Ben Hofland – Ringfoto Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Echt een top service!! Had de kodak pixpro fz55 besteld, een camera die heel moeilijk te verkrijgen is. Super snel bezorgd en er zat een lief kaartje bij het pakket echt super!

Oceniono na 5 z 5

Vandaag mijn Fujifilm X100VI ontvangen vanuit Ben Hofland Ringfoto. Had voordat ik de bestelling plaatste eerst even gebeld. Al mijn vragen werden toen op een prettige manier beantwoord. Tussendoor no... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Een fotograaf van Ben Hofland heeft bij mij thuis pasfoto's gemaakt, omdat ik vanwege chronische ziekte kon ik niet zelf naar de zaak kon. De fotograaf was zeer vriendelijk en professioneel. De foto's... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Aankoop compact camera Prettige bediening, duidelijke uitleg over verschillende toestellen, duidelijke antwoorden op vragen, die ik op papier had gezet. Relaxte sfeer met persoonlijke aandacht. De ma... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Zakład fotograficzny

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Molenstraat 38 2671 EX Naaldwijk Tel: 0174 625116 Prins Willem Alexander Promenade 4 2284 DG Rijswijk Tel: 070 3948862

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Prettige winkel met veel vakkennis.

Fijne winkel met enthousiaste, maar niet opdringerige verkoper. Don heeft veel kennis van fotocamera's en helpt je op een plezierige wijze. Hij heeft snel door hoeveel kennis je hebt en past zijn adviezen hierop aan. De prijzen zijn ook concurrerend, fijn dat deze winkels er nog zijn!

27 marca 2023

Odpowiedź od Ben Hofland – Ringfoto

Leuk om te horen, Olaf! Veel fotoplezier :)

Oceniono na 5 z 5

ik was al even op zoek naar de D 7500…

ik was al even op zoek naar de D 7500 ,maar die was nergens leverbaar dus had de hoop al opgegeven tot ik jullie site tegenkwam en de D 7500 zag staan , dus even gebeld maar was natuurlijk ook al een tijd niet leverbaar ,maar een telefoontje van uw medewerkster naar een Nikon vertegenwoordiger bracht goed nieuws dus heb ik toch me camera moet alles nog even uitvogelen maar dat komt goed ,ik heb het info scherm gevonden en het histogram werkt nu .

22 marca 2023

Odpowiedź od Ben Hofland – Ringfoto

Bedankt voor de mooie review, mevrouw Van Schijndel! Heeft u het infoscherm inmiddels gevonden?

Top service

Ik kwam met een idee welk fototoestel ik wilde, geïnspireerd door (te) mooie reclamepraatjes. Maar door een heel eerlijk en goed advies heb ik nu echt de camera die bij mij past. Hele goede service, alles werd ter plekke in orde gemaakt. Het enige wat ik nog hoefde te doen, was foto's maken. En wat leuk: gratis 20 foto's per maand laten ontwikkelen. Zo wil je wel oefenen met je nieuwe camera.

4 marca 2023

Odpowiedź od Ben Hofland – Ringfoto

Wat fijn dat we een camera hebben gevonden die perfect bij JOU past, Gonnie! Veel plezier met foto's maken :)

Oceniono na 5 z 5

Goed advies bij aankoop fotocamara

Ik ben goed geadviseerd bij de aankoop van een nieuwe fotocamera. Ook belangrijk voor mij om de camera vast te kunnen houden en daarnaast gedemonstreerd te krijgen.

15 lutego 2023

Odpowiedź od Ben Hofland – Ringfoto

Dat is zeker belangrijk, Marianne! De camera moet bij jou prettig in de hand liggen en goed vast te houden zijn...

Zeer proffesionele dienstverlening

Zeer proffesionele dienstverlening, waarbij klangerichtheid centraal staat.
Ik werd ontzekkend goed geholpen bij mijn aankoop en vond het een heel klangerichte service.

24 lutego 2023

Odpowiedź od Ben Hofland – Ringfoto

Wat een fijne feedback! Veel plezier met de camera :)

Vakmanschap pur sang

Vandaag binnengelopen bij Ben Hofland te Rijswijk om foto’s uit te printen die op mijn IPhone stonden. Werd uitstekend geholpen om de bewuste foto’s zo scherp mogelijk te maken..Na in de winkel fotolijstjes uitgezocht te hebben werden deze professioneel van de foto’s voorzien..Een uiterst fijne ervaring die vakmanschap en klantbeleving verraad waarvoor je terug komt in deze zaak..

2 lutego 2023

Odpowiedź od Ben Hofland – Ringfoto

Kijk, dat is leuk om te horen! Bedankt Jacob :)

Oceniono na 5 z 5

De verkoper nam ruim de timd om alles…

De verkoper nam ruim de timd om alles uit te leggen en hielp om de beste beslissing te maken. Prettig was dat er niet werd gepushed om toch maar iets duurders te kopen. Er werd goed binnen het budget gedacht.

12 listopada 2022

Odpowiedź od Ben Hofland – Ringfoto

Wat fijn om te horen, Stefan! Fijn dat we een camera hebben gevonden die perfect bij u (en het budget) past...

Zeer deskundig advies van Ben Hofland

Al vele jaren klant bij Ben Hofland. Voor camera- en video-apparatuur, het digitaliseren van oude beeldbestanden. Altijd zeer deskundig advies.

21 października 2022

Odpowiedź od Ben Hofland – Ringfoto

Wat een mooie woorden om te horen van één van onze vaste klanten, Inge!

Nieuwe camera Sony

Zeer vriendelijk en goede uitleg van gebruik nieuwe camera

16 lipca 2022

Odpowiedź od Ben Hofland – Ringfoto

Wat fijn om te horen, Meeuwis! Nu lekker aan de slag met fotograferen :)

Top winkel

Goede adviezen, tips en service.
Vriendelijk, behulpzaam en bij vragen kun je altijd bij ze terecht.

19 maja 2022

Odpowiedź od Ben Hofland – Ringfoto

Bedankt voor de mooie woorden, Anja!

Oceniono na 5 z 5

Ik kreeg prompt een mailtje toen de…

Ik kreeg prompt een mailtje toen de Nikon z 105mm macro bij Ben Hofland binnen was met de vraag of ik nog belangstelling had. Tegen 5 uur ‘s middags werd er toch nog voor gezord dat de lens nog met de post mee ging. De lens werd dan ook prompt de volgende dag geleverd. Verpakking is uitstekend.
Al met al goede service!

28 kwietnia 2022

Odpowiedź od Ben Hofland – Ringfoto

Wat fijn om te horen, Anne! :)

canon fullframe .

ik heb de voorlichting voor dit toestel als prettig en eerlijk ervaren , krijg ook nogal wat feedback. En nu maar uitproberen en oefenen .

29 marca 2022

Odpowiedź od Ben Hofland – Ringfoto

Veel plezier met oefenen, Cees! Bedankt voor de mooie review :)

Superservice!!

Superservice!!! Deskundig en buitengewoon vriendelijk geholpen door Don bij de aanschaf van een nieuwe camera. Liep blij de winkel uit!!

17 lutego 2022

Odpowiedź od Ben Hofland – Ringfoto

Wat fijn om te horen, Marcel! Daar worden wij ook weer blij van :)

goed service

goed advies en netjes geholpen en daarna goede uitleg over de camera waar ik vooral op moest letten

16 lutego 2022
Oceniono na 5 z 5

Goede service en vriendelijke medewerkers

Altijd een goede en vriendelijke service bij Don en medewerkster in Rijswijk.
Ik heb een mooie camera gekocht en ga nu uitvinden hoe alles werkt. Als ik er niet uitkom kan ik altijd een beroep op ze doen!👍

16 lutego 2022

Odpowiedź od Ben Hofland – Ringfoto

Dank je wel voor de mooie woorden, Melinda! En je bent altijd van harte welkom voor vragen en tips :D

Toppers zijn het

Toppers zijn het ! Ik als "groentje" ben ontzettend op weg geholpen met mijn nieuwe apparatuur en er is echt mee gedacht in budget en mogelijkheden! Kan niet anders zeggen dat ik er graag terug ga. Al is het voor het warme ontvangst!

22 grudnia 2021

Odpowiedź od Ben Hofland – Ringfoto

Wat fijn om te horen, Caressa! Die warme ontvangst... daar worden wij ook blij van!

Erg vriendelijke medewerkers

Erg vriendelijke medewerkers. Ik had een vraag over een bepaalde lens, en kreeg uitgebreide uitleg over de voor- en nadelen. Vervolgens hebben ze vrijblijvend de lens naar de winkel laten komen zodat ik hem kon testen. Super fijne service!

9 lipca 2021

Odpowiedź od Ben Hofland – Ringfoto

Fijn om te horen! Bedankt voor de mooie review :)

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej