Bedrijfswagenleasing Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Snel en goed geregeld! Op vrijdagochtend gevraagd voor een shortlease en vrijdagmiddag om 14.00 reed ik in mijn fiat 500 cabrio!👌

Oceniono na 5 z 5

Na bijna een jaar in een bus gereden te hebben via Bedrijfswagenleasing was het tijd voor wat nieuws! Ben door mijn leaseadviseur van a tot z weer helemaal ontregeld en binnen een week voorzien van mi... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Leasing samochodów

Napisane przez firmę

Door onze merkonafhankelijke status en ons internationale netwerk, zijn wij in staat om groter en slimmer in te kopen. Vanwege ons unieke acceptatiebeleid helpen wij ook starters en ZZP'ers veilig en snel de weg op. Alles onder één dak dat is www.bedrijfswagenleasing.nl Een groot assortiment verschillende merken nieuwe en zeer jonge bedrijfswagens is permanent voorradig. U bent van harte welkom om onze verschillende modellen te komen bekijken, rijden en vergelijken. Door onze oplossingsgerichte instelling zijn we in staat om de juiste merken op voorraad te nemen. Doordat we de markt altijd blijven analyseren, zal ons assortiment daar nauwlettend op afgestemd worden. Daarbij hebben wij permanent circa 100 nieuwe bedrijfswagens op voorraad en daardoor altijd een geschikt model voor uw wensen. Als u niet lang hoeft te wachten op uw nieuwe bedrijfswagen bent u sneller operationeel. Wij snappen dit, we zijn immers zelf ook ondernemer. Snel schakelen is onze core business! Inventief en actief met u meedenken is onze tweede natuur!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 16

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Alle service is of was goed

29 września 2026

Beste Elkade,

Bedankt voor je positieve review. Fijn dat je onze service als prettig hebt ervaren. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar. We wensen je nog veel veilige kilometers toe!

Snel en goed geregeld!

Snel en goed geregeld!

25 września 2026

Beste Maarten,

Bedankt voor je positieve review. Erg fijn om te horen dat je zo snel op weg bent geholpen. We wensen je dan ook veel veilige kilometers toe in je fiat 500 cabrio en zien je in de toekomst uiteraard graag terug!

Super geholpen

Super geholpen, snelle duidelijke service echt een aanrader! Bedankt

16 września 2026

Beste Remco,

Bedankt voor je positieve review en aanbeveling. Erg fijn om te horen dat je zo snel bent geholpen. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar. Veel veilige kilometers toegewenst!

Snelle reactie

Snelle reactie, duidelijke offerte

11 września 2026

Beste Ruud,

Bedankt voor je positieve review. Fijn dat alles naar wens is geweest. Mocht je nog iets nodig hebben in de toekomst, dan staan we graag voor je klaar. Veel veilige kilometers toegewenst!

Snel geholpen

Snel geholpen, goede service

8 września 2026

Beste,

Bedankt voor je positieve review. Fijn dat alles naar wens is geweest. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar. Veel veilige kilometers toegewenst!

Oceniono na 5 z 5

Top super fijn geholpen en snel en zeer…

Top super fijn geholpen en snel en zeer vriendelijk en duidelijk

5 sierpnia 2026

Beste Cynthia,

Fijn dat je onze dienstverlening als vriendelijk, snel en accuraat hebt ervaren, bedankt voor je vertrouwen en 5-sterren.

Super geregeld

Super geregeld. Had een andere bus nodig, was geen probleem. Alles binnen een week geregeld. Goed contact met Bram. Aanrader!

4 sierpnia 2026

Beste G,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad met Bram bij Bedrijfswagenleasing! Alvast heel veel rijplezier gewenst met de bus!

Bedrijfswagenleasing.nl

Top service!

23 lipca 2026

Beste Blue SDCM,

Super service bedankt !

15 lipca 2026

Beste Daktrots,

Bedankt voor de positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen je veel veilige kilometers toe.

Ben zeer goed geholpen.

Ben zeer goed geholpen.
Duidelijke communicatie en ik kreeg op al mijn vragen snel antwoord.
Had na betaling nog wat vraagtekens over de levering van de bus, maar ook dat was na een kort telefoontje (zonder wachttijden) opgehelderd.

4 maja 2026

Beste Mathijs,

Bedankt voor de positieve review. Fijn om te horen dat we je direct hebben kunnen helpen met je vragen en mobiliteitswens. We wensen je veel veilige kilometers toe.

Oceniono na 5 z 5

Schakelen en oplossingen bedenken!

Ivm een ongeluk viel onze eigen bestelbus uit. Ivm drukte in de garage en levertijd van de onderdelen kunnen we een paar weken geen beroep doen op ons eigen vervoer. Had al vaker bedrijfswagenleasing gehoord dus dacht ga kijken of zij me uit de brand kunnen helpen. Ongelooflijk hoe snel alles geregeld was! Dezelfde middag stond er al een gelijkbaar voertuig voor ons klaar en daarbij was ik ook nog zeer tevreden over de prijs. Super vriendelijk en meedenkend personeel. Dit bedrijf verdiend echt 5 sterren!

21 kwietnia 2026

Beste Tony,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad bij Bedrijfswagenleasing! Dank je wel voor je mooie woorden over de manier waarop je bent geholpen. We vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt, dat er open en eerlijk gecommuniceerd wordt en dat je precies weet waar je aan toe bent. Goed om te horen dat jullie dat ook zo hebben ervaren.

We waarderen je vertrouwen enorm. Mocht je straks, of in de toekomst, ergens vragen over hebben, dan kun je altijd bij ons terecht. We staan graag voor je klaar. Alvast heel veel rijplezier gewenst met de bestelbus!

Top bedrijf alles snel geregeld

Top bedrijf alles snel geregeld

24 marca 2026

Beste Aa,

Bedankt voor de review. We vinden het belangrijk om snel met onze klanten te schakelen en zijn blij om te horen dat je een fijne ervaring bij ons hebt gehad! We wensen je heel veel rijplezier en veel veilige kilometers.

Super tevreden!

Fijne communicatie, eenvoudig geregeld en een goede prijs kwaliteit verhouding!

11 marca 2026

Beste Martijn,

Bedankt voor de review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie en prijs-kwaliteit verhouding en wensen je veel veilige kilometers!

Fijne goede communicatie

Fijn, direct en snel contact. Er word super meegedacht met je wensen. Fijne en duidelijke communicatie. Helemaal super

17 lutego 2026

Beste Mike,

Bedankt voor de positieve review. Fijn om te horen dat er goed is meegedacht over de wensen en dat de communicatie als prettig is ervaren. We wensen je veel veilige kilometers toe.

Topservice!

Ik heb hier nu voor de 3e keer een bus geleasd, topservice! In het verleden heb ik wegens veranderen van mijn bedrijfsactiviteiten een grotere bus nodig gehad, dit was binnen no time geregeld. Ook deze keer, ik had met spoed een bus nodig om weer aan de slag te kunnen na terugkeer uit Spanje, binnen enkele dagen alles geregeld zonder gedoe. Super fijn! Voor mij geen andere leasemaatschappij meer!

28 stycznia 2026

Beste Miguel,

Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat dit al de 3de keer is dat je bij Bedrijfswagenleasing een bedrijfswagen leaset en dat je zo tevreden bent over de service. We verwelkomen je natuurlijk graag voor de volgende lease periode. Veel veilige kilometers gewenst.

Oceniono na 5 z 5

Als jaren hebben we 3 auto's.

Als jaren hebben we 3 auto's.

super tevreden door de diensten.

henry van de ven top adviseur

26 listopada 2025

Beste de Vrij,

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat Henry je al jaren goed heeft kunnen helpen met het leasen van je bedrijfswagenleasing. We wensen je verder veel veilige kilometers toe.

Super geholpen

Super geholpen door Sjoerd echt een aanrader alles was zo geregeld.

22 sierpnia 2025

Beste Janus,

Bedankt voor de positieve review we geven de complimenten door aan Sjoerd en wensen je veel veilige kilometers toe.

Oceniono na 5 z 5

Onlangs heb ik via bedrijfswagenleasing…

Onlangs heb ik via bedrijfswagenleasing een bedrijfsbus in operationele lease gekregen, en ik ben méér dan tevreden over het hele proces. Vanaf het eerste contactmoment werd ik op een vriendelijke en professionele manier geholpen. Wat mij vooral opviel was de klantgerichtheid: er werd echt geluisterd naar mijn wensen en situatie, en er werd snel gehandeld zonder gedoe of onnodige vertragingen.

Binnen korte tijd stond er een mooie, nette en betrouwbare bedrijfsbus voor de deur die perfect past bij mijn werkzaamheden. Alles was keurig geregeld: van de administratie tot de aflevering. Ook na de levering blijft de communicatie top je merkt dat klanttevredenheid hier echt centraal staat.

De combinatie van snelle service, duidelijke communicatie en persoonlijke benadering maakt dat ik deze partij van harte aanbeveel aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare leaseoplossing.

Kortom: super tevreden, en ik rij met veel plezier rond in mijn nieuwe bus!

3 czerwca 2025

Beste Romano,

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Goed om te horen dat het hele proces soepel en naar wens is verlopen en dat je zo tevreden bent over de klantgerichtheid, communicatie én de bus zelf.

We wensen je veel veilige en plezierige kilometers toe en we staan altijd voor je klaar!

Oceniono na 5 z 5

Ik ben goed geholpen met de aanvraag…

Ik ben goed geholpen met de aanvraag alles was duidelijk en de service is top. Ik kwam iets later aan als verwacht was geen enkel probleem en alles word goed uitgelegd sirieus en top bedrijf!

10 kwietnia 2025

Beste Mick,

Dankjewel voor de review. Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen met je aanvraag en dat je tevreden bent over onze service! We wensen je veel veilige kilometers.

Super Service

Snelle service, top geholpen door Devon

20 lutego 2025

Beste Johann,

Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de service van Devon naar wens is geweest!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej