Zeer verhuur onvriendelijke site. Als verhuurder betaal je erg veel om je accommodatie aan te bieden. Vervolgens moet je zelf maar uitzoeken hoe de betaling plaatsvindt. Als de gasten weg zijn, kun je... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Il sito Bedandbreakfast.nl ci è stato molto utile per organizzar eil nostro soggiornao ad Amsterdam. Abbiamo trovato diverse soluzioni molto interessanti ed economicamente alla nostra portata, visto a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Gemakkelijk, duidelijk, zoekfunctie, goede website. Ik mis functie en duidelijkheid over evt. annuleren. Dat is tussen huurder en verhuurder. Maar zou wat zakelijker kunnen en via website. Ook inlogge... Zobacz więcej
Mooi ingericht en uitgerust met van alles om het de gast naar de zin te maken. Koffie, thee en fris beschikbaar, kleine extra's zoals een paaseitje of een koekje. Ruime tuin met meerdere plekjes om... Zobacz więcej
Bedandbreakfast.nl is dé B&B-specialist van Nederland.🌷 Al ruim 25 jaar zijn we thuis in de wereld van B&B's. Op onze vernieuwde website vind je eenvoudig de leukste adresjes waar je zorgeloos kunt genieten. Wij geloven in persoonlijke service. Zo boek je de B&B's in direct contact met de B&B-eigenaar en neem je eenvoudig contact op met onze klantenservice bij vragen.
Zandkasteel 43, 5658 BE, Eindhoven, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jammer dat met de huidige werkwijze, een algemeen jaartarief vragen aan de b&b eigenaren, het alleen interessant is voor grotere b&b’s om te adverteren op deze site. Het tarief is dusdanig hoog dat het voor een kleine accommodatie aantrekkelijker is om een commissie te betalen, zoals op andere platforms. Terwijl de kleinere b&b’s juist erg leuk kunnen zijn!
Het is dus zeker aan te raden om een verschil te maken tussen kleine accomodaties met een of twee kamers, en grotere (commerciële) accommodaties met tot wel 15 kamers.

Odpowiedź od Bedandbreakfast.nl
BijWien is een speciale evaring qua huisje (WikkelHouse), locatie, omgeving en gastvriendelijkheid. Doet aan clamping denken met veel vrijheid voor eigen initiatieven. Heel plezierig!
Erg goede en duidelijke site .
Snel antwoord bij een boeking en reservering.
Top !
Ik ben voor de tweede keer geweest.
Net als de eerste keer was het personeel vriendelijk en behulpzaam.
De keuze bij het ontbijt is na mijn mening zeer goed.
Een geweldige B&B op een mooie locatie dichtbij het IJsselmeer. De steden Stavoren. Workum en Hindeloopen zijn met eigen vervoer maar ook met boemeltreintje makkelijk te bereiken. Gastvrije eigenaars, mooie kamer met uitstekende koeling (het was rond de 34 graden), en een uitstekend ontbijt.
Wir haben bereits mehrfach über die Internetseite bedandbreakfast.nl gebucht und bisher nur positive Erfahrungen gemacht.

Odpowiedź od Bedandbreakfast.nl
Ik vind het een hele fijne organisatie om mooie B&B's te boeken. Erg overzichtelijk, goede info over de B&B's en makkelijk om te boeken dmv reserveringsaanvraag. Alle B&B's die ik tot ju toe geboekt heb bij BedenBreakfast.nl deden aan alle verwachtingen en soms zelfs nog meer.
Accomodaties snel en eenvoudig te vinden en reactie op aanvraag werd goed gevolg aan gegeven door de eigenaar.
Zeer snel contact opgenomen/doorgestuurd naar de BenB van mijn keuze,uurtje later was mijn reservering definitief,dus top👍
Übersichtliches Angebot,
nach Urlaubsort
oder Übersichtskarte buchbar.
Faire Bedingungen,
Buchung wird vor Ort bezahlt.

Odpowiedź od Bedandbreakfast.nl
Duidelijke website met mooie foto's en goede omschrijvingen. Ik heb even gekeken naar de tulpenwaardering. Nu niet direct nodig, maar wie weet als we in de toekomst ergens willen overnachten. Dan kun je op deze site gerust iets in de buurt zoeken.
De website is heel handig en de informatie en foto's zeker betrouwbaar. Enige nadeel je kan niet betalen via de site en als buitenlander niet makkelijk om over te schrijven
Good reply after request, flexible if something change with number of room, time for breakfast, fast contact by WhatsApp.
de site klopt met wat je gaat doen en duidelijk en goed voor mekaar en adressen zijn vaak zoals je verwacht
Duidelijke website met veel keus.
Makkelijk zoeken ook.
Mooie bed and breakfasts worden er aangeboden en zij zijn makkelijk te vinden met daarbij meteen veel informatie.
Het Veluwse Huys in Apeldoorn een perfecte locatie en hele mooie B&B tot in de puntjes verzorgd voor iedereen een aanrader heel goed ontbijt en veel prive met heel veel luxe voor ons een dikke 10
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.