Benu apotheek stadhuisplein Veghel heeft schijnbaar toch met de overige apotheken uit Veghel een onderlinge afspraak om bepaalde medicijnen niet uit te geven, in plaats daarvan krijg je een ander merk... Zobacz więcej
benuapotheek.nl
Zobacz, co mówią recenzenci
Luisteren niet, geven je onnodig steeds andere medicatie dan de ziekenhuis arts heeft voorgeschreven met speciale codes nog wel. Onjuiste medicatie meegeven. Onvriendelijk en lappen gesprekken af. Ge... Zobacz więcej
Apotheek Gorinchem heeft slechte communicatie met de huisartsen in de dorpen om Gorichem. Recepten worden per email doorgestuurd. Dit gaat standaard mis. Het recept is niet ontvangen. De service is... Zobacz więcej
Great customer service. Always friendly and knowledgeable about any medication. Thank you staff:) M.Had-dad
Slechte communicatie naar klanten
Slechte communicatie naar klanten. Als een bestelling niet geleverd wordt omdat ze ervan uitgaan dat je nog genoeg hebt of dat er geen herhaalrecept meer aanwezig is, dan wordt je daarvan niet op de hoogte gesteld.
Daarnaast lange wachttijden.
Benu apotheek Overvecht Roelantdreef speelt met klanten en hun gezondheid
Benu apotheek Overvecht Roelantdreef is onbetrouwbaar, chaotisch en uit op winstbejag.
Je moet hier standaard je recept drie keer laten faxen. Dan moet je bellen om te checken of het is aangekomen en moet je de mail altijd weer opnieuw laten sturen want men weet nooit van niks.
Dan krijg je 9 van de 10 keer het verkeerde medicijn toegestuurd en moet je weer bellen met hetzelfde onbeleefde en onbetrouwbare personeel dat je eerder sprak over het recept dat ze zogenaamd nooit gezien hadden.
Persoon die je sprak over je bestelling is altijd net even lunchen of net even afwezig om een andere reden en kan nooit aan de telefoon komen. Ja hoor u wordt heus teruggebeld en je hoort niks meer van BENU Overvecht.
Waarom hoor je niks? Omdat deze apotheek je standaard huismerken in de maag splitst ook al is het merkmiddel voorgeschreven met een reden en het niet onaanzienlijke prijsverschil laat toevallen aan de eigen bedoening.
Kortom begin niet aan BENU apotheek Overvecht op de Roelantdreef 232 je krijgt slechte service, slechte manieren, verkeerde medicijnen en er is geen enkele vorm van toezicht op dit incompetente personeel door de eigenaren van de grote monopolist Benu keten in Maarssen welke vele andere apotheken omvat. Googlet u maar eens.
Nooit meer Benu
Geen empathie, alleen winst is belangrijk, patiënten staan onder curatele vd apotheker, die ook nog eens onbeschoft is naar zijn patiënten. Benu nooit meer.
zeer slecht om te telefoneren.
zeer slecht te bereiken via telefoneren, je blijft heel lang in de wacht zonder resultaat.
BENU Bilderdijk
BENU Bilderdijk. Komt zelden voor dat ze kunnen leveren waarvoor ze apotheek zijn ! Altijd moet er besteld worden met enige dagen wachttijd. Enige wat ze echt goed af gaat is onbeschoft zijn: Geboortedatum!!
Benu hoort zelfs niet thuis in een derdewereldland, daar wordt je nl wél geholpen !
Very poor service
Very poor service. The feeling is that customers are a nuisance and the shop would run better if nobody came. Generally unfriendly and nobody smiles.
Several people walking around aimlessly doing not much, one person on the counter and nobody else interested. In the end walked out.
Zeer slechte apotheek
Zeer slechte apotheek. Kom al jaren bij de zelfde apotheek sinds het Benu is is de service lachwekkend slecht. Meer als 24 uur op je medicijnen wachten is geen uitzondering. Service kosten van rekenen voor het omruilen van medicijnen die kankerverwekkend blijken te zijn. Bij de balie smoesjes waarom het niet klaar ligt. Treurig bedrijf.
Waardeloze apotheek
Waardeloze apotheek. Kunnen zogenaamd niks leveren omdat dingen 'niet in hun assortiment zitten'. De klant is daar echt koning, maar niet heus. Afwijkende maat injectienaalden zijn overal online te koop, maar Benu kan het niet leveren. Evenals met spuiten.
Recepten worden eigenhandig aangepast zonder overleg.
Bestellingen zijn ook nooit compleet. Dit hoor je dan op het moment dat je het komt halen. En dus de volgende dag weer in de rij kan voor de rest...
Slechtste apotheek
Slechtste apotheek ooit. Klantonvriendelijk. Je krijgt tegenwoordig ook geen sms meer maar een mail dat je medicijn in de kluis ligt. Ook geen herinnering maar ze halen het gewoon zonder waarschuwing uit de kluis als je niet binnen 48 uur daar staat.
En voordat je weer zo'n popi jopi antwoord geeft: ALS ER ZOVEEL MENSEN KRITIEK OP JE HEBBEN IS HET TIJD OM GOED IN DE SPIEGEL TE KIJKEN OF OP TE PLEUREN!
Vreselijk
Vreselijk! De zorgsector is ten prooi gevallen van big business. Het $$$-model is blijkbaar de enige drijfveer van de firma Benu. Uw vertrouwde locale apotheek, waar je goed, deskundig, snel en met betrokkenheid naar de patienten werd geholpen is blijkbaar niet meer van deze tijd. Benu koopt de boel op, gooit er een verbouwing tegenaan en her ervaren personeel kan vertrekken. U wordt nu behandeld met kille zakelijke business protocollen. De patient wordt bedolven met emails en berichten om zogenaamd klanttevredenheidonderzoek te doen. Niet uit zorg voor de klant, maar uitsluitend als commerciele marketing! De arrogantie ten top: je kunt de medicijnen, die je toch niet voor je lol haalt, niet eens meer cash met wettelijk betaalmiddel de Euro betalen. Want na de verbouwing zijn niet alleen de goede service en betrokkenheid, maar ook de kassa's afgeschaft!
Verder zijn de openingstijden aanzienlijk beperkt.
Ik zou graag naar een andere apotheek gaan, maar die worden schaars sinds Benu op het oorlogspad is getreden.
Kreeg de rek van de Apotheek BENU (CZ)…
Kreeg de rek van de Apotheek BENU (CZ) voor oogdruppels en de schoften rekenen 22 euro voor een oogdruppel flesje (hier de echte prijs) we worden dus steeds belazerd door de regering die dit veroorzaakt/toelaat.
DEXAMETHASON
Toedieningsvorm
OOGDRUPPELS
€ 3,84 exclusief afleverkosten.
De prijs vindt je op Medicijnkosten.nl
Zoek een medicijn op naam of code…
Onkundig
Onkundig, onvriendelijk en met regelmaat andere medicijnen dan voorgeschreven , fout ligt nooit bij de apotheek , maar bij de huisarts of speicialist
GEEN KENNIS GEEN KUNDE GEEN EMPATHIE
GEEN KENNIS GEEN KUNDE GEEN EMPATHIE.
9 van de 10 personeelsleden heeft geen enkel benul, en de apotheker van ‘t slag al helemaal niet.
Hier gaat het om lijn 2 en t’slag.
simpelweg waardeloos!
benu apotheek blijdorp
benu apotheek blijdorp, rotterdam. eindelijk een andere apotheek gekozen. op de site van benu zelf durven ze nog te zeggen dat de klantervaring gemiddeld een 8,1 is. jaja, ik kan me de enquete nog herinneren: 'minder dan een 10 zouden wij als een onvoldoende ervaren.' heel typerend voor deze apotheek.
onvriendelijkheid, onkunde en winstbejag, dat zou er als men eerlijk was op de site moeten staan.
op vrijdag is het disco uurtje daar. muziek met echt goede speakers, dat moet ik ze nageven, het lijkt wel alsof er subwoofers zijn ingebouwd, de hip hop van funxl dreunt heerlijk je hoofd in als je migraine hebt.
als je er iets van zegt wordt er naar je gesnauwd dat het vanwege privacy voor de klanten is. enigszins bevreemdend dat blijkbaar de privacy van de klanten op de andere dagen van de week niet van belang is, dan is het er stil. en ook dat is maar een klein euvel.
er hebben welgeteld in de jaren dat ik daar mijn medicijnen haalde 3 aardige mensen gewerkt, je moest maar hopen dat je een van die drie trof, hoewel de meesten van het wel echt begane personeel vaak binnen een maand alweer met de noorderzon vertrokken, heel begrijpelijk.
medicijnen worden in de regel niet op tijd geleverd, er is niets op voorraad, en als je ze erop aanspreekt wordt elke keer de huisarts of de specialist als schuldige aangewezen voor de vertraging. of wordt je gewoon gezegd: u moet eerder bestellen, u kunt niet van ons verwachten dat we op tijd uw medicijnen beschikbaar hebben (en op tijd betekent in de regel sowiso minimaal twee dagen nadat het recept bij de huisarts is weggestuurd naar de apotheek)
de bedrijfsleiding van benu is degene die voor straf in de hoek moet staan natuurlijk, ze leiden hun personeel voornamelijk op in het opzeggen van het "bent u bekend met het medicijn" riedeltje, zodat de zorgkosten in nederland nog meer oplopen.
het veelal jonge personeel is duidelijk niet goed ingewerkt, vriendelijkheid, en nog belangrijker, kunde! is er zo ver te zoeken. daar kan het personeel niets aan doen, maar het is tragisch, zo slecht.
als medicijnen niet worden vergoed let dan driedubbel op: ze vinden dan doorgaans een medicijn dat drie keer zo duur is als een generiek middel.
de voorlaatste keer dat ik er was, begon het nieuwe meisje dat er werkte na 10 seconden te zuchten. ik maakte een bemoedigende opmerking in de trant dat een nieuwe baan natuurlijk altijd wat wennen is. maar nee. ik had het gewaagd om met mijn vingers op de balie te tikken. dat frustreerde haar.
alles wat een handeling betekent, of geen geld oplevert, betekent diepe zuchten, als je geluk hebt. oogcontact, misschien twee van de drie keer, en dat is dan omdat je even uitgelegd wordt dat je iets fout doet.
nog even een kleine anekdote die alles toch echt wel illustreert: in het begin van de coronatijd men had besloten vanwege de drukte in de middaguren dicht te gaan. de logica hiervan is me tot op heden ontgaan. immers werd het hierdoor op de andere uren alleen maar drukker. corona patienten werden toen echt alleen maar in ziekenhuizen behandeld. en er is mij niets bekend over het feit dat benu apotheken een wondermiddel had....
als er geen goede leiding is, kan het personeel natuurlijk niet anders zijn. dus een dikke foei aan deze in feite winkelketen in medicijnen op recept.
Benu Apotheek Jan Heijns Tilburg
Benu Apotheek Jan Heijns schrijft je dus gewoon uit haar bestand als ze je niet meer willen helpen. Hoe bizar! De apotheker vertikt gewoon om te doen wat de huisarts haar vraagt en kijkt alleen maar naar hun eigen euro's, in plaats van naar de gezondheid van de inwoners van Tilburg.
Goede shop, waardeloze site.
De apotheek zelf is goed maar hun website is compleet waardeloos. Ik heb een diabetes meter waarvoor ik test strips nodig heb. Dan ga je naar de website en daar staat niks maar dan ook NIKS voor diabetici.
Uit wanhopigheid zoek je op strips en dan krijg je alle medicijnen die in een strip verpakking zitten. Waarvan velen niet alleen bij de drogisterij te koop zijn maar ook nog eens goedkoper!
Hoe kan het zijn dat als ik diabetes intyp er niks komt. Dat is alsof je in Italiaans restaurant geen pasta op het menu ziet staan!
Hoe kan het zijn dat je daarnaar verwezen wordt? Gaat weer lekker.
Benu Apotheek Capelle aan den IJssel laat het volledig afweten en verteld onwaarheid
Op vrijdag 20-11-2020 om 09:45u schrijft mijn huisarts een recept uit aan de Benu Apotheek in mijn woonplaats Capelle aan den IJssel met het verzoek de medicijnen aan mijn huis te leveren. Ik hoor maar niets dus ik bel om 17:20u (10 minuten voor sluitingstijd) naar de Benu Apotheek om te vragen wanneer ik de medicijnen kan verwachten. Het antwoord van de Apotheek: "die bezorgen wij niet want er is geen verzoek gedaan om bij u thuis af te leveren. Maandag kunt u zelf langskomen, maar we hebben beide producten niet in huis." Ik moet dus geloven dat mijn huisarts een fout zou hebben gemaakt. Om 17:40u bel ik de huisartsenpost (24 uursdienst) en vraag hun hulp, want ik verga van de pijn en ik wil dit weekend niet zonder dit recept. De huisartsenpost neemt vervolgens contact op met de Benu en belt mij terug en zegt: "De Benu heeft (a) de spullen wél in huis en (b) en uw huisarts had wél thuisbezorgenven (c) Benu pakt nu de spullen in en bezorgd het vanavond nog aan uw deur." Benu Apotheek heeft niets van zich laten horen en levert ook niet. Ik kan dus helemaal niet rekenen op de Benu Apotheek. Dan bel ik om 21:15u de huisartsenpost opnieuw en die laat de apotheek van het IJssellandziekenhuis mij binnen 45 minuten aan de deur leveren. Wel moet ik 15 euro taxikosten betalen. Ik vind dat Benu mij dit bedrag moet vergoeden.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.