Benu apotheek stadhuisplein Veghel heeft schijnbaar toch met de overige apotheken uit Veghel een onderlinge afspraak om bepaalde medicijnen niet uit te geven, in plaats daarvan krijg je een ander merk... Zobacz więcej
benuapotheek.nl
Zobacz, co mówią recenzenci
Luisteren niet, geven je onnodig steeds andere medicatie dan de ziekenhuis arts heeft voorgeschreven met speciale codes nog wel. Onjuiste medicatie meegeven. Onvriendelijk en lappen gesprekken af. Ge... Zobacz więcej
Apotheek Gorinchem heeft slechte communicatie met de huisartsen in de dorpen om Gorichem. Recepten worden per email doorgestuurd. Dit gaat standaard mis. Het recept is niet ontvangen. De service is... Zobacz więcej
Great customer service. Always friendly and knowledgeable about any medication. Thank you staff:) M.Had-dad
zeer arrogante apotheker/ eigenaar
zeer arrogante apotheker (eigenaar van de locatie). Spreekt uit dat bepaalde patiënten groep belangrijker zijn, waarschijnlijk omdat hij meer aan deze soort patiënt verdient! Geen oog voor kwaliteit, gedreven door geld verdienen. Geen / zeer slechte service. Wij komen nooit meer bij BENU Haaren!
Dramatisch slechte apotheek
Dramatisch slechte apotheek en wij hebben ons nu uitgeschreven. Slechte service, zeer slechte communicatie, bijzonder klantonvriendelijk en maakt veel fouten die altijd aan iets of iemand anders liggen. Telefonisch onbereikbaar en zijn nu nog maar 4 uur per dag open. Sta je na een bezoek aan de huisarts om 9:30 met je recept voor een gesloten deur. Onze nieuwe apotheek is gewoon van 8:00 tot 17:30 open en komt veel klantvriendelijker over.
Vervangende medicatie
Ik kreeg andere medicatie dan voorgeschreven was. Omdat ik deze via de automaat heb ontvangen kon ik geen navraag doen of dit wel de juiste medicatie was. Vervolgens gebeld met Benu Sevenum. Daar kreeg ik een medewerkster aan de lijn die me niet liet uitpraten en me belerend toesprak. Mijn indruk was dat ze vaker kritische klanten aan de lijn krijgen en dat ze wel wat anders te doen hebben dan hun te woord te staan.
Merk ook dat bij de medicatie van mijn moeder niet altijd alles vlekkeloos verloopt.
Nalatigheid
Nalatigheid. 2x toe verkeerde medicatie. Dacht dat het verplicht was om dubbel check te doen voordat de medicatie over de toonbank gaat. Blijkbaar zijn de medewerkers onbekwaam in deze filiaal
Een nieuw gezicht doet wonderenNa eerdere niet al te beste ervaringen…
Na eerdere niet al te beste ervaringen kwam ik in de Benu apotheek Marshallweg Ommoord de afgelopen 2 maal een jonge assistente tegen die vriendelijk, meedenkend en behulpzaam was.
De medewerkers binnen deze apotheek…
De medewerkers binnen deze apotheek bieden een verschrikkelijke service aan de mensen. Ik had een medicatie opgehaald en de apotheek assistente gooide met het pakje en dreigde dat ze mij zou uitschrijven van de apotheek, nadat ik aangegeven had dat ze mij op een normale manier kan behandelen. Dit is een verschrikkelijke ervaring en zij mogen echt de mensen veel beter helpen!
Benu is totaal onbereikbaar
Benu is totaal onbereikbaar, een verschrikkelijk slechte site, niet voor ouderen geschikt en maakt gebruik van een webbot die hartklachten verergert.
Dissapointing, they give wrong medicine and do not even appologise and fix the mistake
The worst pharmacy experience in my life. Among all the great hospital care and attention I received in the Netherlands (which is for huge respect) this pharmacy is coming like a nightmare. Do not spend your time and money here. Bad customer communication, they do not give any explanation for anything, they act rather like sellers than a pharmacists, no knowledge at all.
They only make confusions and mistakes, are not flexible to help to the patient at all, and if you point them the mistake instead fixing it they blaime you or the doctor. Horrible attitude!
Sta je om één minuut voor half zes voor…
Sta je om één minuut voor half zes voor de apotheek, is de deur inmiddels op slot en staat er een jonge vrouw met hoofddoekje je keihard uit te lachen want de deur, die gaat niet meer open. Fantastische patiëntenzorg, vindt u ook niet?
Medicatie niet leverbaar.
Nu al de zoveelste keer dat de medicijnen, door leverings problemen, niet leverbaar zijn. Kan gebeuren maar bel de cliënt dan even op en stel deze op de hoogte. Als je daar iets van zegt krijg je als antwoord, we hebben 12000 klanten, die kunnen we niet allemaal bellen. Dan moeten we 2 man personeel aannemen en dat wil de baas niet. Te gek voor woorden.
Heeel onbeschoft
Heeel onbeschoft, ik wilde neusspray halen lmdat ik Corona heb. Ze staat achter glas en begint te schreeuwen dat ik n mondkap moet. Heb mn huisarts gesproken, dat hoeft niet! Daarna vertelt ze mij dat ik onbeschoft ben, ik vind haar onbeschoft en vraag ik om haar naam. Ze zegt nee dus ik wil n foto maken, begint ze weer te schreeuwen dat ze politie gaat bellen.! Das mooi dan krijg ik haar naam zodat ik alsnog n klacht kan indienen. Ik ga morgen weer nadat ik met de politie bel. Erg onnederlands. In Nederland wordt je goed geholpen. Deze dames met hoofddoekjes staan met elkaar jou aan te vallen. Desnoods ga ik elke dag maar ik ga zorgen dat ze mij goed helpen
Zeer slechte, klantonvriendelijke apotheek
Zeer, zeer slechte apotheek! Al jaren moet ik met ze in discussie over het herhaalrecept en het merk medicijnen. Na vrijwel iedere herhaaltermijn van 3 maanden moet ik ofwel vragen of mijn medicijnen klaar staan, ofwel krijg ik onterecht een melding dat ik nog genoeg pillen zou moeten hebben, en/of proberen ze mij steevast een ander merk Metformine aan te smeren terwijl in hun systeem duidelijk een doktersvoorschrift staat dat ik alleen een bepaald merk verdraag.
De druppel die de emmer deed overlopen was hun melding dat het doktersadvies 2 jaar oud is en daarmee verlopen. Mijn verzoek om de dokter even bellen om e.e.a. na te vragen was te veel moeite. Vervolgens, na mijn klacht hierover, werd ook nog eens telefonisch beweerd dat ze (slechts) een "service" verlenen, alsof het een gunst zou zijn om in hun apotheek te mogen komen. Over hun manager met totale gebrek aan empathie en vreemd gedrag zal ik het maar niet hebben. Ook de telefonisch bereikbaarheid van de hele Benu keten is zeer slecht. Alles is erop gericht om klantencontact te vermijden en patienten in plaats daarvan het Internet bos in te sturen (met een 50 seconden durende ingesproken afpoeier op hun beantwoorder).
Teleurstellend
Heel, heel, heel slecht te bereiken. Stel je een vraag via 'mijnbenu', krijg je eerst de vraag of je inderdaad antwoord op je vraag wilt...Zeg je ja, dan volgt geen enkele reactie meer. Telefonisch ook zeer slecht bereikbaar (Renswoude).
Wat gaat er wel goed bij Benu apotheek…
Wat gaat er wel goed bij Benu apotheek Heerlerheide ?
Eigenlijk niets, recepten via de mail komen niet aan dan moet de huisarts bellen en een tweede mail sturen.
Vervolgens bel je met de apotheek , om te controleren,
Of je recepten er nu wel zijn krijg je een keuze menu,
Die dan je meedeelt het is nu erg druk de verbinding wordt verbroken ,...... na 10 x bellen , in de auto gestapt naar de apotheek gereden , tref je daar een nagenoeg lege apotheek aan !
Vervolgens vraag ik aan de balie ,.... oh meneer er is niets binnen ,.... oh ja toch ,.... komt morgen in de afhaal automaat .
Haal je de spullen op klopt het recept niet !
En niemand te bereiken .
Mijn maat is nu echt vol , ik ga op zoek naar een menselijke apotheek !
En dit was niet de eerste misser !
Benu apotheek de schooten den helder er…
Benu apotheek de schooten den helder er wordt gebeld ja we bezorgen morgen je medicatie op vrijdag niks bezorgd.? WAT ER MISGAAT ALLES! ER WORD DOODLEUK EEN NIEUWE STICKER EROVER GEPLAKT MET EEN ANDERE DATUM..DIT KAN ZO NIET LANGER..ZEER SLECHT
Een waardeloze apotheek.
Een waardeloze apotheek Krijg je bij vragen waar je medicijnen blijven een buitelandse dame aan de telefoon die wel 5 x vraagt waar het overgaat en 5x uitgelegt dat mijn medicijnen nog niet gelevert zijn(dat zijn oogdruppels voor verhoogde oogboldruk) die ik al vanaf 1998 heb de dame zei: ik moet ze nog bestellen en als laatste zei deze dame je bent verantwoordelijk voor je eigen medicijnen.Dus de verantwoording afschuiven naar de klant.
J.van Zuidam
Je wordt echt van de ene medewerker…
Je wordt echt van de ene medewerker naar de andere medewerker doorverwezen, uiteindelijk weten ze het nog steeds niet, terwijl het alleen om een herhaalbestelling ging niet overdreven 40 minuten in de wacht gestaan
Zeer waardeloze apotheek
Zeer waardeloze apotheek, bij binnenkomst duidelijk te zien waarom, zie andere recensies het op alle vlakken misgaat.
Het is noodzaak voor de algehele gezondheid dat BENU zsm geheel verdwijnt.
BENU Utrecht Overvecht, waardeloze apotheek
Helaas kan je niet onder nul scoren, anders was het -10! Alles gaat fout daar. Als je belt, krijg je een schaap aan de telefoon die niets weet of snapt en amper Nederlands spreekt/verstaat. Herhaalrecepten worden altijd verkeerd uitgevoerd, of een maand te vroeg bezorgd zodat je op een gegeven moment een kast vol thuis hebt liggen, of gewoon niet.
Dit is echt de allerslechtste apotheek die ik ooit gehad heb. Maar ja, deze is om de hoek, en bovendien is bijna alles overgenomen door BENU hier. Wat een waardeloze organisatie en dienstverlening. Ik denk dat voor BENU alleen winstmaximalisatie belangrijk is.
Kan geen negatieve sterren geven anders…
Kan geen negatieve sterren geven anders zeker gedaan fout 756 geen medicatie in kluis voor lang weekend een varken werkt beter dan zei
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.