Altid meget hurtig levering. Og denne gang havde jeg en vare der skulle retur. Indenfor 2 dage var varen sendt retur og pengene gået ind på min konto. Virkelig effektiv service.
I disse tider hvor der svindles på kryds og tværs, giver I den største tryghed og fornøjelse at handle hos. Tak for altid god service, skønne varer og hurtig ekspedition 🙏🏼 I er nogle ⭐️’er!
Altid hurtig og god betjening. Super kvalitet. Er søde til hurtigt returnering hvis nødvendigt omkring størrelse. Kan varmt anbefales. Handler faktisk kun hos jer når det er online
Reakcja na opinię
Har købt online hos Betty Boo mange gange og har altid været tilfreds med størrelse og beskrivelser. Skal aldrig vente mere end et par dage på at pakken kommer til min adresse. 👌🏼
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Betty Boo er din nye modeshop på nettet. Her kan du finde et bredt udvalg af eksklusivt design fra populære mærker som: Mos Mosh, Saint Tropez, Culture, Co Couture, Superdry, Shoe the Bear, Bæltekompagniet, Pernille Corydon, Neo Noir, Jacqueline de Yong, Billil Bi, Vila, Pieces, Nunoo, Odd Molly, Steve Madden, Continue m.fl. samt skønne tasker, bælter, sko, støvler, smykker, parfumer, strømpebukser , brugskunst osv. Vi er Charlotte og Daniella og vi har over 15 års erfaring med modebranchen. I april 2016 åbnede vi sammen butikken Betty Boo i Vordingborg og byder jer nu velkommen i webshoppen. Vi håber at videreføre vores erfaring og ekspertise på webshoppen for at give dig en unik shopping oplevelse, hvor kvalitet og god service er i højsædet. Vi bestræber os på at give dig samme gode service, som hvis du fysisk var i butikken. Er du i tvivl om størrelsen, eller har spørgsmål til en kvalitet, så ring endelig til os. Det er det vi er her for. Vi ønsker at give dig den bedste service.
Algade 78, 4760, Vordingborg, Dania
- butik@bettyboo.dk
- bettyboo.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Elsker denne butik
Elsker denne butik, nemt at bestille og nemt at sende retur hvis man har brug for dette🥰

Odpowiedź od Betty Boo
Med foråret lige rundt hjørnet☀️
Med foråret lige rundt hjørnet☀️, blev jeg meget inspireret af et solgult sæt med jakke og bukser, som jeg så på Facebook. Jeg arbejder som brillestylist i Profil optik, så jeg er meget optaget af en fuldendt visuelt look.

Odpowiedź od Betty Boo
Får altid lyst til at købe det meste 🤩
Meget inspirerende hjemmeside/Insta profil - får altid lyst til at købe det meste 🤩 Hurtig levering og fin sevice ved sprørgsmål. Kan klart anbefale at handle der 🫶

Odpowiedź od Betty Boo
Jeg er vild med tøj fra jer
Jeg er vild med tøj fra jer. Dejligt i viser tøjet på, så man har en idé om hvordan man kan sætte det sammen

Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice og hurtig ekspedition - og en lækker vare med perfekt pasform. Jeg er meget tilfreds.

Odpowiedź od Betty Boo
Super hurtig levering 🙂flot indpakning og lækkert tøj🥰

Odpowiedź od Betty Boo
At min vare kom hurtigt og svarede til…
At min vare kom hurtigt og svarede til billedet

Odpowiedź od Betty Boo
Altid fantastisk at handle i den butik
Altid fantastisk at handle i den butik, kæmpe udvalg, så svært at vælge🤔🤣😊😂og har ikke fået en eneste forkert leverense. Har handlet der meget, hurtig levering og skøn betjening pr. tlf, hvis jeg er i tvivl om noget. Tusind tak fra en meget tilfreds kunde, Toni

Odpowiedź od Betty Boo
5 stjerner - Altid hurtig levering ved bestilling…
Altid hurtig levering ved bestilling online 🤩 I er en af mine favorit butikker ❤️

Odpowiedź od Betty Boo
Super fin oplevelse hele vejen igennem
Super fin oplevelse hele vejen igennem. Tøjet kom på det lovede tidspunkt og lever helt op til forventningerne. Super fin kundeservice undervejs.

Odpowiedź od Betty Boo
🥰 I er altid meget inspirerende..
🥰 I er altid meget inspirerende - at I viser tøjet på - skønne billeder og dejlige “videostykker” 😁 - det er vildt dejligt… og I er altid glade… 😍
Skønt at handle online hos jer, bor desværre langt væk fra Vordingborg, for ville gerne besøge jeres butik.
Gode beskrivelser og altid god service - en fornøjelse at modtage pakker med lækkert tøj fra jer ❤️❤️❤️

Odpowiedź od Betty Boo
Fik min bestilling hurtigt og sikkert
Fik min bestilling hurtigt og sikkert.
Var lidt usikker på om det var den rigtige størrelse, men fandt en kommentar ved et billede, som gjorde at jeg gik et nr. ned. Lever op til mine forventninger.

Odpowiedź od Betty Boo
Har handlet der 2 gange og har fået…
Har handlet der 2 gange og har fået super fin service og hurtig levering , ville gerne ned og besøge deres butik, ser ud som om det er en fed butik . Kan varmt anbefales

Odpowiedź od Betty Boo
Min pakke kom super hurtigt og var…
Min pakke kom super hurtigt og var smukt indpakket.

Odpowiedź od Betty Boo
Det er altid dejligt at ‘få’ en pakke…
Det er altid dejligt at ‘få’ en pakke fra Betty Boo. Hurigt, smukt pakket og man fornemmer samme energi på det vedlagte kort og silkepapiret, som der er på deres sociale profiler. Sidste gang havde jeg brug for at bytte og returnere, og havde mulighed for selv at kigge forbi butikken med varerne. Vupti - så var det afleveret og byttet, og kort efter stod pengene på min konto. Bare nemt for os kunder! Det ser ud til at Betty Boo er blandt de butikker, der gør Vordingborg et besøg værd.

Odpowiedź od Betty Boo
Meget fin butik og webside
Meget fin butik og webside.
Alt er perfekt. Gode varer, godt udvalg.
Super betjening i butik og på webshop.

Super oplevelser
Det er så skønt, at I selv viser tøjet frem og giver god råd og idéer.
Super let og hurtigt at bestille på jeres hjemmeside og varen kommer ganske få dage efter.
Jeg kan absolut give mine bedste anbefalinger.

Odpowiedź od Betty Boo
Er meget tilfreds kan varmt…
Er meget tilfreds kan varmt anbefales⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️