Oceniono na 1 z 5

Har aldrig oplevet tyveri ved højlys før jeg vandt et væddemål på bet365. Jeg spillede på e-sport Fifa. Da mit odds er 30 sekunder fra at vinde lukker kampen/streamen ned? Ikke nogen forklaring.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Samme oplevelse som flere andre herinde. Bet365 lukker stadig folks konto uden grund, og blokere så folk ikke kan trække deres penge ud. Og uden hjælp fra support, de kan intet gøre

Oceniono na 1 z 5

Øsvindler firma… Lukker min konto uden nogen varsel, uden nogen begrundelse, snakker med en mega flabet support arbejder! Har aldrig svindlet snydt eller noget som helst, og så skal man behandles såda... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Tilmeldte mig bet365 den 21/3 og spillede indtil den 23/3 hvor jeg havde overskud på 2600 kr. Dagen efter den 24/3 var min konto spærret og de ville ikke åbne den igen før jeg havde udfyld et skema o... Zobacz więcej

1,2

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Dumme idioter blokerede min konto

Dumme idioter blokerede min konto, fordi jeg ejede dem, som de hunde de er. Jeg kan ikke få adgang til live chat, fordi de ved der er ingen grundlag, bag min blokering.

9 stycznia 2026

Lukket konto

Loggede ind og verificerede med kørekort. Kontoen blev lukket med det samme 30 sekunder senere. Den er permanent lukket og kan ikke åbnes igen. Mit kørekort er altså ægte

8 stycznia 2026

Svindel med odds.

Laver et odds på inter Milan over 2.5 mål. Mens den behandler mit Bet, scorer Inter. Kuponen går igennem til odds 1,66 i stedet for 2,80. VAR underkender efterfølgende målet, men jeg har stadigvæk over 2,5 mål til odds 1,66. Kundeservice mener ikke det er deres problem, da der er VAR i de fleste kampe. Har dog gentagne gange oplevet at mit væddemål bliver annulleret efter VAR, hvis jeg fx. har spillet under mål etc. I min verden er det svindel, da bettet er indgået på forkerte forudsætninger. Jeg har nu slettet min konto.

28 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Jeg placerede et liveodds væddemål på…

Jeg placerede et liveodds væddemål på en kamp på Bet365s hjemmeside. Det viste sig dog at Bet365 “glemte” at opdatere den kamp, så da jeg spillede på kampen var stillingen ikke 0-1, som Bet365 viste i deres livefeed, men 1-1. Så mi Bet tabte naturligvis, men Bet365 fralægger sig ethvert ansvar og siger at deres live kampe kun er vejledende og at man selv skal sikre at det der står er sandt. SÅ SPIL IKKE PÅ BET365 live - man kan ikke stole på det de skriver og står ikke ved det, hvis det er usandt.

20 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Spærrer og lukker konto uden at kunne få oplyst en grund

Bekræfter kontoen og Indbetalte penge på kontoen for at skulle spille. Modtager så en mail om at kontoen er spærret. Skal kontakte dem via chatten som så kan fortælle at kontoen er spærret og jeg kan ikke være kunde hos dem - unden at kunne få en grund 😤😤. De vil betale pengene tilbage og da jeg spørger til forventet tilbagebetaling henviser de mig til kontohistorikken - som man så ikk har adgang til når kontoen er spærret. Ikk særlig go kundeservice.

15 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Hold jer væk fra det her l….

Hold jer væk fra det her 💩! Har ingen ord for deres klamme bedrageri. Jeg vandt 600 kr så snart jeg prøver at udbetale lukker den min konto og siger som undskyldning jeg ikke opfylder deres krav har skrevet til dem over 30 gange og de kommer med det samme klamme svar hver gang

10 grudnia 2025

Hvis jeg kunne give 0 stjerner

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, gjorde jeg det! De er storsvindlere, og siger man kan “lukke væddemål” men da jeg gjorde dette i går, lukkede de min side fuldstændigt ned, kunne hverken logge ind fra web browseren eller på appen, og mit væddemål blev selvfølgelig ikke lukket! De er helt til grin derinde når man kontakter dem med problemet og frasiger sig alt ansvar, så klamt og usselt!

24 listopada 2025

Konto lukket uden grund.

Som alle andre har skrevet, har bet365 også lukket min konto uden grund. Fuldkommen forfærdelig platform. Har kontaktet kundeservice flere gange, men de kommer med det samme svar hver eneste gang.

19 listopada 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej