Medicijnen die speciaal besteld moesten worden met een doktersverklaring konden niet besteld worden ivm een speciaal bestel verbod voor het lopende kwartaal....en dat hoor je na twee dagen. In eers... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bij eerste afgite parkinsonmedicatie werd deze in de afhaalautomaat gepleurd en wel kosten gerekend. Vervogens uitleg gevraagd, vertellen ze dat ik het bij de maaltijd moet innemen. Uuuuh, dat moet ju... Zobacz więcej
Telefonisch onbereikbaar. Na 50 minuten in de wacht ben je de eerstvolgende maar wordt de verbinding verbroken. Volgende dag precies hetzelfde. Het bandje adviseert een bericht te sturen via MijnBenu,... Zobacz więcej
Afgelopen vrijdag door de specialist in het ziekenhuis belangrijke medicatie voorgeschreven gekregen, was rond 09:15 gestuurd naar benu oosterflank. De arts zou mij 10 dagen later bellen om te ki... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Benu apotheek Laan op Zuid - Rotterdam
Ik blijf me verbazen over de communicatie van de apotheker (eigenaar) van Benu Apotheek Laan op Zuid - Rotterdam. Wat een ontzettende zure meneer is dit. Sommige medewerkers vertonen ook zuur gedrag, maar als je gelukt hebt tref je een vriendelijke medewerker.
Apotheek de Poort Amsterdam is een…
Apotheek de Poort Amsterdam is een slechte en inefficiënte Apotheek, gedeelte van de medicijnen moet je uit de machine halen andere gedeelte bij de balie blijk dat ze een gedeelte van de herhaal recepten vergeten zijn.....maar het begin als bij binnenkomst 2 personen achter de balie verder niemand in de zaak of je een nummertje wil trekken dan wordt je zo dadelijk geholpen. Het is dat ie in de buurt is anders zou je naar een andere gaan gekker zouden ze niet kunnen maken.
Luisteren niet.
Via Mijn Benu mijn insuline besteld. Staat ook in behandeling is besteld.
Vervolgens na 5 dagen maar eens de apotheek gebeld, waar mijn insuline bleef. Kreeg ik een vaag verhaal dat dat nu via Benu Direct besteld moest worden want dat kon volgens de zorgverzekering CZ niet meer bij hun.
Ik Benu Direct gebeld. Die leveren helemaal geen medicijnen. Toch maar even naar de apotheek gelopen. App werkt waarschijnlijk (WEER) niet maar was niets binnengekomen. Heb de app nog laten zien. Nu heeft ze het nogmaals besteld. Waardeloos Apotheek Steenvoorde. Gaan de laatste tijd meer dingen mis. Met de oogarts besproken om flesjes oogdruppels te gebruiken krijg ik weer pipetjes voor eenmalig gebruik. Ze luisteren niet.
Er is geen mogelijkheid om een klacht…
Er is geen mogelijkheid om een klacht in te dienen ,je krijgt alleen maar zinnen die je kunt aanklikken
Maar een klacht indienen omdat het het een waardeloos geheel vind kan niet
Heel slechte
Belachelijk dat je niet zelf een vraag kunt stellen
Super slecht en onvriendelijke…
Super slecht en onvriendelijke apotheek. Lijkt wel of het gerund wordt door kinderen. Liegen ronduit in hun mails, willen vervolgens geen retour aanvaarden maar toen ik dreigde met testaankoop hebben ze netjes een retourformulier gestuurd,
Overigens wel 10 berichten heen en weer waar ze klantonvriendelijkheid waren voor de retourlabel kwam,
Het ging om kunstvoeding voor baby, de blikken waar ingedeukt en beschadigd en volgens hun kon dat geen kwaad voor het melk. Was dan ook ronduit belachelijk ingepakt in een doos van movicol.
Nooit meer een aankoop via de website van benu.
Onfatsoenlijk bedrijf
Zijn gewoon oplichters. Ze brengen elke keer kosten in rekening voor zogenaamde begeleidingsgesprekken die ze helemaal niet voeren en medicijnen die ze in een automaat proppen. Elke keer 15 euro eigen risico kwijt voor niets. Mag volgens hen maar fatsoenlijk is het niet, zeker omdat ze er dus gewoon niets voor doen. Stel je dan vragen dan wordt je ronduit bot afgeblaft. Lijkt wel een monopolie dus goed zoeken naar een andere apotheek......
Benu Nazareth
Benu Nazareth, kan mijn e-mails niet veranderen, waardoor mijn ex mijn code krijgt voor de af te halen medicatie!! Data-lek!!
Vorige week al een bericht, via de app gestuurd, maar totaal geen antwoord.
Zit nu zonder de nodige chronische medicatie
BENU komt afspraken niet na
BENU levert medisch materiaal met een voorschrift van de (huis)arts. Ik krijg de benodigde materialen vergoed via de zorgverzekering. BENU bezorgt dit thuis. Volgens BENU scheelt dat heel veel ongemak. Op de website van BENU staat dat zij zeer nauwkeurig zijn met het leveren. Helaas is dat niet het geval. 21 augustus helemaal geen bezorging van mijn bestelling tussen 9 en 13.00 uur gekregen. Telefonisch contact hierover met BENU was erg onprettig omdat de telefoniste geen antwoord kon geven. Volgens haar was de levering tussen 9-18.00 uur!!!( ze kunnen niet verlangen dat ik de hele dag thuis blijf) De bestelling was om 13.00 uur weer terug gegeven aan BENU zonder opgaaf van reden. In de herhalingsmail staat geschreven dat ik in mijn BENU account de bestelling kan volgen tot aan de deur. Zij suggereren een soort track en trace. Wat zeker niet het geval is ( eerder contact gezocht hierover met BENU en zij beamen dat dit niet klopt . Alleen ik blijf, jammer genoeg , nog steeds dezelfde mail krijgen). Zij komen niet op de afgesproken tijdstippen en komen wel op op andere tijdstippen omdat ik o.a. volgens de bezorger op de afgesproken tijden niet aanwezig was. De bezorgdienst laat geen bericht achter of bellen niet als ik , volgens hen, niet thuis ben . Via de mail krijg ik andere bezorgingstijden door dan via de sms service. Heel vervelend. Hele dagen en ook mijn goede stemmingen gaan verloren.
Zeer slechte ervaring met BENU APOTHEEK MUSIS, ARNHEM
Zeer slechte ervaring met BENU APOTHEEK MUSIS in Arnhem. Zou haast willen zeggen een GEVAARLIJKE apotheek(er) die de voorgeschreven medicatie met uitdrukkelijke MEDISCHE NOODZAAK maanden lang niet wenst te leveren. Alle verzoeken tot contact en overleg met de apotheker bleven onbeantwoord. Mail, terugbelverzoeken, aan de balie, online en meerdere verzoeken via MIJNBENU, MIJNGEZONDHEID werden genegeerd. Onbegrijpelijk en onverantwoord gedrag. Heb een klacht ingediend bij de Zorgverzekeraar en het Landelijk meldpunt en ben overgestapt naar een andere apotheek.
medicijnen worden niet op tijd…
medicijnen worden niet op tijd geleverd, men raakt daar nog wel eens jaar recepten kwijt, dit is de derde keer dat ik weer naar de huisarts moet voor de aanvraag .
Al jaren bezig hier om medicatie in 1…
Al jaren bezig hier om medicatie in 1 keer voor 3 maanden te krijgen. Jammer DAGELIJKS een mailtje dat er weer iets klaar ligt. Blijkt niet te kunnen. Wel beloofd verschillende keren. BELACHELIJK!
Lang leve ‘efficiëntie’! Maar voor wie eigenlijk?
Sinds ik verhuisd ben, ben ik klant bij de BENU apotheek. Lekker gemakkelijk, in hetzelfde gebouw als mijn huisarts. Wat begon met gemak, is nu een bron van frustratie.
Benu maakt gebruik van een geautomatiseerd systeem. Een recept op papier van de huisarts is niet meer nodig. Het wordt online naar de apotheek gestuurd en daarna is het …. wachten. Vaak zonder te weten wat er op dat recept staat.
Wachten totdat de apotheek per automatische mail een afhaalbericht stuurt. Wachten gebeurt in grote onzekerheid: wat als de apotheek jouw recept nooit heeft ontvangen? Je krijgt geen kopie, dus je bent overgeleverd aan de goden.. uh… het systeem.
Ik heb meegemaakt dat ik met het uit de spambox geviste ophaalbericht en na lang wachten bij de balie te horen kreeg: “Oh, maar wij hebben het nog niet binnen.” Meegemaakt dat ik ’s avonds voor niets bij een ophaalapparaat stond te morren.
Het heeft er zelfs voor gezorgd dat een ontsteking die met medicatie weg moest zijn voor een geplande operatie, niet weg was. De kosten die dat met zich mee brengt is voor ons allemaal.
Inloggen op het systeem van BENU heeft me in al die maanden nog niets opgeleverd. De website blijft hangen op “Uw gegevens worden opgehaald.” en dat voor eeuwig.
Sommige BENU apotheken zijn niet meer telefonisch bereikbaar en verwijzen naar die niet werkende sites. Ik zie ouderen stuntelen bij de aanmeldzuilen en ik vraag me af wat het in hemelsnaam voor hen moet betekenen: een (online) systeem wat niet werkt?
Een medewerker erop aanspreken kost je boze blikken en onvriendelijkheid. “Tja”, zij kunnen er ook niets aan doen. Dat beslissen ze “hogerop”. Schouders omhoog.
Ik ging eens ‘hogerop’ kijken: apothekers sluiten zich bij BENU aan o.a. i.v.m. schaalvoordelen (inkoop) en efficiëntie. Maar voor wie dan? Vraag ik me af.
Ik lees berichten dat medicijnen niet beschikbaar zijn, BENU geen contracten zou hebben met verzekeraars en veel soortgelijke klachten als de mijne op Trustpilot.
Als developer zag ik op de webportaal een foutverwijzing naar de moederorganisatie:
“Brocaref investeert in technologische innovaties en logistieke oplossingen om de efficiëntie te verbeteren en aan de veranderende behoeften van de zorgsector te voldoen.”
Brocaref is ‘een PHOENIX company’, dus een dochterondeneming. PHOENIX is één van de grootste farmaceutische handels- en distributiebedrijven in Europa, gevestigd in Duitsland.
Ik ben nog steeds op zoek naar dat stukje efficiëntie: waar voorheen een apotheker verantwoordelijk was voor de dienstverlening naar de klanten en het eventuele gezin en de medewerkers van de apotheker mochten genieten van het succes van de organisatie, verdienen nu: BENU, Brocacef én PHOENIX aan het feit dat ik na twee dagen wachten nog steeds geen idee heb óf en wanneer ik mijn medicijnen kan ophalen.
Lang leve ‘efficiëntie’! Maar voor wie eigenlijk?
Niet erg klantvriendelijk
Er is veel mis met de BENU Apotheek in Vlissingen. Allereerst de openingstijden (of, liever gezegd, de sluitingstijden): de apotheek is op werkdagen van 12.00 tot 14.00 uur gesloten. Hoezo klantvriendelijk?
Dan de kosten: voor een herhaalrecept van nog geen drie tientjes wordt € 7,49 servicekosten in rekening gebracht. Service... welke service?
En wie in de winkel nog even een zalfje wil kopen, kan dat niet eens contant afrekenen; je kunt er alleen pinnen.
Kortom, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid zijn hier ver te zoeken. Toch zijn apotheken niets meer of minder dan zorgverleners met een maatschappelijke taak op het gebied van de volksgezondheid. De klantgerichte houding die daarbij past is bij BENU ver te zoeken. Maar de overheid vindt het kennelijk niet nodig om apotheken aan te spreken op hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Jammer!
Ik heb duidelijk gevraagd dat wil…
Ik heb duidelijk gevraagd dat wil alleen e-mails ontvangen als wat klaar voor mij ligt bij de apotheek verder niets ,en absoluut geen e-mails waar ik kan niet beantwoorden non reply .Stop kan BENU niet de woord stop komt in hun woordenboek niet voor.Waarom een apotheek een apotheek zijn dat deelt medicine en hulpmiddelen uit dat artsen voorschrijven ??? contact via hun website werkt niet als het betreft een klacht over ongewenst e-mails ,apotheek medewerkers kun ook niets want de heb niets te vertellen alles werd geregeld via via AI marketing verkoop geen mensen non reply .Allen profit telt
Drama na overname door BENU
BENU heeft onze apotheek overgenomen en sindsdien is het drama. Iedereen die we kennen klaagt er ook over. Hun computersysteem werkt niet goed samen met dat van mijn huisarts, herhaalrecepten staan op 'geleverd', en kan ik niet nabestellen ondanks dat ik er nog meerdere tegoed heb.
's Ochtends bellen en een bandje zegt dat ze tussen 10 en 12 dicht zijn. Na 12 uur bellen en in de wacht komen, na 5 minuten ben je de eerstwachtende, maar na 20 minuten wordt de verbinding verbroken. Na 14.00u wordt de telefoon ook niet meer beantwoordt. Ik werd waarschijnlijk toen gewoon weggedrukt.
Recept werd gefaxt maar was onvindbaar, na opnieuw faxen kreeg ik twee enorme zakken met dozen oogdruppels (eenmalig gebruik), genoeg voor anderhalf jaar.
Ik moest bloeddrukpillen die niet worden vergoed, ineens afrekenen. Ik kreeg geen proefverpakking. Na een week ermee gestopt door bijwerkingen, dus weggegooid geld. Bij alle andere medicijnen die ik krijg krijg ik eerst proefverpakking van een week. De keer dat je dat wil krijg je het niet, de keer dat je het niet wil, krijg je het wel. Het wordt nooit gevraagd.
Telkens weer andere gezichten in de apotheek. Niemand weet precies hoe alles werkt, zelfs de teruggave van een tientje was een drama. Ik had nogwel van tevoren gemaild erover. Aldaar waren drie personen 20 minuten bezig om te proberen een nieuwe factuur te maken voor creditering. Uiteindelijk kreeg ik te horen dat ik teruggebeld zou worden de volgende dag, maar dat werd een dag later. Toen moest ik wederom terug naar de apotheek om het bedrag retour te pinnen. Contant afrekenen en terugkrijgen kan niet meer, want computers en pinnen is veel makkelijker...
Een personeelslid wat me hielp leek totaal niet te weten wat het medicijn was, of waar het voor diende. Een andere keer keek weer een andere man die me hielp, me toch wel wat moeilijk aan bij het uitleveren van een tinctuur voor genitale wratten. Ik kreeg dat voor mijn hardnekkige teenwrat. Toch vind ik het onprofessioneel om zo te reageren.
Na de overname door BENU is al het oude personeel verdwenen en liep alles in de soep. Zelfs de eerste manager heeft er de brui aan gegeven. Er werd toen zelfs speciaal iemand aangesteld om orde op zaken te stellen. Ik zie er weinig van. Er is personeelstekort, de apotheek is vaak dicht.
Ik wil graag al mijn medicijnen in één keer bestellen, maar loop telkens uit de pas. Heel gedoe en geregel om alles weer synchroon te krijgen. Na veel gedoe en uitleg dat voor elkaar, maar bij de eerstvolgende bestelling (3 maanden later) krijg je gewoon weer het restant van je vorige bestellingen en is al het geregel voor niks geweest (vroeger bestelde ik gewoon 3 doosjes van dit, van dat enz. nu kun je alleen nog aangeven dat je nieuwe wil.)
Er wordt enorm moeilijk gedaan over bepaalde merk medicijnen, ondanks dat je daar een specifiek recept voor hebt. Je krijgt dan alsnog een generiek medicijn ondanks dat je daar enorm ziek van bent geworden. In de apothekersrichtlijnen staat expliciet vermeld dat transplantatiepatiënten nooit zomaar een ander merk mogen krijgen, toch negeren zij dat.
Juist omdat ik steeds thuis kwam met verkeerde medicijnen, haal ik alles daar zelf op om na te kijken. Als je iets hebt aangenomen, nemen ze het niet meer terug namelijk. Mede daarom bestelde ik altijd ruim op tijd, maar ik kreeg dan steeds te horen dat ik nog genoeg thuis had. Dat klopte niet, omdat hun systeem en mijn voorraad totaal niet overeen kwam. Dan had je een wellesnietes gevecht aan de telefoon. Dat sloeg echt nergens op...
Ik heb daar aan de balie mensen in trillend en paniek zien staan, omdat dingen in hun computersysteem niet klopten...
Misschien is dat de reden dat er steeds weer ander, vriendelijk personeel loopt: Die weten niet wat voor ellende er is geweest in de zaak...
Telkens als ik iets aankaart word ik vol verbazing aangekeken. Alsof ik iets eigenaardigs vraag wat nog nooit eerder is gevraagd (zoals een product retourneren en mijn geld terugvragen).
Samenwerkende apotheken; ik dacht het niet!
In Gorinchem hebben we 3 BENU apotheken. Ik ken er 2, colvenier en gorinchem en met beide heb ik eigenlijk alleen maar slechte ervaringen. Ze maken er een zooitje van en je kunt klagen wat je wilt, ze doen maar wat. Je zou zeggen BENU is 1 organisatie, maar ze werken volledig autonoom, de enige overeenkomst is dat ze er allebei een puinhoop van maken
Onvriendelijk, vertellen onjuistheden
Geen enkele klantvriendelijkheid. Leveren verkeerde producten, mag je verzekering vervolgens wel betalen! Leveren ongevraagd - niet voorgeschreven medicatie - en zeggen vervolgens herhaaldelijk dat dit moet van de verzekering. Als je de verzekering belt blijkt dit onjuist te zijn. Er worden dus onjuistheden geventileerd. Uiterst merkwaardig dat dit allemaal mag binnen de vergunning.
Hoogste tijd om de organisatie drastisch te verbeteren te beginnen bij de top.
In een gesprek met navraag over een…
In een gesprek met navraag over een medicijn wordt er terwijl je man bent gevraagd of je zwanger bent?
Zon rariteit heb ik nog nooit meegemaakt bij een Apotheek!en ik vraag me dan ook af of dit geen discriminatie is of belediging?
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.