Banner for Belprinto.be

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met deze drukkerij. De communicatie verliep vlot en professioneel, en ondanks mijn specifieke wensen werd er goed meegedacht naar oplossingen. De kwaliteit v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Eerst een sample box gevraagd en binnen de kortste keren gratis ontvangen. Op basis van deze staaltjes het eigen ontwerp ingestuurd en de bijkomende de controle van 15 euro genomen zodat het zek... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Superbe qualité d'impression. Service d'aide excellent. Prix très concurrentiel. (excepté pour les enveloppes qui restent fort chers) Je vous recommande Belprinto.. l'essayer c'est l'adopter. Vous de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Was a little worried as a graphic designer who always wants to be involved in the print process and everything to be perfect paper wise.. I ordered businesscards and I'm pleasantly surprised by the pr... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Drukarnia
  2. Drukowanie cyfrowe

Napisane przez firmę

Belprinto is the online ordering platform of Graphius, a leading producer of printed matter with a strong specialisation in books, catalogues and magazines. With Belprinto, Graphius is a pioneer in offering luxurious, high-quality printed matter that can also be ordered online quickly and in a user-friendly manner.

Belprinto - Online Printing Reimagined

Napisane przez firmę

Our customers at the heart of our business
We want to give our customers the same feeling as when they place an order with a traditional printing company. They can now also experience our exceptional service online via Belprinto.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Eerst een sample box gevraagd en binnen…

Eerst een sample box gevraagd en binnen de kortste keren gratis ontvangen.

Op basis van deze staaltjes het eigen ontwerp ingestuurd en de bijkomende de controle van 15 euro genomen zodat het zeker mooi uit zou komen. De kaarten waren perfect en werden opnieuw heel snel bezorgd.

Een aanrader!

9 sierpnia 2023

Odpowiedź od Belprinto.be

Bedankt Valerie! Blij te horen dat je tevreden bent!

Oceniono na 3 z 5

Boekjes

Op mijn bestelling volgde de eerste twee dagen geen reactie noch een factuur. Na contact via de chatbot werd ik snel geholpen en werd mijn drukwerk binnen de week nog afgewerkt en verstuurd.
Mijn boekjes werden mooi gedrukt maar slordig gesneden, sommige pagina's zijn meer 3 mm verder dan de snijlijn gekapt en raken bijgevolg de inhoud.

9 sierpnia 2023

Odpowiedź od Belprinto.be

Onze excuses voor het late antwoord op je review! Het spijt ons te lezen dat de afwerking niet naar verwachting was. We maken dit graag goed door je een kortingscode te geven bij je volgende bestelling. Mocht je deze wensen te ontvangen, stuur ons dan zeker een mailtje! Bedankt!

Kwaliteit!

Heel eenvoudig, het drukwerk was prachtig en zeer vlug aan huis geleverd. Wat kan je nog meer wensen?

29 czerwca 2023

Odpowiedź od Belprinto.be

Wat zijn we blij dit te lezen! Bedankt voor de review!

Oceniono na 5 z 5

Heel tevreden met mijn trouwkaartjes en…

Heel tevreden met mijn trouwkaartjes en visitekaartjes! Zeer goede kwaliteit en snelle verzending. Ik ben nu vaste klant voor mijn drukwerk. :)

8 czerwca 2023

Odpowiedź od Belprinto.be

Hey! Super om te horen en heel erg bedankt voor deze mooie review. Tot snel! 💚

Oceniono na 2 z 5

Levertijd langer dan aangegeven

Ik had prettig contact met de klantenservice over een vraag die ik had omtrent de aanleversepcificaties.

Verder leek mijn order vergeten te zijn, op de geschatte leverdatum stond de status nog steeds op in productie. Waarna ik weer contact opnam om te vragen hoe het zat. Plots 10 minuten erna ging mijn pakket op de post. (leek me anders dus niet gebeurd te zijn) Hierdoor kwam mijn drukwerk maar net op tijd bij de klant aan voor een tentoonstelling. Een stress factor die ik mijn klanten liever bespaar.

12 czerwca 2023

Odpowiedź od Belprinto.be

Dag Lisa, ik zie voor je bestelling dat de geschatte leverdatum 13/06/2023 was en dat wij (over de grens) geleverd hebben op 14/06/2023.

"In production" is de laatste status die onze klanten zien voordat we de bestelling verzenden. Ze zullen je bestelling bij ons vervroegd al ingescand hebben door de melding in plaats van alle bestellingen in bulk, zoals het gewoonlijk gebeurt. Maar ook zonder melding zou de levering op 14/06/2023 plaatsgevonden hebben.

Hoe dan ook bedankt om je recensie te delen.

stipte levering

11 maja 2023

Odpowiedź od Belprinto.be

Dag Wim, bedankt voor deze korte maar krachtige review! 😄 Fijne dag nog.

Odpowiedź od Belprinto.be

Dag Cindy, wat een mooie review om onze dag te starten. Ik geef je berichtje door aan mijn collega's zodat ze ook de vleugels krijgen die je mij net geeft! Fijne dag nog en tot binnenkort.

Oceniono na 5 z 5

Eerste keer een bestelling geplaatst…

Eerste keer een bestelling geplaatst van Belprinto.
Mooi en verzorgd drukwerk.
En communicatie omtrent levering klopte als een bus.

Met dank!

Odpowiedź od Belprinto.be

Dag Heidi, wat een geweldige review om onze week te starten! Heel erg bedankt voor je bestelling en review. Fijne dag nog!

Oceniono na 4 z 5

Vriendelijke service, ook voor wie nog niks van drukwerk kent.

Onze tocht naar het ontwerpen van ons eigen vriendenboek begon met een individueel gesprek op maat over de werking van Belprinto en onze noden. Als chiroleidsters zijn we niet meteen mee in de wereld van het drukwerk, maar we konden steeds op ondersteuning rekenen. Onze bestelling liep op een bepaald punt helaas wat vertraging op. Bij melding aan Belprinto werden echter wel onmiddelijk de nodige stappen ondernomen waardoor onze bestelling uiteindelijk toch tijdig geleverd werd.

12 kwietnia 2023

Odpowiedź od Belprinto.be

Hey! Heel erg bedankt voor de mooie review en veel succes en plezier met jullie vriendenboek! Tot snel ⭐️

Oceniono na 5 z 5

From the quality of the impression to…

From the quality of the impression to the contact with the team, everything was great, you totally saved the day ! Thanks !

Odpowiedź od Belprinto.be

Hey Maëlle thank you so much for that wonderful review! Will share your compliments with the team, see you soon!

Gemakkelijk bestellen, snel geleverd

Gemakkelijk online bestellen met veel opties. Goede kwaliteit van drukwerk. Werd 1 dag vroeger geleverd dan doorgegeven op bestelling. Tevreden!

Odpowiedź od Belprinto.be

Hey Sofie! Heel erg bedankt voor deze mooie review 😄 Ik deel het meteen met ons team zodat ze er ook van kunnen genieten. Fijne dag nog!

En farnçais s.v.p

En farnçais s.v.p. !

12 kwietnia 2023

Odpowiedź od Belprinto.be

Merci beaucoup pour cette magnifique revue ! La version française se trouve en bas de l'e-mail.

Mooie druk

Mooie druk, perfecte afwerking en snel geleverd.

5 kwietnia 2023

Odpowiedź od Belprinto.be

Dag Ellis, heel erg bedankt om ons op deze manier het weekend in te sturen! Geniet van je drukwerk en tot snel!

Oceniono na 5 z 5

Fantastisch drukwerk met luxueuze materialen.

Het enige minpuntje was dat bij het bestellen er bijstond dat de levering op 30 maart zou plaatsvinden en dat de levering pas plaatsvond op 6 april. Ik had wel extra moeilijke opties zoals goudfoliedruk gevraagd. Als ik volgende keer gewoon een week extra incalculeer dan is er geen probleem. ;-)

MAAR de kwaliteit die Belprinto levert is meer dan uitstekend! Ik heb al bij veel drukkers besteld, maar de kwaliteit en de klantenservice die ik van Belprinto ontving is uitzonderlijk. Mijn drukwerk is prachtig mede dankzij hun uitstekende werk en prachtige / luxueuze materialen. Dikke proficiat aan alle medewerkers van Belprinto en mijn welgemeende 'bedankt' om mijn drukwerk zo prachtig af te werken!

27 marca 2023

Odpowiedź od Belprinto.be

Dag Patrick, wow! Wat een fantastische review. Heel erg bedankt voor de lovende woorden! In 96% van alle gevallen halen we onze vooropgestelde levertijd dus normaal gezien zou je geen extra calculatie moeten doen, het kan natuurlijk nooit kwaad ... Alvast een fijn weekend gewenst en ik deel deze review zeker met de medewerkers!

Oceniono na 5 z 5

Prima service en kwaliteit.

Geen enkel probleem. Snelle en goede service. Kwaliteit van de druk is prima.

13 marca 2023

Odpowiedź od Belprinto.be

Hey! Heel erg bedankt voor deze mooie review. Hopelijk tot snel en alvast een fijn weekend!

Top service

De helpdesk van Belprinto heeft me met veel geduld en super goed geholpen met de keuze van papier en andere technische zaken voor mijn bestelling business kaarten. Zeer aangename ervaring en de kwaliteit van de kaarten is ook prima. Toppie!

17 marca 2023

Odpowiedź od Belprinto.be

Hey! Heel erg bedankt om de tijd te nemen en ons een review achter te laten! Ik deel je review hier met het team zodat ze goed gezind het weekend kunnen induiken! Fijn weekend voor jou ook alvast.

Aanrader voor drukwerk!

Heel gebruiksvriendelijke website. We hebben posters op A2-formaat laten drukken met als extra opties een kruisvouw en een controle van het bestand. De controle is zeker aan te raden, want het bestand dat we aanleverden had niet het correcte formaat, we werden hiervoor snel en vriendelijk verder geholpen.

6 lutego 2023

Odpowiedź od Belprinto.be

Wat een fantastische review! Heel erg bedankt om de tijd te nemen en vooral, een glimlach op onze gezichten te toveren! 💚

Van luxueus tot budgetvriendelijk

Veel keuze in papiersoort. Je kan gaan van luxueus tot budgetvriendelijk en zelfs ecologisch.
Snelle service. Ook fijne contacten bij vragen/problemen.
Zeer tevreden met de druk van onze magazines.

21 grudnia 2022

Odpowiedź od Belprinto.be

Heel erg bedankt voor deze super fijne review! Prettige feestdagen alvast.

Oceniono na 5 z 5

Service soigné et de qualité

Merci pour ce service de qualité ! Les impressions étaient parfaites, on sent le soin donné au produit, le service clientèle est réactif et j'ai été surprise par la rapidité de la commande.

24 listopada 2022

Bonjour Noémie! Merci beaucoup de nous avoir laissé cet excellent commentaire 💚

Oceniono na 4 z 5

Drukkwaliteit zeer goed

Drukkwaliteit zeer goed. Niet 100% haaks gesneden en afhaling was spannend, want reeds gesloten vóór sluitingstijd. Toch goed gekomen en tevreden. Goede service ook.

7 listopada 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej