowania.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej