Behandlingerne hos Pia har haft alt afgørende betydning for, at jeg ikke er røget helt ned efter en årrække med overbelastninger. Jeg kan bl.a. mærke forskel på min søvn, overskud, humør og uro. Pia... Zobacz więcej
- Refleksolog
- Gabinet medycyny alternatywnej
- Aromaterapia
- Terapia czaszkowo-krzyżowa
- Spa i pielęgnacja twarzy
Napisane przez firmę
Jeg tilbyder behandlinger, der hjælper med det der ´skramler ´. - i krop og sindet. Det kan være eksamensangst, eller stress og en krop der spænder op og har svært ved at falde til ro. Jeg arbejder ofte med: - Søvnproblemer - Hovedpine - Smerter i kroppen - Stresstilstande i krop og sind - Svagt immunforsvar - Humørsvingninger - Mave problematikker - Kæbespændinger. Jeg anvender zoneterapi, kraniosakral terapi, kropsterapi, æteriske olier - efter behov. Desuden kan du bestille af afspændende ansigtsbehandling der både forkæler og lindrer. Det hele foregår i min klinik i Ry.
Rugaarden 3, 8680, ry, Dania
- info@behandlerpialund.dk
- behandlerpialund.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Lymfedrænage af Pia Lund
Jeg modtog i juli en lymfedrænage af behandler Pia Lund. Pias blide strøg på hovedet og på udvalgte steder på kroppen var udover den ønskede effekt også meget behagelige og afstressende. Pia satte Kinesio tape på mine ankler, hvilket understøttede effekten. Jeg kan klart anbefale Pia og hendes behandling i hendes hyggelige klinik.
Behandlingerne hos Pia har haft alt…
Pia er yderst kompetent, behagelig og omsorgsfuld. Du fortryder ikke dit besøg!
Alle burde have Pia i deres liv!
Hun har hjulpet mig med at få mere ro på nervesystemet, bedre søvn, mindre hovedpine og ikke mindst færre smerter i ryggen. Hun skaber et trygt og rart rum at være i, og jeg går altid derfra med en helt anden ro end da jeg kom. Hun er den eneste behandler jeg har været hos, der har fået mange års rygsmerter til at blive markant færre.
Lymfedrænage - fantastisk virkning
Jeg har været hos Pia Lund iforb. med lymfedrænage 3 gange, da jeg har bøvlet med væske omkring mine knæ. Allerede efter 1. behandling så og mærkede jeg forskellen. Pia er dygtig og kompetent og er god til at forklare hvordan lymfedrænage fungerer.
Pia er kanondygtig og virkelig god til…
Pia er kanondygtig og virkelig god til at spotte hvad kroppen har brug for. Yderst professionel i sin tilgang til at arbejde med mennesker. Jeg har haft stort held med at benytte en kombineret zoneterapi og KST behandling hos Pia. Stor anbefaling herfra.
Dejlig oplevelse
Det er altid dejligt at få en behandling hos Pia, man går derfra som et helt nyt menneske. Pia er rigtig god til at spotte hvilken behandling der lige passer på dagen og har så mange metoder at tage i brug, at hun altid rammer plet og man får præcis den behandling der virker
Jeg har været forbi Pia nogle gange med…
Jeg har været forbi Pia nogle gange med Stress og tankemylder og fik soneterapi som virkelig hjalp mig 👍😀
Læg trygt dine fødder i Pias hænder
Når Pia med en sikker og rolig hånd tager fat om dine fødder, sker der noget i kroppen og i hovedet. Nogle gange er det svært at lande igen efter behandlingen, der hver gang gør en positiv forskel. Efter et uheld der resulterede i flere brud på bækkenet, er jeg taknemmelig for, hvordan Pia med stor empati hjalp mig igennem skadesforløbet. Både fysisk og psykisk.
Belastningreaktioner
Jeg kom til Pia pga. belastningsreaktioner.
Efter en blanding af zoneterapi, kraniosakralterapi og olier er der kommet styr på uroen i kroppen. Mave problemerne er også på rette vej.
Pia er empatisk, indfølende og har en stor værktøjskasse at tage fra når man nu ikke lige er som alle andre. 😀
Dygtig Kropsterapeut
Jeg opsøgte Pia i ønsket om hjælp til både mave- og hoftebøjer-problemer, og fik helende og nænsom men effektiv og kyndig hjælp. Behandlingen hjalp både fysisk, men også psykologisk, da Pia er fintsansende og vidende.
Min krop ved lige præcis hvad der…
Min krop ved lige præcis hvad der venter, når jeg lander på Pias briks til en times zoneterapi. Jeg har været hos Pia Lund i 3 år nu, som fast kunde og jeg nyder virkelig behandlingen, som mærkes langt ind i kroppen. Pia er virkelig dygtig til at finde netop det punkt på foden som trænger på dagen - og det føles SÅ godt! Jeg bruger Pia fordi jeg oplever hvor glad min krop bliver for behandlingerne - som kan relatere til meget forskelligt over tid, fra bedre fordøjelse, bedre søvn, mere ro, mindre stress, ekstra fokus på nyrer, forhøjet blodtryk og diverse andre skavanker! Kæmpe anbefaling herfra. Janne
Kan anbefales helt fra hjertet af♥️
Jeg kan varmt anbefale min zoneterapeut. Hun er utrolig kompetent, blid og lyttende, og man føler sig virkelig set og mødt som menneske. Hun arbejder helhedsorienteret og tager sig tid til at forstå både krop og sind, hvilket skaber en stor tryghed. Samtidig er hun et meget sødt og varmt menneske, og hendes rolige energi kan mærkes, så snart man træder ind i hendes rum. Hver behandling føles omsorgsfuld og nærværende, og jeg går altid derfra med en følelse af ro, balance og velvære.
Jeg har gået i et behandlingsforløb hos…
Jeg har gået i et behandlingsforløb hos Pia og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Pia fangede hurtigt hvad min krop havde brug for og hvad min udfordring var. Pia er meget professionel og hun udrettede mirakler for min krop på få måneder. Jeg ville blot ønske at jeg havde kontaktet hende noget før.Det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg kommer til at bruge hendes brede ekspertise. Kærlig hilsen Nina
Ro og velvære
Pia stråler af feminin omsorgsfuldhed og er meget tryghedsskabende og nærværende.
Jeg føler mig så forkælet og næret med Pias zoneterapi, blidt og alligevel dybt virkende.
Det er rent velvære, når der yderligere suppleres med æteriske olier.
Jeg oplever, at behandlingerne understøtter mine processer med fordøjelsesudfordringer og følelses håndtering.
Så de bedste anbefalinger af Pias zoneterapi.
Hey Queen-aftem. Kan virkelig anbefales.
Jeg var til Hey Queen, som var en aften med olier, healing og cacao. Det var en virkelig skøn aften, hvor Pia og Iben havde lavet nogle skønne, rolige og trygge rammer og hvor de guidede os godt igennem aften. Jeg havde en virkelig god oplevelse, og min krop har virkelig fået sluppet noget negativ energi, og jeg kan mærke at den arbejder videre i dagene efter. Jeg skal helt klart prøve det igen.
Virkelig afslappende ansigtsbehandling
Virkelig afslappende ansigtsbehandling. Pia er meget behagelig og grundig i sin behandling. Bedste anbefaling herfra. Kh Lena
Pia Lund er en vis kvinde med healende…
Pia Lund er en vis kvinde med healende hænder. Jeg følger hende med interesse på facebook og har været til to magiske behandlinger hos hende. Varm anbefaling fra mig
Jeg har taget både Reiki1 og aromatouch…
Jeg har taget både Reiki1 og aromatouch kurset hos Pia. Pia er en meget behagelig person og hun er både dygtig og grundig i sin undervisning
Jeg sætter stor pris på din måde at…
Jeg sætter stor pris på din måde at undervise på – både i den måde du formidler stoffet på, og i måden du inddrager hverdagens udfordringer. Jeg oplevede, at du skabte et trygt og åbent læringsrum med plads til både spørgsmål og refleksion. Derudover værdsætter jeg meget, hvordan du inddrager olierne, og hvor gavmild du er med at lade os prøve dem.
Dejligt sted med en behandler som har…
Dejligt sted med en behandler som har styr på tingene, man mærker hurtigt den store viden Pia har, og jeg går lettere, gladere og med en god følelse derfra