Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Sökte på nätet ang.ytliga blodkärl i ansiktet.Har tidigare gjort behandling med grön laser med fullgott resultat,men problemet är att de ytliga blodkärlen ofta återkommer.När jag därför såg er produkt... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Snabb frakt, dock var varan begagnad, syntes att allt vart öppnat tidigare och allt låg löst i lådan som borde vart försluten. Fungerade dock som den skulle men ändå inte jätte kul.. för kort tid sä... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Haft problem med rosascea i några år, fy vad jobbigt det har varit. Använt masken i lite över en vecka nu, det har redan hjälpt. Känner mig vacker igen 💖 Rengör ansiktet ordentligt innan användn... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Snabb leverans. Ser skillnad på mina rödaktiga partier i ansiktet efter bara några behandlingar med gult ljus, med max styrka. Nu har jag använt den en vecka och även ytliga blodkärl har minskat. Lite... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Hurtownia produktów pielęgnacyjnych

Napisane przez firmę

Unleash your inner beauty PWR with our innovative Hi-Tech beauty devices that take your skin care game to the next level

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

4,6

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Jag märker tyvärr ingen större skillnad…

Jag märker tyvärr ingen större skillnad på huden🥺

21 marca 2022

Hej Ann,
Jag beklagar att du inte har varit nöjd med vår LED-mask . Eftersom du har använt masken i ungefär 2 veckor är det lite för tidigt att se större skillnad på de flesta hudåkommor, det är därför vi erbjudar 90-dagars resultatgaranti så att du kan använda masken i minst 60 dagar men inte mer än 90 dagar. Om du av någon anledning inte får märkbara resultat inom 90 dagar och därför inte är nöjd med din mask, följ bara vårt protokoll för resultatgarantin på hemsidan för återbetalning. Tveka inte att kontakta vår kundtjänst om du har några som helst frågor under provperioden.

MVH
Niklas
Beautypwr Support Team

Oceniono na 5 z 5

Använder denna främst för besvär med…

Använder denna främst för besvär med rosacea och upplever verkligen att den gör skillnad. Plus för snabb levererans och tydlig manual på svenska!

19 marca 2022

Odpowiedź od BeautyPWR

Tack för att du tagit din tid att lämna ett omdöme. Kul att höra att ni är nöjda med produkten.

Bra kvalité

Jätte nöjd med produkterna. Kändes efter första användningen att den gjorde en skillnad

10 lutego 2022

Oceniono na 3 z 5

Snabb leverans och snabb kundservice då…

Snabb leverans och snabb kundservice då jag fick ett använt exemplar först. Fick en ny men även denna är svart märken på den vita kontrollen antagligen från tillverkningen. Tråkigt när man beställer nytt. Drar ner förtroendet för företaget.

1 lutego 2022

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans. Är nöjd med produkten också☺️

24 stycznia 2022

Odpowiedź od BeautyPWR

Tack för att du tagit din tid att lämna ett omdöme, kul att höra att ni är nöjda med produkten.

Oceniono na 4 z 5

Lyhörd och flexibel kundservice då ett…

Lyhörd och flexibel kundservice då ett fel påträffades. Produkten verkar bra, inte hunnit använda den så mycket ännu.

3 stycznia 2022

Odpowiedź od BeautyPWR

Tack för att du tagit din tid att lämna ett omdöme.

Toppenbra!

Snabb leverans, snabb kundtjänst. Helt supertrevliga och tillmötesgående. Perfekt exempel på hur man vill att onlineshopping upplevelse ska vara! Tack! 😁

12 listopada 2021

Odpowiedź od BeautyPWR

Tack för att du tagit dig tid att lämna detta fina omdöme.

Mycket nöjd !

Mycket nöjd !
Mvh
Gabriela Lupu

18 października 2021

Odpowiedź od BeautyPWR

Tack för att du tagit din tid att lämna ett omdöme.

Oceniono na 1 z 5

Jag har använd masken i 2 veckor men…

Jag har använd masken i 2 veckor men har ej sett ngt skillnad på min ansikte tyvärr .😭

13 października 2021

Hej Hermela!

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att masken inte har uppfyllt dina förväntningar hittills. Man bör använda masken regelbundet tre till fem gånger i veckan i minst 4 veckor för att se en tydlig skillnad på hudstrukturen, rynkor och huduppstramning. Du bör kunna se en tydlig skillnad på andra hudproblem som fet och torr hy, akne, rosacea, pigmentfläckar och ojämn hudton redan efter andra veckan. Vi rekommenderar att du fortsätter att använda masken med vit eller gult ljus (grönt+rött ljus) för maximal effekt.

Vi erbjuder dessutom 90 dagars resultatgaranti, om du använder masken i minst 60 dagar och du har följt instruktionerna men är inte nöjd med resultatet då kan du kontakta oss för full återbetalning.

Med Vänliga Hälsningar
Niklas
BeautyPWR Support Team

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej