Beer Me ApS Recenzje

4,8

Vi havde fornøjelsen af at have Beer Me ude til en ølsmagning til vores julefrokost, og det var en virkelig fed oplevelse! Masser af gode historier, god stemning og ikke mindst fantastiske øl 🍻 De... Zobacz więcej

Har nu haft deres ølabonnement i over et år. Altid er pakken kommet til tiden og med meget spændende og varieret indhold. Meget fornuftige priser Hurtig og præcis levering og ikke mindst godt pakke... Zobacz więcej

Vi havde arrangeret ølsmagning som gik helt perfekt. Et spændende og lækkert udvalg med en masse viden inden for hvert bryggeri. Beer me var også fleksible og nemme mht placering og tid, så det hele f... Zobacz więcej

Har bestilt øl flere gange hos Beer me med stor succes til arrangementer. Deltagerne altid er vilde med de gode øl! Drengene er sindsygt gode til at sammensætte en lækker kasse af øl. Klar anbefaling... Zobacz więcej

1. Sklep z piwem

Beer Me er en online special øl shop, som udvælger mixer og blander specialøl fra danske og udenlandske mikrobryggerier.

Doskonała

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 25

Napisz recenzję

Variety of beers, good for tasting

I have been using the monthly 6-beers package for the past year or so. I am always looking forward for receiving the next package and taste new beers, from lager to Stout, and IPA to Sour. I have obviously my preferences in taste, and one person cannot like all beers. Though, it is more the experience and diversity that makes it nice. Always safely and well packed, delivered in timely manner.
Some beers have rating below 3.3 on Untappd, maybe worth finding picks that have a higher average rating.

2 marca 2026

Dejlige øl (endda til nedsat pris)

Købte et godt udvalg øl - mørke og lyse - i forbindelse med et tilbud. Priserne, indpakning/forsendelse og produkterne var gode!

25 stycznia 2026
Logo Beer Me ApS

Odpowiedź od Beer Me ApS

Hej Simon

Mange tak for den fine anmeldes, husk at holde øje, der kommer nok et godt tilbud igen ;)

Har modtaget min første pakke

Har modtaget min første pakke, spændende udvalg af øl. Der var (heldigvis for mig) en ekstra pakke med som beer-me lod mig beholde, så tak for den hurtigere og gode service ift. det.

7 stycznia 2026
Logo Beer Me ApS

Odpowiedź od Beer Me ApS

Hej Piet

Mange tak for anmeldelsen, vi er glade for at du kunne bruge lidt ekstra øl, når nu vi har lavet en fejl..

Rigtig god dag

Victor