Jag beställde en ryggsäck men behövde byta till en annan storlek eftersom den första var lite för liten. Kundtjänsten var otroligt hjälpsam och snabb genom hela processen. Returen hanterades utan pro... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Im very happy with the shoes I bought. I ordered a pair slightly too small and the customer support helped me get the right size in time for my hike ! Super reactiv and fast delivery. Thanks beredd :)... Zobacz więcej
Letade på diverse sidor efter halkskydd till kängorna som var enkla och användarvänliga att ta av och på. Detta var helt perfekt och jag är mycket nöjd med det sätt de håller i på is, dessutom var de... Zobacz więcej
Så nöjd med Beredd! Köpte ett par stövlar i julklapp till min sambo, som tyvärr var en storlek för små. Jag hörde av mig och fick returnera skorna, samtidigt som dom la undan rätt storlek till mig und... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Beredd – din webbshop med det bästa inom friluftsliv, outdoor och äventyr.
Dane kontaktowe
Flygfältsgatan 15, 12830, Skarpnäck, Szwecja
- 070-863 85 88
- info@beredd.se
- beredd.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Snabb leverans.
Fick rätt produkt till bra pris.
Och snabb leverans!
Jättesköna skor
Jättesköna skor. Super med dubbar. Snabb och vänlig kundservice.
Det var lätt att beställa och…
Det var lätt att beställa och supersnabb leverans så bara pluss
Bra!
Leveransen var otroligt snabb och priset på varan jag valde var lägre än någon annanstans. Till och med etiketten på paketet var noggrant och rakt påklistrad! Man ser att butiken verkligen värdesätter sina kunder. Allt var perfekt. Önskar butiken fortsatt framgång!
Snabbt och bra priser
Snabbt och bra priser.
Ni som gnäller på returer etc kanske skall läsa köpvillkoren innan? Dessvärre har jättarna satt orimlig förväntan med sina leveranser samma dag etc.
Jag köper hellre av en mindre aktör där jag får pynta 69kr om jag beställt fel.
Snabb leverans!
Snabb leverans ,bra förpackning
Snabb leverans ,bra förpackning , allt i packet va som lovad .
Bra produkt, snabb leverans
Bra produkt, snabb leverans. Rekommenderas!
De ändrar priserna hela tiden
De ändrar priserna hela tiden. Min vara skulle kosta 2000 kr men innan jag hann ta upp mitt kort och betala så hade priset ändrats till 3400 kr. De motiverar detta med att priserna varierar från minut till minut. Detta är ju lurendrejeri. Jag ringde dem innan mitt tilltänkta köp och frågade just om min vara så att den inte skulle skickas från typ Kina. De sa ingenting om att det är minutpriser.

Odpowiedź od Beredd
Enkelt att välja och beställa produkt
Enkelt att välja och beställa produkt. Urvalet är stort och produkterna håller den kvalité som lovas. Leveransen var supersnabb.
Kommer definitivt välja att beställa från företaget igen vid behov.
Bra och lättnavigerad hemsida.
Lätt att se färger och storlekar som finns i lager (köpte skor).
Leveransen gick snabbare än vad som behövdes.
Sen var priset överlägset bäst av det som jag kunde hitta när jag sökte på just dom skorna.
Och rabatt via Militum gjorde det lite extra förmånligt.
Snabbt och smidigt
Snabbt, smidigt och bra pris, väldigt enkelt från varukorg till hemmet som det ska vara , jättenöjd med skorna
Seriös sida paketet kom på 3 dagar
Seriös sida paketet kom på 3 dagar . Mycket nöjd
Mycket bra kundservice med snabb…
Mycket bra kundservice med snabb svarstid. Snabba leveranser och bra priser.
Bra priser & snabb leverans
Bra priser, snabb leverans. Beredd är toppen!!
Doświadczenie Trustpilot