Ik deed ‘s avonds digitaal een bestelling bij Besselink en meende deze aan het einde van het bestelproces geannuleerd te hebben omdat ik nog iets wilde toevoegen. Helaas had ik de bestelling toch nie... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Begin juni kochten wij bij Besselink Licht twee mooie en behoorlijk dure plafondlampen. Bij zo’n speciaalzaak verwacht je naast een fraai prijskaartje ook enig deskundig advies. Dat bl... Zobacz więcej
Prima ervaring gehad bij Besselink Licht. Goede prijs en een goed bereikbare klantenservice zowel via telefoon als mail. De producten waren goed verpakt en snel geleverd. Het contact met Besselink was... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Pas verhuisd? Je huis of appartement opnieuw inrichten? Of bijna klaar met een kleine of grote verbouwing? Besselink licht is jouw partner die zorgt voor verlichting als het gaat om het creëren van meer sfeer binnen en buiten je huis. Als je thuis komt na een drukke dag dan wil je maar één ding: relaxen en genieten van mooie momenten in je eigen home sweet home sfeer. Kijk rond in je slaapkamer, woonkamer en keuken en kijk welke activiteiten in deze ruimtes plaatsvinden. In de webshops van Besselink Licht (www.besselinklicht.nl, www.lightdepot.nl & www.homesweethome.nl) vind je accentverlichting, werkverlichting, algemene verlichting en sfeerverlichting voor elke smaak, voor elk budget. Met de juiste lampen op de juiste plek is jouw ruimte niet alleen functioneel, maar ook bepalend voor je identiteit. We bieden met ons uitgebreide assortiment armaturen en lampenkappen de mogelijkheid om zelf je lampen samen te stellen. Jong of oud, groot of klein, klassiek, stoer, chic of modern: elk mens is bijzonder. Besselink licht houdt van mensen en licht en is pas tevreden als jij jouw unieke lamp hebt gevonden!
Nieuwgraaf 10, 6921 RJ, Duiven, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Super service! Was in no time bij mij thuis. Dank jullie weer, ik ben blij met mijn bureau lamp. Ik heb drie keer een bestelling gedaan bij jullie en altijd hetzelfde top service!

Odpowiedź od Besselink Licht
Snelle levering,maar we hadden brons besteld ,en was het niet,het was bras kleur,dus geen brons. Hebben de lampen gehouden omdat het twee dezelfde waren.dus viel het niet op. Jammer dat het leeslampje niet kan dimmen .er stond dat de lamp kon dimmen,dit is verwarrend.

Odpowiedź od Besselink Licht
Producten zijn van uitstekende kwaliteit. Duidelijke communicatie en snelle levering. Dus graag weer!

Odpowiedź od Besselink Licht
De lamp was goed verpakt en gemakkelijk in elkaar te zetten.

Odpowiedź od Besselink Licht
Ik had twee jaar geleden via Wehkamp een vloerlamp gekocht. Op een gegeven moment begon de bovenste lamp te knipperen, dus gebruikte ik alleen nog het leeslampje. Een knipperende lamp is niet alleen hinderlijk, maar kan bij hersenletselpatiënten als ik ook een epileptische aanval uitlokken, dus liet ik de bovenste lamp maar uit. Uiteindelijk vond ik de handleiding met een e-mailadres erop en heb ik om advies gevraagd. Besselink heeft mij een nieuw ledbuisje toegestuurd en hij brandt nu weer gewoon!

Odpowiedź od Besselink Licht
We hadden nieuwe hanglampen gekocht waarbij de lichtbron direct in je ogen schijnt. Ik was dus op zoek naar een andere lichtbron met een grote glazen bol maar waar je niet door verblind raakt. Deze vond ik bij Besselink licht. De Move Me lamp heeft namelijk een verschuifbaar kapje in de lamp. Hierdoor kan je het licht richten. In eerste instantie was er iets niet helemaal goed maar dit is keurig opgepakt door de klantenservice. Wanneer je online bestelt pakt de klantenservice dit per mail op (niet naar de winkel bellen). Nu de lampen hangen ben ik zooo ontzettend blij. Precies wat we zochten! Dank Besselink licht voor de mooie lampen en service!

Odpowiedź od Besselink Licht
Bestellen ging heel gemakkelijk - ook het bezorgen was snel en goed ingepakt. Over het product zelf 2 lampenkapjes Home sweet home lampenkap Largo ovaal 24/16/16 - zwart ben ik minder te reden. Er zaten langs de rand lijmresten op - zelf verwijderd. Het lampen kapje was niet goed gelijmd - zelf verholpen. En de stof is zo dun als je het licht aan doet zie je de witte achterzijde erdoor heen. Bij mijn andere zwarte lampenkappen gekocht bij de Kwantum is dit niet. (Helaas niet meer te koop)
Ik zou dit product niet adviseren. 😏