Oceniono na 5 z 5

Jeg købte nogle skærmbriller, og de kom vist relativt hurtigt. Jeg benytter brillerne hver dag, og jeg er også meget glad for mit etui.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig betjening og levering. Da jeg tog brillerne i brug opdagede jeg desværre en fejl i glasset og skrev. Her fik jeg hurtigt svar og besked om der ville blive tilsendt et par nye - så derudover o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte 2 par blue light briller, fordi jeg døjer meget med hovedpine. Det var en nem proces fra bestilling til levering. Selve returneringsdelen kunne måske automatiseres, da man pt. skal skriv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har handlet hos virksomheden beskytditsyn. Jeg har haft god oplevelser med dem, isære kundeservice de tog ansvar overfor produktion fejl på min bestilte vare. Jeg fik en ny en efter 48 timer. Derf... Zobacz więcej

1. Hurtownia okularów
  2. Sklep odzieżowy
  3. Sklep z okularami przeciwsłonecznymi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi hader blåt lys og dårlig søvn. Derfor har vi lavet vores Bedre Søvn briller Vi kender alle at ligge med sin telefon eller computer om aftenen inden sengetid. Dette er en af de værste ting at gøre, hvis du vil have en god søvn. Vi gjorde det også, og var meget irriteret over det. Vi har derfor udviklet og produceret vores egne anti blå lys skærmbriller, så du stadig kan ligge med din telefon eller computer om aftenen og få en bedre søvn. Vores briller kan også hjælpe med hovedpine og andet. Vi har lavet vores eget studie med vores Sov Bedre Brilleserie. Vi invitererede testpersoner, som fik en søvntracker på, og skulle bruge vores briller i 90 minutter før sengetid i 4 uger. Resultatet var fremragende. Se vores test her: https://www.beskytditsyn.dk/studie/ Se vores udvalg af Sov Bedre Briller her: https://www.beskytditsyn.dk/

4,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Super god!

Meget hurtig levering og godt produkt. Er super tilfreds!

15 maja 2021

Hej Victoria,

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt du er tilfreds med dine nye blue light briller :-)

Vurdering

Det har gået bedre siden, men om det er dem eller en heldig uge vides ikkr endnu

10 maja 2021

Hej Magnus,

Mange tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre at du er tilfreds med brillerne.

God dag :-)

Alt spillerede

Alt spillerede. Bortset fra at brillerne var for små, så de skulle byttes til et nummer større. Savner lidt info på hvor store brillerne er.

10 maja 2021

Hej Rasmus,

Mange tak for din anmeldelse og feedback.

Vi har allerede mål på alle vores briller på produktsiderne. Dog vil vi se om vi på en eller anden måde kan gøre det mere tydeligt.

God dag :-)

Fair pris

Fair pris, fint produkt, hurtig forsendelse

6 maja 2021

Hej Søren,

Mange tak for din anmeldelse.
Dejligt at du kan lide vores blue light briller :-)

:). H

:) ............

1 maja 2021

Hej Amalie,

Mange tak for din anmeldelse :-)

Oceniono na 5 z 5

Meget tilfreds med mine nye skærmbriller

Jeg er meget tilfreds med mine nye skærmbriller (Ikon blue light brille - guld), som jeg har købt hos beskytditsyn.dk. Det er dejligt nu at kunne kigge på skærm uden hele tiden at knibe øjnene sammen pga. ubehag. Ubehaget ved at kigge på skærm er væk, når jeg bruger de nye skærmbriller.

28 kwietnia 2021

Hej Christina,

Mange tak for din dejlige anmeldelse og dejligt du kan mærke en forskel.

God aften :-)

Fuld tilfreds

19 kwietnia 2021

Hej Betty,

Mange tak for din skønne anmeldelse. Dejligt at høre du er fuldt tilfreds.

Har bestilt af 2 omgange

Har bestilt af 2 omgange , begge gange hurtig levering samt briller i god kvalitet

15 kwietnia 2021

Hej Michele,

Mange tak for din dejlige anmeldelse :-)
Dejligt at høre du er tilfreds med dine to ordre.

God levering

God levering, og god kvalitet ☺️
Har haft dem i en uge og kan allerede mærke en forskel, sover meget bedere om natten, og koncentrerer med bedere 😁

15 kwietnia 2021

Hej Leonie,

Mange tak for din skønne anmeldelse :-)
Dejligt du kan lide dine nye blue light briller.

Oceniono na 4 z 5

Meget fin og hurtig levering og service…

Meget fin og hurtig levering og service i forbindelse med leveringen af brillerne. Jeg følte mig helt tryg undervejs i leveringen af de fine skærmbriller, jeg købte hos "Beskytditsyn".

11 kwietnia 2021

Hej Niels Christian,

Mange tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre at du har haft en god oplevelse :-)

Oceniono na 5 z 5

Lavede en fejl under bestillingen

Lavede en fejl under bestillingen, som medførte at der blev sendt en forkert brille. Jeg skrev omgående til beskytditsyn.dk, som oplyste, at de ville sende den korrekte brille og her vedlægge en returlabel til retursending af den første brille.

Hurtig og formidabel kundeservice..

7 kwietnia 2021

Hej René,

Mange tak for din anmeldelse.
Godt vi kunne finde en løsning :-)

Oceniono na 4 z 5

Er virkelig glad for dem

Er virkelig glad for dem! Det eneste jeg kan sige som er lidt øv er at der er en lille rids i det ene glas.

2 kwietnia 2021

Hej Sascha,

Mange tak for din anmeldelse.
Dejligt du er glad for din nye skærmbrille. I forhold til ridsen kan du prøve at se om du kan tørre den væk, ellers endelig skriv til en mail til os på kundeservice@beskytditsyn.dk, så kan vi finde en løsning :-)

God dag.

Oceniono na 5 z 5

Jeg er tilfreds med mine blue light…

Jeg er tilfreds med mine blue light briller indtil videre. Hurtig levering. Briller er i flot design.

1 kwietnia 2021

Hej Laura,

Mange tak for din anmeldelse - dejligt at du er glad og tilfreds med dine nye skærmbriller :-)

super kvalitet

Hurtig levering og fede briller. Har både arbejde og studie hvor jeg sidder meget ved en computer og kan mærke at mine øjne slapper mere af når jeg sidder ved computeren med briller på, specielt om aftenen.

31 marca 2021

Hej Mikkel,

Mange tak for din anmeldelse - dejligt at du er glad for dine nye skærmbriller :-)

Beskyt Dit Syn

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej