An excellent customer service department.I had a query about the material of a scarf that I had bought years ago and was now selling.Even though there was no gain for them they went above and beyond... Zobacz więcej
Utmärkt kundservice! Eftersökte en speciell väska till min frus födelsedag som var slut i alla butiker och tyvärr var den slut även hos Beck Söndergaard men jag tog kontakt med deras kundservice och f... Zobacz więcej
Sehr zufriedenstellend ist die Verarbeitung und Struktur meiner bestellten Tasche, der schwarze Shopper ROLLO LOTTIE im stil der gewebten Struktur von Bottega V. Der Bestell und Versandvorgang verlief... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg købte en matchende underdel og overdel (bikini) hvor overdelens stropper går op ved første brug. De havde ikke flere tilbage da jeg skrev en reklamation. De ville kun tilbyde refundering (rabatko... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Becksöndergaard is a Danish tongue-in-cheek accessories brand. With an emphasis on great detailing, we design fun, feminine and unexpected items to create an empowered and independent style.
Emdrupvej 26D , 2100, Copenhagen, Dania
- +45 39 29 00 50
- customerservice@becksondergaard.com
- becksondergaard.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Inni użytkownicy przeglądali również
Excellent service!!
Excellent service!!! I made an error in my order and Sofie Marie was very helpful in getting it all sorted for me! I have purchased before and will do so again.
Excellent customer service
Excellent customer service. Super quick response. Really just fantastic!

Fantastisk service!
Jeg må sige at jeg aldrig før har snakket med så engageret og løsningsorienteret kundeservice medarbejder.
Sara var så behjælpelig med at få styr på min ordre, så det kunne blive muligt for mig at få den i tide.
Fantastisk service!

Odpowiedź od BECKSÖNDERGAARD
Mycket trevlig och omtänksam…
Mycket trevlig och omtänksam kundservice!
När jag hade råkat beställa fel storlek mailade jag och fick ett snabbt svar och hjälp att rätta till beställningen. Jag är mycket tacksam, då det sparar mig en massa tid att skicka tillbaka och beställa rätt.

Fantastisk fin service!
Fantastisk fin service!
Snabba, vänliga svar och gjorde det där lilla extra för mig som kund. Detta var inte mitt första köp och heller inte mitt sista! Tack för en toppen upplevelse och för otroligt snygga väskor!🌸

Kundeservice i topklasse
Jeg havde købt en taske som gave. Havde overset fortrydelsesfristen, og derudover så jeg, at tasken efterfølgende var sat ned. Jeg kontaktede Beck Söndergaard, og udover at jeg fik forlænget fortrydelsesfristen, så fik jeg også differencen refunderet. Det er kundeservice på allerhøjeste plan.

Supernetter, unkomplizierter Kontakt
Ich hatte Probleme mit der Einlösung eines Rabattcodes und habe eine Mail an das Support- Team geschrieben. Keine 24h später kam die Antwort. Obwohl ich mittlerweile schon bestellt hatte und die Bezahlung über Klarna abgewickelt wurde, wurde mir der Rabatt nachträglich gewährt.
Es war eine unkompliziertere und nette Kommunikation in Englisch via Email. So etwas ist nicht selbstverständlich!!
:))

God og imødekommende Kundeservice
God og imødekommende Kundeservice, der hjalp mig, så mit problem blev løst inden for få timer.

Super god service
Super god service. Havde en taske som var gået i stykker. Jeg fik lyn hurtig tilbagesvar på min reklamation og fik tilsendt en ny taske! Kan varmt anbefale at handle her!! :)

Super fin service
Super fin service. Reklamerede over et produkt på deres kundeservicemail. Jeg fik svar samme dag og fik pengene retur.
Klar anbefaling herfra

Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice, jeg havde fået leveret en forkert ordre - men fik virkelig hurtig, god og personlig service samme dag som jeg henvendte mig.
Kan helt klart anbefales!

Super fin service
Super fin service. Henvendte mig på deres standard formular ang en retur, 5 min efter fik jeg svar og der blev fundet en løsning efter 7 min, var virkelig imponeret over den hurtige hjælp. Tak

Super Kundenservice
Ich habe total positive Erfahrungen mit BECKSÖNDERGAARD gemacht. Ich hatte mein Paket in einen Paketshop liefern lassen, dort wurde allerdings eingebrochen und das Paket wurde komplett entwendet. Ich habe daraufhin Kontakt mit dem Kundenservice von BECKSÖNDERGAARD aufgenommen – die Kommunikation war total freundlich, bemüht und schnell. An der Stelle ein besonderes Dankeschön an Sofie Marie <3 Das Paket wurde dann erneut verschickt.

Thank you Sofie Marie!
Apologies for writing in English but hope this communicates my positive experience. I have a much loved silk scarf from Becksonsergaard and wanted to know how to care for it. Sofie Marie answered my questions very efficiently and very quickly - and she wrote in excellent English too! I was very impressed to get such friendly and good customer service. I know that the products are beautiful and very good quality and it is reassuring that customer service is equally good. Thank you, Sofie Marie!

Odpowiedź od BECKSÖNDERGAARD
Hurtig levering og fantastisk god…
Hurtig levering og fantastisk god kundeservice

God service!!
Fikk veldig god og behjelpelig hjelp da vesken min ble ødelagt!
Veldig rask og hyggelig besvarelse på…
Veldig rask og hyggelig besvarelse på en klage.

Odpowiedź od BECKSÖNDERGAARD
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.