Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Sökte på nätet ang.ytliga blodkärl i ansiktet.Har tidigare gjort behandling med grön laser med fullgott resultat,men problemet är att de ytliga blodkärlen ofta återkommer.När jag därför såg er produkt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Haft problem med rosascea i några år, fy vad jobbigt det har varit. Använt masken i lite över en vecka nu, det har redan hjälpt. Känner mig vacker igen 💖 Rengör ansiktet ordentligt innan användn... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Snabb leverans. Ser skillnad på mina rödaktiga partier i ansiktet efter bara några behandlingar med gult ljus, med max styrka. Nu har jag använt den en vecka och även ytliga blodkärl har minskat. Lite... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Hurtownia produktów pielęgnacyjnych

Napisane przez firmę

Unleash your inner beauty PWR with our innovative Hi-Tech beauty devices that take your skin care game to the next level

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

4,6

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Enastående kundservice som tålmodigt…

Enastående kundservice som tålmodigt svarat på frågor från mig som inte behärskade att använda produkten. Har inte hunnit använda masken så mycket, men än så länge bra resultat.

19 kwietnia 2023

Tack så mycket för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme

Bra återkoppling

Fick vänta väl länge men jättenöjd med snabba svar vid mailkontakt och
supernöjd med kompensationsgåva❤️ Känns som ett seriöst och engagerat företag. Marie

2 kwietnia 2023

Tack så mycket för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme

Jag köpte ultrasonic…

Jag köpte ultrasonic Ansiktsskrubb&peeling
men batteri håller inte långt det slutar så fort.
👉 Men Jag har fått ett förslag för lösning av min produkt som inte funkade att få ett nytt inom 3 dagar
Jag är väldigt nöjd med lösning 🙂🤝

13 marca 2023

Odpowiedź od BeautyPWR

Vi ber om ursäkt för det, kontakta gärna vår kundtjänst på support@beautypwr.se så att vi kan ersätta dig.

Prisvärd och potent 👍

Jag hade otur med min mask med kontroll där elektroniken inte fungerade som den skulle.
Tråkigt när saker inte fungerar men med hjälp av den helt fantastiska kundtjänsten så fick jag jättefort ny mask med tillbehör så nu är jag nöjd 😄
Masken är snygg och bekväm även om den inte har perfekt passform för just mitt ansikte men man kan lossa lite på banden så sitter den bra.
Ska bli spännande att se resultaten framöver, har inte haft den så länge men jag börjar se skillnad i bleknande av pigmentfläckar i ansikte och decolltaget redan 🤩
Jämnare hudton ochså.
Jag lossar ena bandet och lägger den på bröstet och kör en session på 15 min efter ansiktet.
Så sammanfattningsvis : prisvärd, lätthanterlig och lovande potent 😄

22 stycznia 2023

Odpowiedź od BeautyPWR

Tack för att du tagit din tid att lämna ett omdöme. Kul att höra att du har börjat få resultat av vår LED-mask.

Mycket nöjd

Mycket nöjd
Snabb leverans och bra varor till bra priser

12 stycznia 2023

Oceniono na 4 z 5

Har bara använt den i två veckor men…

Har bara använt den i två veckor men tycker mig se en skillnad i huden. Ser fräschare ut lite nyare ut! Så har det röda minskat på mina kinder.

6 stycznia 2023

Begagnad vara

Snabb frakt, dock var varan begagnad, syntes att allt vart öppnat tidigare och allt låg löst i lådan som borde vart försluten. Fungerade dock som den skulle men ändå inte jätte kul.. för kort tid säga något om resultat av produkten.

Uppdatering! Super snabb och trevlig hjälp av kundtjänst som kompenserade mig för mitt troliga retur ex jag fått av misstag, tack för de, pålitligt företag som värnar om sina kunder!

18 grudnia 2022

Odpowiedź od BeautyPWR

Vi beklagar att detta problem har inträffat med din beställning, jag kan se att det ingår flera artiklar i din beställning, kontakta gärna vår kundtjänst på support@beautypwr.se och och berätta gärna till oss vilka av dessa produkter som du upplevde vara begagnad, eftersom vi säljer inga begagnade produkter, men det kan vara så att du har fått en returexemplar av misstag, kontakta gärna oss så kommer vi att ersätta dig :)

Oceniono na 4 z 5

leveransen var snabb men ja gillar inte…

leveransen var snabb men ja gillar inte hur den sitter den klämmer mot näsan och det blir svårt att andas med den på och den sitter ganska obekvämt man måste hålla på justera tills man har fått den bästa justeringen

6 grudnia 2022
Opinia niezależna

Oceniono na 5 z 5

Är jättenöjd både med produkten och…

Är jättenöjd både med produkten och leveransen.

2 listopada 2022

Odpowiedź od BeautyPWR

Tack för att du tagit din tid att lämna ett omdöme. Kul att höra att ni är nöjda med produkten.

Vi önskar er en strålande dag :)

Nöjd med mitt köp

Nöjd med mitt köp. Tror att jag efter 5 användningar redan ser lite resultat 😍

5 września 2022

Odpowiedź od BeautyPWR

Tack för att du tagit din tid att lämna ett omdöme. Kul att höra att du är nöjd med produkten :)
Jag önskar dig en strålande dag.

Bra service

Mycket trevlig och hjälpsam kundtjänst samt snabb leverans, tack!

15 sierpnia 2022

Odpowiedź od BeautyPWR

Jag beklagar att produkten inte motsvarar dina förväntningar, vi erbjuder 2 års reklamationsrätt, om produkten har gått sönder då kontakta gärna vår kundtjänst så kan vi hjälpa dig!

Perfekt produkt

Perfekt produkt, men priset är lite för högt.

14 lipca 2022

Perfect

Perfect in many ways

4 lipca 2022

Hello,

Thank you so much for taking the time to leave a review :)

Kind regards
Niclas

Oceniono na 5 z 5

Produkten ser bra ut och är lätt att…

Produkten ser bra ut och är lätt att använda.
Customer service var jätte bra. För resultaten återkommer jag om några veckor 😊

30 maja 2022

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans, ska testa köpt produkt inom kort.

16 maja 2022

Odpowiedź od BeautyPWR

Tack så mycket för ditt omdöme :)

Masken känns skön

Masken känns skön, inte använt den mer än en vecka, hoppas få bra resultat. Snabb leverans.

10 maja 2022

Odpowiedź od BeautyPWR

Tack för att du tagit din tid att lämna ett omdöme :)

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej