Har aldrig oplevet tyveri ved højlys før jeg vandt et væddemål på bet365. Jeg spillede på e-sport Fifa. Da mit odds er 30 sekunder fra at vinde lukker kampen/streamen ned? Ikke nogen forklaring.... Zobacz więcej
Samme oplevelse som flere andre herinde. Bet365 lukker stadig folks konto uden grund, og blokere så folk ikke kan trække deres penge ud. Og uden hjælp fra support, de kan intet gøre
Øsvindler firma… Lukker min konto uden nogen varsel, uden nogen begrundelse, snakker med en mega flabet support arbejder! Har aldrig svindlet snydt eller noget som helst, og så skal man behandles såda... Zobacz więcej
Tilmeldte mig bet365 den 21/3 og spillede indtil den 23/3 hvor jeg havde overskud på 2600 kr. Dagen efter den 24/3 var min konto spærret og de ville ikke åbne den igen før jeg havde udfyld et skema o... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Inkompetente kundeservice
Har desværre haft en forfærdelig oplevelse med deres kundeservice som virker fuldstændig inkompetente.
danmarks dårligste
blev logget af midt på finalebordet i poker, pga tid, man skal logge ind og ud ,hver 30 min,jeg blev gal og beklagede mig, men de var enormt frække, og jeg skulle forklare ,om jeg blev gal ,når jeg spillede. UFORSKAMMET
nu har jeg set de andre anmeldelser, og forstår andre spiller , de burde anmeldes til spillemyndighederne
I er den eneste betting side jeg…
I er den eneste betting side jeg benytter mig af, men det ændrer sig snart hvis i ikke får styr på hvor ringe jeres app er. Logger mig ud i tide og utide, kan ikke lægge odds eller logge ind med mit-id. Af et firma der sidste år havde 3 milliarder i overskud er det squ for ringe af jer
loggede ind for et par spins
loggede ind for et par spins, først ok, så små hak og en timeout. udbetalingen kom, men sent, og chatten brugte alt for lang tid. ingen katastrofe, bare irriterende. få hastighed og svar op, tak.
Er så træt af at glo på jeres reklamer…
Er så træt af at glo på jeres reklamer i tv deraf får i en stjerne
Hold jer væk
Hold jer væk. De udelukker jer og tilbageholder jeres gevinst, hvis i har overskud
Bet 365 : unpleasant experience 1 of 4
I tried to create an account on 10 August 2025 but in vain. The Livechat guy said it was due to "the nature of your business". I explained that I am retired and run no business. He said "business" means "business between Bet 365 and you". I explained that I had not had any account with Bet 365 before 10 August and could not have had any business with Bet 365. The LiveChat could not continue the discussion and put the session to an end. I made a complaint to Bet 365, and they have been declining to explain the phrase "business between Bet 365 and you".
Elendig site
Latterlig lortesite som lover en masse bonusser og bagefter har 100vis af bortforklaringer for hvorfor du ikke får deres bonus alligevel. Desuden stinker deres kundeservice bigtime!! Hvis deres side kunne få minus stjerner havde den fået det!!
0stjerner
Min konto er blevet lukket og har været lukket i 7 mdr, kan åbenbart ikke få den åbnet igen. Plat
Hej igen,
Jeg smadrede mit tastatur i arrigskab over det tricktyveri jeg lige var udsat for, og kom til at tænke på uretfærdigheden ikke kun her i Danmark, men det at læger og casinoer er hævet over loven er noget svineri der skal udryddes. Jeg er så for at casinoer skal kunne politianmeldes for tyveri og bedrageri, for det var hvad jeg var udsat for på jeres spilleside.
Det er langt fra første gang at jeg føler mig snydt på et onlinecasino, de nye spil minder om hinanden, og der er tale om forskellige slags tricktyverier fra de forskelllige spil hvor mange burde forbydes ved lov.
Jeg har nu læst rigeligt med anmeldelser af danske casinoer på Trustpilot og er allerede i kontakt med Spillemyndigheden i Danmark i samme forbindelse, der er alt for lidt focus på casinoers snyd og bedrageri i forhold til den focus der er på brugerne, der alle spiller med sammme formål; FOR AT VINDE PENGE. Og det er fuldstændigt normalt at blive afhængig af når man er ludfattig som vi er flere og flere af i Danmark hvor forkskellen på rige og fattige bliver større og større hvert år. De sidste to år er min førtidspensionsudbtaling faldet fra kr. 17.104,- til kr. 16.186,- per måned, hvor mange andre i Danmark falder i indkomst?
Jeg har nu ikke haft råd til at gå til tandlæge i snart fire år på grund af svigt fra stat og kommune, og havde lige vundet kr. 206.000,- på forskellige danske casinoer, men på grund af at jeg har en psykiatrisk diagnose der er paranoid-skizofren er jeg nødsaget til at tage antipsykotisk medicin for livstid, det eneste antipsykotisk medicin (af dem alle) jeg kan holde ud giver desværre bivirkingen at man bliver ludoman, og her er ingen hjælp at finde på det bosted jeg er blevet dumpet af den hensynsløse regering. Det casino jeg havde vundet de kr. 180.000,- på havde funktionen at man kunne fortryde sin udbetaling, så i løbet af kun fire timer havde jeg spillet de penge op jeg skulle bruge til tandlæge, da alt tilskud er faldet bort til mig.
Jeg kunne fortælle meget mere om hvorfor jeg spiller, som så mange andre ludfattige mennesker, der bliver udsat for den ene forbrydelse efter den anden af hensynsløse casinoer. Jeg tror efterhånden vi er nok utilfredse danskere, alle ludfattige, til at få en folkeafstemning om hvilke og hvad skal være hævet over straffeloven, både læger og casinoer skal kunne staffes efter straffeloven for deres forbrydelser.
I stjal kr. 200,- fra mig her til morgen BET365 med et usselt tricktyveri. Man bliver ikke advaret om at man kan miste de freespins man lige har betalt kr. 100,- for på den maskine jeg omtalte i min sidste mail, og jeg var i "god tro" der under normale omstændigheder holder i en retssag. Men to gange blev mine free spins stjålet uden advarsel. Jeg blev så chokeret første gang, da 18 freespins bare forsvandt, jeg var sikker på at jeg ville beholde de 10 free spins jeg lige havde betalt for, men nej. Det var derfor jeg gjorde det to gange, for at se om der var en advarsel jeg havde overset. Det var der ikke, jeg blev bare snydt af et casino, igen.
Hej Bet365
Hvad med nogle gennemskuelige spillevejledninger. Jeg mistede lige hele min gevinst på kr. 200 på købe 2 gange free spins på automaten "World Wild Riches" hvor jeg pludselig skulle "gamble" om flere freespins, men jeg var da sikker på at jeg ikke kunne tabe de freespins jeg lige havde betalt kr 100 for, men det gjorde jeg to gange i træk fordi jeg ikke anede hvad der foregik.
Jeg skulle have udbetalt det meste af gevinsten, men da jeg så hvor vanskeligt det var at udbetale hos B365 gav jeg op. I kan godt kreditere min konto med de kr. 200 jeg blev snydt for på den maskine, ellers spiller jeg ALDRIG hos jer igen
Det er jo snyd og svindel og jeg er rasende på jer.
Skod
Har forsøgt at bruge deres tilbud 2 gange. Nope, virker ikke. Uforståeligt juridsk sprog og 117 krav til alting + tidsgrænser og endnu flere ugennemskulige krav.
Desuden duer deres mobil tit ikke, når man lige hurtigt vil satse eller spille casinio.
Support: Nej intet.
Skulle have tjekket trustpilot.
Bet365 er mega ringe. Undgå
Deres support er så dårlig
Deres support er så dårlig, Deres bot fatter ikke enes problem så hvordan skal det løses så.
Får afvide man skaæ gå ind på live chat hjælper intet jo. Tak for at Deres app låser sig fast og better så man mister sine penge!
Dårligste side
Dårligste side.
Jeg skulle sende legitimation, hvilket er fair, men for så pudselig at vide min konto er lukket bare sådan uden videre?
Hvad tskdek er det for noget
Jeg vil give 0 stjerner.
Jeg vil give 0 stjerner.
De kørte en Instagram kampagne, hvor man skulle følge og skrive en besked til dem, for 50 væddemålskreditter, samt 10 freespins.
De har så udgivet linket til deres engelske afdeling, og når man logger ind på bet365 for at tilmelde sig, logger den ind på den danske side, og man mister dermed muligheden for at tilmelde sig " man skal både tilmelde og skrive til deres Instagram".
Så skrev jeg med deres support i godt og vel en time, og de kunne ikke se fejlen, selv om de sendte et andet link "til den danske bet365" i supporten, fremfor det link de sendte man skulle tilmelde sig til i Instagram beskeden. Jeg var nyttigt bruger af bet365, men trækker mig da supporten er for dårlig og de ikke gider hjælpe en, selvom man pointerer at det fx ikke er samme hjemmeside de henviser til på Instagram og supporten
Når det virker
Når det virker, så ok.
Men hvis du oplever problemer er du på den - og det gør du relativt tit.
Har mange gange oplevet at måtte have fat dem ifbm kontoen. Men denne gang er alligevel helt skidt.
Bruger navn mm virker pludselig ikke. 4 gange bekræftigelse kode for at komme ind. Afinstallere og geninstallere. Igen ingen adgang, 1 gang bekræftigelse kode fejler. Så chatten
1. Når til at chatte og indtaster person oplysninger. Ryger ud.
2. Det samme.
3. Ryger ud med det samme.
4. Gang når såvidt at jeg får beskrevet problemet men ryger ud.
5. ryger ud med det samme
1.Dernæst mail service. Udfylder og beskriver hvorefter hele systemet 364 bare står fast med fejlmeddelelse.
2. Genstarter det hele og har nu blot sendt igennem deres mail service at jeg har et problem. 🫣🤞👎 Håååber - og så må jeg jo finde en anden løsning indtil da.
Kæmpe scam aldrig gamble her man skal…
Kæmpe scam aldrig gamble her man skal have mindst 120 for at udbetale
Deres chat er betjent af børn
Deres chat er betjent af børn - skulle man tro. To gange havde jeg kontakt med en person angående at jeg ikke kunne logge på min konto og begge gange, lukkede de bare sessionen uden en afsluttende bemærkning eller forklaring på, hvad jeg skulle gøre. Tyndt!
HOLD JER FRA BET365!!!
Har nu ventet 30 timer på min udbetaling via trusly fra BET365, selvom de lover Max 1-4 timer med trusly, netop derfor denne betalingsmetode blev valgt! Når jeg kontakter dem via chat, (da de ikke kan kontaktes telefonisk) får jeg af vide behaningstiden kan være op til 24 timer, og derefter kan der gå 1-4 timer?! Har nu kontaktet igen igen, og nu er det pga travlhed 😳 Mærkeligt at der ingen problemer er når der skal indbetales! Mit råd… HOLD JER LANGT VÆK FRA BET365!!!! Det er en kamp at få sine penge udbetalt!!!
Ok nemt men udbetaling for besværligt
Virker fint - får mine kreditter osv.
Nemt og overskueligt, meen udbetaling er for bøvlet, skal taste alle bankoplysni ger hver gang, copy/paste virker ikke i appen. Ret bøvlet at de ikke bare kan gemme de oplysninger første gang.
Det biiver nok snart tilbage til Oddset desværre.
Bad app and customer support
The app often breaks and needs to be restarted.
Also, I believe they need to train their employees better, as they will permanently ban you for reasons that cannot be explained.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.