Vi er rigtig glade for at bo på BB Hotels. Sidst i juni 2026 besøgte vi først BB Vejle og umiddelbart efter BB Aarhus. Vi oplevede virkelig god og venlig samt kompetent service lige fra vejledning ifm... Zobacz więcej
Besøgte BB Hotels Vejle 4/7-5/7 2026. Værelset var fint men TV kunne ikke vise billede på DR1 og der var fodbold VM - et opkald til BB Hotels løste lynhurtigt problemet ved at anvise et nyt værelse... Zobacz więcej
Selvbetjening fungere fint og rum er store, rene men dog lidt simple "youth hostel agtig". Morgenmad ok. Godt match mellem niveau og pris Da det ligger fint ved marinaen, men der er meget støj fr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Dansk hotelkæde med 5 selvbetjenings hoteller i Aarhus, Frederikshavn, Herning, Rønne og Vejle. Nyd er trygt og billigt ophold med normal hotelstandard – hos os får du samme lave pris året rundt. Book direkte på bbhotels.dk og få den bedste pris. Når du har betalt, modtager du din personlige dørkode på email. Brug dørkoden til at lukke dig ind på hotellet og på dit værelse. Helt enkelt :)
Store Torv 17,1.sal, 3700, Rønne, Dania
- +4570225530
- bbhotes@bbhotels.dk
- bbhotels.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Desværre ingen hjælp til at stoppe…
Desværre ingen hjælp til at stoppe larmende drikkende gæster der nu kl. 4.30 om natten stadigvæk forstyrrer alle.

Perfekt til prisen
BB hotel Rønne:
Hvis I søger et sted som har det fornødne, gratis parkering foran hotellet og som ikke koster en formue, så er dette et rigtig godt bud.
Vi vil gerne takke for nogle gode dage med rigtig god service.
Grunden til at I ikke får 5 stjerner skyldes de meget bløde madrasser og det manglende badeforhæng.
Vi ser frem til igen at gæste hotellet, NÅR I har fået nye og hårdere madrasser ;)

Bb i vejle
Bb i vejle. Ligger meget centralt. Nogenlunde hotel.. rent, men skjolder på slidt gulv. Morgenmaden er ikke noget at skrive hjem om, lille udvalg, og for en med glutenallergi der kun dårligt kogte, kolde æg, og naturel yoghurt at vælge imellem. Men rent linned og rent badeværelse, med løst sæde på potten. Næste gang finder noget andet.

Odpowiedź od BB-Hotels
Nye persienner ønskes og trådløse internet der virker ønskes…
BBHotel i Rønne har altid virket upåklageligt, rent og pænt og serviceminded rengøringspersonale.
Men… hvis du booker på værelse 3.. så er persiennerne så ufunktionelle at alle kan kigge lige ind i værelset…, og sådan har det været i et års tid nu.., ja selv personalet synes de trænger til en udskiftning..
Wifi forbindelsen er nu så dårlig at værelset ikke kan trække et jævnt signal så Netflix filmene ligner hakker og stopper, ligesom de tidligere stumfilms, det gør det umuligt at arbejde fra værelset med IPad og PC, det vil være super hvis man fik disse to ting udskiftet, hhv. forbedret.

Super ophold
Vi har været på hotel i Frederikshavn, det var super fint vi har intet at klage over, den unge pige der var der var også rigtig flink, det eneste jeg vil sige det mangler måske et toilet og en vask/vand i spisesalen men ellers var vi godt tilfreds, vi vil hel sikkert benytte det igen hvis vi kommer på de kanter igen.

Bb hotels Århus
Bb hotels Århus
Klart to stjerne for beliggenhed i de hyggeligeste omgivelser i Marselisborg havn.
Oplevelsen overordnet udmærket. Dog var der hår på badeværelset og beskidte lagner på sengen. Sengen var sten hård og med en plade i mellem (ved hovedet), hvilken jeg bankede hovedet ind i😂 Der var ingen kontrol med, om man havde betalt for morgenmad. Det fremgik af værelsesbeskrivelsen, at der var air conditioner på værelset, hvilket der ikke var. Til sidst skal det nævnes, at vi vi valgte bb hotels Århus primært for parkering, da vi havde bil med. Det var smadder svært at få parkering, hvilket var pænt irriterende!!!

Mine 14 dage på BB Hotel
Jeg har de sidste 14 dage sovet på BB hotels i Århus.
jeg er fin tilfreds med selve opholdet som ligger i rigtig hyggelige omgivelser, det er jo trods alt ikke 5 stjernet hotel, men et ganske fornuftigt hotel til en rejsemontør.
Der mangler dog lidt bestik så når man har varmet sin mad i jeres opstillet micro ovn, så man ikke skal spise med en teske.
Ydermere så lugter der meget af kloak på gangen ud for værelse 112-114 hvor mig og min kollega bor, hvis der er hul på jeres spildevandsinstallationer så har i et problem. (vi arbejder med spildevandsinstallationer, altså renovering af afløbsinstallationer indefra)
-Anders
PS.
Jeg har tidligere boet på jeres hotel i Rønne i forbindelse med arbejde, med stor tilfredshed. Der var morgenmaden iøvrigt med i prisen.

Odpowiedź od BB-Hotels
Went to visit for a business trip.
Went to visit for a business trip.
The rooms were surprisingly nice and I found the service to be above and beyond of what I expected.
I highly recommend BB-Hotels and I shall be returning.

Odpowiedź od BB-Hotels
Value for money næsten hele vejen!
Value for money næsten hele vejen. Kunne dog godt tænke mig, at I ofrede lidt mere på toiletbrætterne i Vejle. De er meget tynde og man sidder ikke særligt stabilt. Og ja jeg var både vågen og ædru ved brug;-)
Men ellers dejligt værelse med høj rengøringsstandard og dejlig morgenmad med perfekt kogte æg.

Odpowiedź od BB-Hotels
Vi aflyste et ophold pga coronavirus
Vi aflyste et ophold pga coronavirus. Vi oplevede stor forståelse og selvfølgelig skulle vi have pengene retur. Vi oplevede også en god behandling og de var yderst serviceminded. Vi vil fremover bruge dem.

Mega dårlig service..!!!!
Mega dårlig service..!!!!
Jeg bookede online 2 dobbelt værelser på hotellet i Aarhus. Alt gik fint indtil jeg trykkede betal.
Der blev den ved med at tænke. det kan tage op til 5 min før bookingen går igennem.
Efter 25 min vælger jeg at ringe bb-hotels op.
Jeg får en ekstrem negativ og bestemt IKKE service venlig mandlig bornholmer i røret. Han kan ikke hjælpe mig, jeg skal bare booke igen.
Jeg spørger indtil om jeg så kan være sikker på at den booking jeg lige har lavet ikke går igennem. Det ved han ikke, men hvis jeg ingen mail får, er den nok ikke. Og så blev der sagt farvel og lagt på.
Sidder nu tilbage, og aner ikke om jeg har booket de 2 værelser..?

Odpowiedź od BB-Hotels
Jeg har aldrig i mit liv fået så dårlig…
Jeg har aldrig i mit liv fået så dårlig service!
Jeg bestilte først værelser på BB-hotels i Herning igennem booking.com. Hvor jeg skriver en tekst sammen med bestillingen, som lyder: Jeg vil gerne have to værelser med 2 enkeltsenge.
Herefter får jeg en mail om at jeg har bestilt dobbeltsenge, dog havde jeg under bestilingen været sikker på at det var enkeltsenge! Men jeg bliver henvist til deres egen hjemmeside, for at kunne bestille enkeltsenge dog med 10% rabat. Jeg får så bestilt, men modtager ingen mail på det. JEg ringer derfor ind for at finde ud af om de betaler mig tilbage for min booking fra booking.com, og om jeg har fået booket værelset, siden jeg endnu ikke havde modtaget mail??
Her får jeg en bornholmsk herre i røret, som nok har haft en dårlig dag, (lyder det som) her prøver jeg på meget diplomatisk vis at få styr på min booking, og samtidig finde ud af om jeg får mine penge tilbage fra første booking? Dette resultere i en megt sur bornholmsk fyr, som ikke kan fortælle mig noget om hvor mine penge bliver af, eller hvor min bekræftelsesmail bliver af.
Så jeg står nu uden at vide om jeg får mine penge tilbage, samt om jeg overhoved har booket?
Kan ikke anbefale at bruge BB-hotel. Der mangler noget styring, og et serviceminded personale.

Perfekt
Havde et par overnatninger på BB Århus, med udsigt ud over vandet, Marselisborg.
Det var super fint, rent og velfungerende. Eneste anke var de vanlige hårde hotelsenge. Skal man ligge korrekt, skal man veje mindst 150 kg.
Fin morgenmad, dejligt stort værelse, fint fint sted.

Odpowiedź od BB-Hotels
lugnt och tyst bra på alla vis nära…
lugnt och tyst bra på alla vis nära till det mesta gångavstånd till flyget

Odpowiedź od BB-Hotels
Værelserne er fine men savner et TV…
Værelserne er fine men savner et TV .badeværelserne trænger til en kærlig hånd .

Det var fint til prisen
Det var fint til prisen, intet at beklage sig over, god information, vi var tilfreds.