Wij boeken al jaren kleine en grote reisjes in binnen en buitenland via traveldeal.nl en werkelijk nog nooit hebben we negatieve ervaringen gehad. Goede prijs - kwaliteit en bij een eventuele vraag st... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jullie melden bij BU1391328 het volgende: bij de definitieve boekingsbevestiging die je op 4/2/2026 per mail van ons hebt ontvangen, ontving je van ons al de voucher en eventuele toegangskaarten voor... Zobacz więcej
Ik ben met Traveldeal naar Marrakesh geweest. Supergoed geregeld. Alles gaat digitaal, maar alles verloopt perfect. Heel betaalbaar. Afgelopen weekend naar Hulshorst geweest met Traveldeal. Ook weer... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Ben jij opzoek naar de beste vakantieaanbiedingen? Met ons aanbod willen wij jou inspireren om de mooiste plekjes op de wereld te ontdekken zonder alle inhoud van je portemonnee te verliezen. Traveldeal biedt meer dan alleen vakantie, wij bieden onze klanten een beleving. Krijg jij al vakantiekriebels?
Dane kontaktowe
Prins Willem Alexanderlaan 210, 7311 SZ, Apeldoorn, Holandia
- 088 033 1528
- info@traveldeal.nl
- traveldeal.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 5% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot
Hele slechte ervaring met Traveldeal
Ik ben met Traveldeal naar Barcelona gereisd voor een F1-reis. In alle documentatie werd een hotel aangegeven waar ik zou verblijven. Zonder enige aankondiging bleken ze een hotel voucher te hebben gestuurd voor een ander hotel, maar de dag erna stond in alle overige documentatie gewoon weer het geboekte hotel?!
Gevolg, we stonden met alle bagage bij het verkeerde hotel. We zijn een paar uur vakantie verloren, hadden niet meer naar de vrijdag training gekund en hebben extra kosten aan vervoer. Al met al een hele slechte ervaring.
Traveldeal neemt geen enkele verantwoordelijkheid en legt alles bij de klant. Ze communiceren zeer slecht en na afloop blijkt er geen enkele coulance te zijn.
Ik raad het ten zeerste af om te boeken via deze organisatie, ze hebben hun administratieve proces niet op orde!
ALLES!!!
ALLES!!!
De boeking van onze fly&drive in Griekenland op 17 mei 2026 ging heel veel mis, het begint al bij het afhalen van de huurauto op Atene airport waar een shuttlebus op een andere plek als vermeld stond, op onze voucher staat vermeld dat een all-risk verzekering €4 p.dag extra kost in werkelijkheid was dit €20 p.dag.
De hotels in totaal 5 waren allemaal ver onder de vermelde 3 en 4 sterren waard en verouderd daar komt nog bij dat erbij vermeld stond dat je bij de hotels gratis kon parkeren dit zijn dus openbare parkeer- garages voor €10 p.dag.
Tot overmaat van 'n ramp was 1 hotel 2 dagen voor aankomst gecanceld en hebben we na 1 uur over en weer gebeld pas een ander hotel aan de andere kant van het dorp kregen aangeboden.
Twee hotels in Athene waren gevestigd in achterbuurten met junks en prostitutie en zeer onveilig om te lopen.
Bij thuiskomst stond het reisbureau niet open voor onze klachten, daarom wil ik toekomstige klanten waarschuwen voor deze slechte afhandeling van klachten.
ondersteuning te plekke
We zijn een week naar Malta geweest met een aanbieding van traveldeal in hotel kennedy nova. Het boekingsproces is in orde. het hotel viel wat tegen, oude kamer zonder raam, en snachts behoorlijk luidruchtig. Het personeel was vriendelijk en het ontbijt in orde.
Wat echt tegenviel was de ondersteuning van traveldeal ter plekke. we kregen niet zoals beloofd de pickup tijd voor de terugreis van hotel naar vliegtuig. Telefonisch contact met traveldeal was moeilijk. In het weekend konden we telefonisch niet worden geholpen. We hebben zelf contact moeten leggen met het taxibedrijf om vervoer te hebben naar het vliegveld. Dat moet Traveldeal veel beter doen.
Ging goed
Ging goed, alleen niet prettig dat je zelf de koffers moet boeken bij de vliegmaatschappij.
Fijn vertoeven
Prima ontvangst, fijn huisje, mooie accomodatie en genoeg te doen in en om het park.
De reis was makkelijk te boeken.snelle…
De reis was makkelijk te boeken.snelle service, goede aanbieding.
Nog even afwachten hoe de reis gaat…
Nog even afwachten hoe de reis gaat verlopen, is pas eind september.
Wel jammer dat ik nog geen bevestiging heb gehad dat de reis helemaal betaald is.
Duidelijke info.
Leuk en rustig hotel en heerlijk en…
Leuk en rustig hotel en heerlijk en sfeervol diner in kasteel Ehrenstein.
Omdat het heel makkelijk is bij jullie…
Omdat het heel makkelijk is bij jullie een reis te boeken.
Naast een mooie aanbieding verliep het…
Naast een mooie aanbieding verliep het boekingsproces prima.
Snelle afhandeling en eerlijke prijzen.
snelle reservering
Zeer slechte service!
Volgens info Traveldeal kregen we op de heenweg te horen wat transfertijd op de terugweg zou zijn. Bleek niet te kloppen. Vanuit vakantieadres contact gezocht waarna ik te horen kreeg dat info een paar dagen van te voren bekend zou zijn bij de receptie van het hotel. Dit bleek niet het geval. 5 Keer mail gestuurd naar Traveldeal, geen reactie. Op dag vertrek via app contact gezocht. 2 Uur voor we richting luchthaven moesten vertrekken, per app bericht gekregen dat er geen transfer was geregeld, foutje vanuit de organisatie. We konden een taxi regelen en met betaalbewijs rekening indienen. Dit direct na het betalen van de taxi naar Traveldeal gestuurd. Ondanks meerdere berichten van mijn kant blijft het weer oorverdovend stil vanuit Traveldeal en is factuur nog steeds niet betaald.
Goede keus in locaties in verschillende…
Goede keus in locaties in verschillende prijsklassen. Makkelijk boeken.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.