Jeg bestille en plakat, men da jeg skulle hente den var pakken helt krøllet og ødelagt og det samme med plakaten indeni. Jeg skrev derfor til dem, og de sendte en ny plakat med det samme. Nu hænge... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Havde bestilt en plakat, men fik desværre en forkert tilsendt. Én mail krævede det at få rette fejlen, og næste morgen lå en ny plakat foran min hoveddør - no questions asked! Dét er god kundese... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kan kun give Mathilde og hendes firma de allervarmeste anbefalinger. Når man mailer til hende svare hun lyn hurtigt. Og da jeg modtog en pakke igår, som var blevet trykket under forsendelsen, henven... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fede plakater, men rammerne er virkelig elendige. I mens vi forsøgte at finde ud af hvor og hvor højt/lavt plakaterne skulle hænge, faldt de af 100 gange. Vi måtte opgive at hænge dem op til sidst, fo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Personlige rejseplakater 🌎📍 Markér dine rejsedestinationer med BeenPosters plakater ved at stemple BEEN THERE under de attraktioner, du har besøgt 🗽🌋🏝🏰⛩
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Havde kontakt med Desirée fra kundeservice. Hun var virkelig sød og hjælpsom, og hurtig til at svare. Tak for hjælpen! 😍

Odpowiedź od BeenPoster
Jeg er superglad for plakaten med europæiske seværdigheder, MEN... jeg undrer mig over, at jeg intet sted kan finde svar på, om stemplet kan bruges flere gang. Vi skyllede det i vand, fordi vi ville skifte farve og stemplet faldt af... mega øv...
Mvh Sys.

Odpowiedź od BeenPoster
Min pakke gik desværre tabt i fragt og min mail gik i deres spam, men gode Mathilde fra kundeservice fik ordnet sagerne og sende en ny afsted. Tak

1 stjerne vendt til 5 🌟🌟🌟🌟🌟
En venlig sjæl som reddede det hele 🩷

Odpowiedź od BeenPoster
En rigtig fin DK poster. Sjovt at se hvor man har været og jagte videre efter de steder vi ikke har været. Giver mange gode oplevelser.

Odpowiedź od BeenPoster
Jeg elsker konceptet og synes plakaterne er så fine og tidsløse. Genial måde at komme ud og opleve nye steder i danmark og verden.
Vi har modtaget plakater og rammelister i gave. Vi opdager at, vi har modtaget rammelister med forskellige slags snore til plakaterne, selvom det ser ud til de kun har en slags på deres hjemmeside. Vi får at vide, det skyldes en ny leverandør.
Vi har været kontakt med deres kundeservice, hvor der har været lidt misforståelser frem og tilbage i forhold til at ordrenummer var nødvendigt for at få den ene rammeliste ombyttet så den matcher den anden. Vi skulle også have en plakat og rammeliste byttet til et større nummer, og jeg havde fået forståelsen af at det kun var til denne ordrenummeret var nødvendigt.
Til sidst fik vi hjælp af Mathilde, så vi fik løst problemet på fineste vis og har nu snart 3 forskellige sæt, som matcher hinanden :-)

Odpowiedź od BeenPoster
Jeg modtog hurtig pakken efter bestilling. Desværre var den beskadiget i fragten. Da jeg kontaktede Beenposter.dk, så fik jeg hurtig kontakt og de sendte ny vare med det samme. Rigtig god og venlig service.

Odpowiedź od BeenPoster
Super fine produkter. Vi var uheldige at få en plakat, hvor kassen var blevet mast i posten. Vi var dog knap en uge om at vende tilbage på det, da vi ikke var hjemme. Men selvom det var for Beenposter at reklamere overfor postfirmaet, fik vi bare den sødeste og hjælpsomme kundeservice og en ny plakat leveret til døren. Bedste anbefaling herfra.

Odpowiedź od BeenPoster
Fantastisk kundeservice og meget flotte plakater. Jeg oplevede et problem med fragten, som de lynhurtigt fik rettet op på. Og så er det bare en rigtig god idé, der motiverer til at komme ud og opleve vores eget smukke land.

Odpowiedź od BeenPoster
Den bedste service jeg længe har oplevet ! Min ene plakat var trykket i posten og uden besvær blev en ny sendt ! Det er god service !
Og mine to plakater hænger nu og pynter og motivere til en aktiv og oplevelsesrig sommerferie.

Odpowiedź od BeenPoster
Plakaten er fin, men deres ophæng med magneter er ikke stærke nok til at holde sig selv. Ryder ned ved den mindste vind hver gang man åbner en dør eller vindue.

Virkelig god kvalitet. Godt, tykt materiale. Modtageren blev glad for gaven 😊
Kom med DAO to dage efter bestilling.

Odpowiedź od BeenPoster
Kæmpe service fra Mathilde.
Vores plakat var skadet efter hård behandling fra DAO. Vi vidste ikke at det skulle anmeldes inden 5 dage efter modtagelsen, trods dette, sendte Beenposter en ny plakat. Det fortjener stor ROS og 5 stjerner.
Til alle andre: KØB KØB.. de er troværdige.!

Odpowiedź od BeenPoster
Virkelig flot og god kvalitet, glæder mig til vi skal sætte en masse stempler 🤩

Odpowiedź od BeenPoster
Vare og levering levede helt op til mine forventninger.

Odpowiedź od BeenPoster
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.