Jag beställde en ryggsäck men behövde byta till en annan storlek eftersom den första var lite för liten. Kundtjänsten var otroligt hjälpsam och snabb genom hela processen. Returen hanterades utan pro... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Im very happy with the shoes I bought. I ordered a pair slightly too small and the customer support helped me get the right size in time for my hike ! Super reactiv and fast delivery. Thanks beredd :)... Zobacz więcej
Letade på diverse sidor efter halkskydd till kängorna som var enkla och användarvänliga att ta av och på. Detta var helt perfekt och jag är mycket nöjd med det sätt de håller i på is, dessutom var de... Zobacz więcej
Så nöjd med Beredd! Köpte ett par stövlar i julklapp till min sambo, som tyvärr var en storlek för små. Jag hörde av mig och fick returnera skorna, samtidigt som dom la undan rätt storlek till mig und... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Beredd – din webbshop med det bästa inom friluftsliv, outdoor och äventyr.
Dane kontaktowe
Flygfältsgatan 15, 12830, Skarpnäck, Szwecja
- 070-863 85 88
- info@beredd.se
- beredd.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Paketet kom snabbt och stövlarna…
Paketet kom snabbt och stövlarna passade bra. Kundtjänst hörde av sig om man inte var nöjd.
Bra produkt!
Snabb att skicka. Dessutom har jag köpt väldigt bra broddar som är i en helt annan klass än det jag testat innan.
Väldigt nöjd!
Allt fungerade väldigt bra, enkelt att beställa, bra produkter och väldigt snabb leverans utan problem. Snygg hemsida, lagersaldot verkar stämma och uppdateras i stunden.
Snabb och bra leverans
Snabb och bra leverans. Produkten uppfyller alla förväntningar.
Mycket fina kängor och snabb leverans
Mycket fina kängor och snabb leverans, Bara +++++++++
Produkten helt enligt beskrivning.
Produkten helt enligt beskrivning.
Hade blivit fullpott om leveransen varit lika bra. Två dagar senare leverans än vad förväntat och levererades till fel utlämningsställe.
Fick hem ett par felsydda skor
Fick hem ett par felsydda skor. Efter filmer och bilder så gick dom med på att jag skulle få lämna tillbaka dom. Ville egentligen byta men min storlek var slut. Har dock inte fått någon återbetalning än.

Odpowiedź od Beredd
Mycket bra ryggsäck
Bra pris och snabb frakt
snabb och bra service
Mycket bra
Bra hemsida med tydlig anvisning och lätt att beställa. Snabb leverans och väl paketerat.
Quick and smooth service!
I ordered a pair of winter boots and already the day after I realised that I had ordered the wrong size. As they already had been shipped Filip offered to put aside the right size for me and sent me a return shipment for my original purchase. The day after I received my shipment, sent it back and the correct size is on its way. Amazingly smooth and fast customer service. Can not recommend Beredd enough.
Allt fungerade och med snabb och bra…
Allt fungerade och med snabb och bra leverans
Mycket bra
Mycket snabb frakt till kunden kommer att handla mera hos er
Enkelt att beställa
Enkelt att beställa. Supersnabb leverans. Varan motsvarade presentationen av den.
Lätt och smidigt fick skorna inom 2…
Lätt och smidigt fick skorna inom 2 dagar och är jättenöjd! Bra kvalitet, lätta, varma och sköna.
Doświadczenie Trustpilot