Medicijnen die speciaal besteld moesten worden met een doktersverklaring konden niet besteld worden ivm een speciaal bestel verbod voor het lopende kwartaal....en dat hoor je na twee dagen. In eers... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bij eerste afgite parkinsonmedicatie werd deze in de afhaalautomaat gepleurd en wel kosten gerekend. Vervogens uitleg gevraagd, vertellen ze dat ik het bij de maaltijd moet innemen. Uuuuh, dat moet ju... Zobacz więcej
Telefonisch onbereikbaar. Na 50 minuten in de wacht ben je de eerstvolgende maar wordt de verbinding verbroken. Volgende dag precies hetzelfde. Het bandje adviseert een bericht te sturen via MijnBenu,... Zobacz więcej
Afgelopen vrijdag door de specialist in het ziekenhuis belangrijke medicatie voorgeschreven gekregen, was rond 09:15 gestuurd naar benu oosterflank. De arts zou mij 10 dagen later bellen om te ki... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Alle herhaal recepten in 1 zak
1 van de 3 herhaalrecepten aangevraagd en in de Medicijnautomaat laten leggen wat opzich een geweldig concept is. Nu vraag ik 1 herhaal recept aan en krijg geen 56 tabletten a 28 tabletten per doosje. Maar krijg 6 doosjes van 28 dus 168 tabletten in een keer geleverd in een zak in de automaat.
Na navragen konden ze de medicatie niet terug nemen want het was uit de automaat gehaald excuus voor het foutje. achteraf waren de andere herhaalrecepten niet nodig geweest omdat ik over moest stappen op een ander medicijn. Gevolg heb hier nog 5 dozen liggen met een waarde van een klein €350 die gewoon in de chemisch afvalbak mag. Ongelooflijk!
Het is helaas al meerdere keren fout gegaan en vaak dingen niet op voorraad. Dus ik ga 2 deuren verder naar een andere apotheek.
2 weken geleden klacht ingedient bij…
2 weken geleden klacht ingedient bij BENU, binnen 2 dagen zouden ze reageren maar ho maar, nog steeds geen reactie.... waarschijnlijk intresseerd het hun niet wat de klant denkt. ik was in de vestiging Kerk & Zanen en werd door medewerker uiterst onbeschoft en intemiderend geholpen!
Medicijnen binnen bereik van kinderen…
Medicijnen binnen bereik van kinderen geplaatst door BENU LEEK
We worden gewaarschuwd om medicijnen buiten het bereik van kinderen te bewaren - zodat zij er niet bij kunnen. Maar de bezorger van Benu Leek plaatst de medicijnen buiten voor de deur van de buurvrouw ipv in de brievenbus of een speciale box, voor als de buurvrouw niet thuis is. We hebben hierover gebeld met als reactie dat kinderen dat niet behoren te doen. Het is gevaarlijk, kan BENU dit oppakken met de bezorger?
Zeer slecht.
Zeer slecht.. zelfs een broekzak gesprek gehoord dat ze mij niet had weggedrukt en ik kon horen dat er zeer ongepast over mij gesproken werd! Afspraken niet na komen nadat ze fouten maken met medicatie! Boetes uitschrijven terwijl je wel thuis bent en zeggen dat het niet zo is! Nooit naar deze slechte apotheek gaan ze zijn alleen maar uit op geld.
Communicatie niet op orde
Communicatie niet op orde. Afspraken worden niet nagekomen. Medicijnen niet voorradig. Vaak onvriendelijk personeel. Accepteren nergens verantwoordelijkheid voor. Helaas in onze omgeving de grootste aanbieder. Zeer, maar dan ook zeer slecht. Onze ervaring: locatie Prinsenplein IJsselmonde Rotterdam
Een afhaalcode ontvangen
Een afhaalcode ontvangen, maar eenmaal daar hadden ze het niet op voorraad. Het gaat om laxeermiddelen voor iemand met zware obstipatie. 5 december voor het laatst naar de wc. 24 december geen medicijnen terwijl we wel een code hadden. Maandag kunt u het halen in de afhaal automaat wij willen wel om 4 uur naar huis. Leuke kerst zo, niet kunnen eten
Foutieve aflevering medicijnen en onheuse bejegening
Foutieve aflevering medicijnen en onheuse bejegening door het personeel. Ik moest terug naar de apotheek en op mijn vraag of het medicijn dan voorradig was werd na enkele keren vragen bevestigend geantwoord. Excuses, ho maar. Als het een gewone winkel was kwam ik er nooit meer. Klagen via BENU.nl: 2 * gedaan GEEN antwoord, nul, nada. Het betreft apotheek Soestdijk. Reacties van BENU of de apotheek nog altijd welkom.
Benu apotheek wesselerbrink
Medicijnen met medische noodzaak, insuline weigeren te leveren, de apotheker gaat op de stoel van de dokter zitten en op die van de verzekeraar. Wat een verbeelding, zelfs na herhaaldelijk voorschrijven van de arts weigert zij. Terwijl het belangrijk is omdat mijn snelwerkende insuline te langzaam werkt, daarom een nog sneller werkende insuline proberen...... Nee zij bepaalt... Veel fouten in een bagster, nog nooit zo vaak... Tegenwoordig meer medicatie in doosjes dan in bagster. De helft klopt niet, die mik ik zelf maar weg na vier keer telefonisch contact... Maar de zorg word te duur.... Wat een arrogantie voor een simpele apotheker.... Hier hangt een leven aan, maar dat zien ze niet...ook nog onbeschoft te woord staan telefonisch.... Simpel, gauw weg hier
Ze leveren te weinig
Keer op keer leveren ze te weinig medicatie, hierdoor moet je er te vaak heen en die ervaring is ook al niet prettig, je wordt gewoonweg weggezet als vervelend. En dat terwijl ze zelf de medicatie niet leveren zodat ze vaker kunnen declareren. Tevens kloppen de openingstijden vaak niet. Ook de app die ze gebruiken is gewoonweg slecht en als je dan van apotheek wisselt dan willen ze niet meewerken
Niet bereikbaar. Gewoonweg slecht.
Mijn apotheek ging over naar Benu. Ik kon altijd bellen met m'n apotheek. Er werd vrijwel meteen opgenomen en ik werd altijd goed geholpen. Nu is het onmogelijk iemand te spreken te krijgen. In de wachtrij om vervolgens na een half uur als de eerstvolgende een bericht te krijgen dat het te druk is en dat ze je telefonisch niet van dienst kunnen zijn. Ik stap onmiddelijk over naar een amdere apotheek. Mocht uw apotheek ook worden overgenomen door deze partij stap dan vandaag nog over!
NIET AANWEZIG ALGEMEEN LAXEERMIDDEL het door huisarts voorgeschreven Macrogol…
Door huisarts voorgeschreven Macrogol of MOVICOLON wat vandaag klaar zou liggen, blijkt niet aanwezig te zijn
En er wordt gezegd dat ik dan maar even naar apotheek moet komen??!! Voor iets wat er niet is?
En klimaat vriendelijk voor niets gaan autorijden?
Het schijnt besteld
En is over 2 dagen aanwezig
Iets wat heel algemeen en veel gebruikt
wordt; een laxeer poeder?
Zeer onwaarschijnlijk en heel vreemd
Tussen de middag een uur dicht en om…
Tussen de middag een uur dicht en om half zes dicht. Beseffen deze mensen wel dat veel mensen werken? Wat zijn dit voor een ouderwetse ambtenarentijden??
Absurd lange telefonische wachttijden.
Absurd lange telefonische wachttijden.
Waardeloze app je moet 80 keer inloggen…
Waardeloze app je moet 80 keer inloggen en het is allemaal vet onoverzichtelijk.
Als ik kan zou ik ze een nul geven elke…
Als ik kan zou ik ze een nul geven elke keer de verkeerde recepten en elke keer met een bon zwaaien als excuus. Wat een vreselijke tent is dit. Ze spelen met mijn leven.
Zeer irritante en gecompliceerde site
Zeer irritante en gecompliceerde site. Ik wil hierover klacht bij Benu organisatie zelf indienen. Wordt ik verwezen naar mijn apotheek. Maar daar ben ik tevreden over.
Telefonische wachttijd
Een half uur in de wacht om telefonisch contact te krijgen om vervolgens opgehangen te worden. Klantvriendelijkheid is hierbij ver te zoeken.
Er is moeilijk contact te krijgen over…
Er is moeilijk contact te krijgen over de benu app; account is geblokkeerd en ik probeer al 2 weken dit ongedaan te krijgen om een nieuw wachtwoord in te voeren; ook na contact met de klantenservice al een week lang geen reactie; mijn apotheek kunnen mij ook niet helpen (krijgen ook geen contact met helpdesk); via benu.nl kom ik alleen op een contactformulier die naar mijn apotheek wordt gezonden; al met al zeer teleurstellend
Slechte service
Slechte service, slecht bereikbaar en onbeschoft aan telefoon. Onze oude apotheek ging over naar benu `Gouda . Daarna lopen alle zaken slecht of niet. Krijg medicatie te laat, dan weer ophalen bij huisarts dan weer bij `benu gouda. Telefonisch slecht bereikbaar en niet klant vriendelijk. Snel weg daar
Het is ronduit asosiaal om een chat box…
Het is ronduit asosiaal om een chat box in te zetten voor patienten en verder enkel een nummer voor noodgevallen waar je ook genuine tijd op zit te wachten
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.