BB-Hotels Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi er rigtig glade for at bo på BB Hotels. Sidst i juni 2026 besøgte vi først BB Vejle og umiddelbart efter BB Aarhus. Vi oplevede virkelig god og venlig samt kompetent service lige fra vejledning ifm... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Besøgte BB Hotels Vejle 4/7-5/7 2026. Værelset var fint men TV kunne ikke vise billede på DR1 og der var fodbold VM - et opkald til BB Hotels løste lynhurtigt problemet ved at anvise et nyt værelse... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Selvbetjening fungere fint og rum er store, rene men dog lidt simple "youth hostel agtig". Morgenmad ok. Godt match mellem niveau og pris Da det ligger fint ved marinaen, men der er meget støj fr... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Reakcja na opinię

1. Hotel

Napisane przez firmę

Dansk hotelkæde med 5 selvbetjenings hoteller i Aarhus, Frederikshavn, Herning, Rønne og Vejle. Nyd er trygt og billigt ophold med normal hotelstandard – hos os får du samme lave pris året rundt. Book direkte på bbhotels.dk og få den bedste pris. Når du har betalt, modtager du din personlige dørkode på email. Brug dørkoden til at lukke dig ind på hotellet og på dit værelse. Helt enkelt :)

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

71 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Desværre ingen hjælp til at stoppe…

Desværre ingen hjælp til at stoppe larmende drikkende gæster der nu kl. 4.30 om natten stadigvæk forstyrrer alle.

10 lutego 2022

Hej Lotte
Vi beklager meget de larmende gæster. Mener dog ikke din beskrivelsen, ingen hjælp er korrekt.
Efter din opringning kontaktede vi straks de larmende gæster flere gange og bad dem stoppe og gå på deres værelser.
Vi tilbød også dig et andet værelse længere væk, hvilket du takkede nej til.
Der kom ikke klager fra andre gæster, men selvfølgelig er det ikke okay med larm fra andre gæster, men vi forsøgte meget.

Vi har nu også åbnet op til morgenmads kantinen, så gæster kan sætte sig derind og forhåbentlig ikke genere andre gæster.

Havde ønsket, du havde kontaktet os igen, så vi kunne have rådet bod på din overnatning i stedet for denne anmeldelse.
Det er blevet påtalt over gæsterne og overfor deres hotel booker, at vi IKKE acceptere denne larm, hvis de fortsat vil benytte sig af vores hotel.
Vi henstiller selvfølgelig også til som altid, at man viser hensyn til hinanden.

Vi håber dog at du en anden gang får lyst til at besøge et af vores 5 hoteller.
Med venlig hilsen Karina, BB-Hotels.

Perfekt til prisen

BB hotel Rønne:
Hvis I søger et sted som har det fornødne, gratis parkering foran hotellet og som ikke koster en formue, så er dette et rigtig godt bud.
Vi vil gerne takke for nogle gode dage med rigtig god service.
Grunden til at I ikke får 5 stjerner skyldes de meget bløde madrasser og det manglende badeforhæng.
Vi ser frem til igen at gæste hotellet, NÅR I har fået nye og hårdere madrasser ;)

16 stycznia 2022

Hej Mette
Tusind tak for jeres besøg og for at give dig tid til at skrive denne fine anmeldelse. Det glæder os, I har nydt jeres ophold og vores service.
Det er ikke nemt at tilfredsstille alle lige på madras området. Vi får nu flest gode tilkendegivelser.
Vi skifter snart topmadrasser, så måske det vil være lige det, der skal til for jeres vedkommende.
Vi har også lyttet til ønsket om bruseforhæng, og det vil også komme op i forbindelse med ombygning af værelser.
Vi håber, at se jer igen på et af vores 5 hoteller i fremtiden.
Med venlig hilsen Karina, BB-Hotels.

Bb i vejle

Bb i vejle. Ligger meget centralt. Nogenlunde hotel.. rent, men skjolder på slidt gulv. Morgenmaden er ikke noget at skrive hjem om, lille udvalg, og for en med glutenallergi der kun dårligt kogte, kolde æg, og naturel yoghurt at vælge imellem. Men rent linned og rent badeværelse, med løst sæde på potten. Næste gang finder noget andet.

31 października 2021

Kære John-David

Vi beklager dit ophold ikke har levet op til dine forventninger.

Det er korrekt at vi ikke har tilbud for dem med gluten allergi, men vi har vores service, at gæster kan benytte sig af gæste køleskabet og selv have mad med, som gerne må spises i kantinen.
Morgenmaden er et tilvalg og indeholder det mest nødvendige og derfor prisen 40kr.

Vi beklager det løse sæde på toilettet. Jeg håber du nævnte det for personalet så det kan blive udskiftet.
Vi skal få tjekket op på det.

Vi takker for besøget og måske du en anden gang alligevel vil give os en chance mere, på et af vores 5 hoteller.

Karina. BB-Hotels.

Oceniono na 3 z 5

Nye persienner ønskes og trådløse internet der virker ønskes…

BBHotel i Rønne har altid virket upåklageligt, rent og pænt og serviceminded rengøringspersonale.
Men… hvis du booker på værelse 3.. så er persiennerne så ufunktionelle at alle kan kigge lige ind i værelset…, og sådan har det været i et års tid nu.., ja selv personalet synes de trænger til en udskiftning..
Wifi forbindelsen er nu så dårlig at værelset ikke kan trække et jævnt signal så Netflix filmene ligner hakker og stopper, ligesom de tidligere stumfilms, det gør det umuligt at arbejde fra værelset med IPad og PC, det vil være super hvis man fik disse to ting udskiftet, hhv. forbedret.

2 października 2021

Kære Per

Vi er glade for du altid har nydt dine ophold hos os i Rønne og vores gode service fra personalet og at her altid er rent og pænt.

Vi er kede af du ikke har set forbedring med persiennen. Vi er i gang med at finde en anden løsning til hele hotelles vinduer.

Vi vil tjekke op på Wi-Fi forbindelsen på værelse 3.
Vi har ikke hørt fra andre at de ikke har kunnet arbejde fra deres PC.

Vi håber du trods udfordringerne fortsat har lyst til at booke hos os i Rønne og evt. næste gang er du velkommen til at vælge et andet værelse.

Tak for dine besøg. Vi håber at se dig igen på et af vores hoteller.

Karina, BB-Hotels.

Super ophold

Vi har været på hotel i Frederikshavn, det var super fint vi har intet at klage over, den unge pige der var der var også rigtig flink, det eneste jeg vil sige det mangler måske et toilet og en vask/vand i spisesalen men ellers var vi godt tilfreds, vi vil hel sikkert benytte det igen hvis vi kommer på de kanter igen.

15 sierpnia 2021

Kære Jan

Vi er meget glade for at du har nydt dit ophold hos os og vores flinke personale.

Det er korrekt at der ikke er toilet ved spisesalen og må henvise til værelserne.

Tak for besøget. Vi er glade for I gerne vil komme igen og I er også meget velkomne til at benytte et af vores andre hoteller, hvis I kommer på de kanter.

Karina, BB-Hotels

Bb hotels Århus

Bb hotels Århus

Klart to stjerne for beliggenhed i de hyggeligeste omgivelser i Marselisborg havn.

Oplevelsen overordnet udmærket. Dog var der hår på badeværelset og beskidte lagner på sengen. Sengen var sten hård og med en plade i mellem (ved hovedet), hvilken jeg bankede hovedet ind i😂 Der var ingen kontrol med, om man havde betalt for morgenmad. Det fremgik af værelsesbeskrivelsen, at der var air conditioner på værelset, hvilket der ikke var. Til sidst skal det nævnes, at vi vi valgte bb hotels Århus primært for parkering, da vi havde bil med. Det var smadder svært at få parkering, hvilket var pænt irriterende!!!

24 lipca 2021

Kære Tessa

Mange tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os her. Det sætter vi pris på, fordi vi får mulighed for at rette op på ting.

Vi er meget kede af, at dit ophold ikke har levet op til forventningerne og skal beklage pletter på lagnet efter vasken og hår på badeværelset. Det er ikke i orden – og langt fra vores normale standard. Vi ville blot ønske, at du havde kontaktet os, for så kunne vi have fundet et andet værelse til dig eller have sørget for nye linned og et rent badeværelse. Vores personale kan træffes på hotellet hver dag fra kl. 6:00 indtil kl. 14:00 og du kan til enhver tid også kontakte os på telefonen – vi sidder klar 24/7.

At du har savnet aircondition, kan vi godt forstå, fordi du har bestilt dit ophold på Booking.com, hvor der i hotelbeskrivelsen står ”aircondition” fremfor udluftningsanlæg, som Havnehotellet er udstyret med. Vi skal beklage den misvisende beskrivelse, som vi i øvrigt ikke selv har skrevet, idet selve portalen Booking.com står for beskrivelserne. Vi har kontaktet portalen og har netop fået bekræftet, at hotelbeskrivelsen bliver ændret indenfor 48 timer. På vores hjemmeside har vi i øvrigt ikke annonceret hotellet eller værelserne med aircondition.

Morgenmaden på BB-Hotel Aarhus er valgfri og kan tilkøbes forinden til 40 kr. pr. person. Når vi serverer morgenmaden, tjekker vi ikke altid alle vores gæster. Vi stoler på vores gæster og ønsker, at de kan spise en god omgang morgenmad i ro og fred.

At I havde svært ved at finde en fri parkeringsplads er selvfølgelig rigtig ærgerligt, fordi vores hotel råder over nok p-pladser til alle vores gæster. Desværre oplever vi, at nogle frækkerter gør brug af vores p-pladser selvom de ikke er hotelgæster – og dermed risikerer af få en p-bøde fra kommunen.

Tak for besøget.
Vi håber, at du på trods af din uheldige oplevelse, vil benytte dig af BB-Hotels igen.

Ines, BB-Hotels

Mine 14 dage på BB Hotel

Jeg har de sidste 14 dage sovet på BB hotels i Århus.

jeg er fin tilfreds med selve opholdet som ligger i rigtig hyggelige omgivelser, det er jo trods alt ikke 5 stjernet hotel, men et ganske fornuftigt hotel til en rejsemontør.

Der mangler dog lidt bestik så når man har varmet sin mad i jeres opstillet micro ovn, så man ikke skal spise med en teske.

Ydermere så lugter der meget af kloak på gangen ud for værelse 112-114 hvor mig og min kollega bor, hvis der er hul på jeres spildevandsinstallationer så har i et problem. (vi arbejder med spildevandsinstallationer, altså renovering af afløbsinstallationer indefra)

-Anders

PS.

Jeg har tidligere boet på jeres hotel i Rønne i forbindelse med arbejde, med stor tilfredshed. Der var morgenmaden iøvrigt med i prisen.

15 czerwca 2021

Kære Anders

1000 tak for din fine anmeldelse af vores BB-Hotel Aarhus "Havnehotellet".
Din mening betyder rigtig meget for os :)

Dejligt, at hotellet levede op til dine forventninger og at du var glad for den skønne beliggenhed på Marselisborg Lystbådehavn.

Vi beklager, at du kunne fornemme lugtgener på gangen. Somme tider har vi oplevet at havnen kan forårsage lidt lugtgener også i omgivelserne fx via vores udluftning.

Det er rigtigt, at kantinen ikke byder på andet bestik end teskeer, når selve køkkenet er lukket. Men du er altid velkommen til at låne bestik fra morgenmadsbuffeten eller at kontakte stuepigerne mellem kl. 06:00 og 14:00.

Siden den 1. januar 2021 er morgenmaden ikke inkluderet i værelsesprisen mere og kan nu tilkøbes til kun 40 kr. pr. person. Vi har valgt at tage betaling for vores morgenmad fremfor at hæve værelsespriserne i 2021.

Mange tak for endnu et besøg hos os.
Vi håber, vi får fornøjelsen af at se dig igen på et af vores 5 hoteller :)

Ines, BB-Hotels

Oceniono na 5 z 5

Went to visit for a business trip.

Went to visit for a business trip.

The rooms were surprisingly nice and I found the service to be above and beyond of what I expected.

I highly recommend BB-Hotels and I shall be returning.

27 marca 2021

Odpowiedź od BB-Hotels

Thank you so much for the lovely review!

Looking forward to your next visit :)

Best regards
Shejla, BB-Hotels

Oceniono na 5 z 5

Value for money næsten hele vejen!

Value for money næsten hele vejen. Kunne dog godt tænke mig, at I ofrede lidt mere på toiletbrætterne i Vejle. De er meget tynde og man sidder ikke særligt stabilt. Og ja jeg var både vågen og ædru ved brug;-)
Men ellers dejligt værelse med høj rengøringsstandard og dejlig morgenmad med perfekt kogte æg.

26 października 2020

Kære Tina

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os her. Det sætter vi stor pris på.
Dejligt, at vi levede op til dine forventninger :)

Vi håber, at du snart vil besøge os igen, enten i Vejle eller på et af vores andre 5 hoteller :)

Shejla / Hotelchef

Oceniono na 5 z 5

Vi aflyste et ophold pga coronavirus

Vi aflyste et ophold pga coronavirus. Vi oplevede stor forståelse og selvfølgelig skulle vi have pengene retur. Vi oplevede også en god behandling og de var yderst serviceminded. Vi vil fremover bruge dem.

17 marca 2020

Kære Gert

Mange tak for din fine feedback :) Det sætter vi pris på.

Håber, at se jer en anden gang, på BB-Hotels :)

Shejla / Hotelchef

Mega dårlig service..!!!!

Mega dårlig service..!!!!

Jeg bookede online 2 dobbelt værelser på hotellet i Aarhus. Alt gik fint indtil jeg trykkede betal.
Der blev den ved med at tænke. det kan tage op til 5 min før bookingen går igennem.
Efter 25 min vælger jeg at ringe bb-hotels op.
Jeg får en ekstrem negativ og bestemt IKKE service venlig mandlig bornholmer i røret. Han kan ikke hjælpe mig, jeg skal bare booke igen.
Jeg spørger indtil om jeg så kan være sikker på at den booking jeg lige har lavet ikke går igennem. Det ved han ikke, men hvis jeg ingen mail får, er den nok ikke. Og så blev der sagt farvel og lagt på.

Sidder nu tilbage, og aner ikke om jeg har booket de 2 værelser..?

14 lipca 2019

Hej Sandra.

Jeg er meget ked af din oplevelse, samt det alt for sene svar her på Trustpilot.
Jeg håber at du fik svar på dine spørgsmål og at du trods alt
havde et godt ophold på BB-Hotel Aarhus.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har aldrig i mit liv fået så dårlig…

Jeg har aldrig i mit liv fået så dårlig service!

Jeg bestilte først værelser på BB-hotels i Herning igennem booking.com. Hvor jeg skriver en tekst sammen med bestillingen, som lyder: Jeg vil gerne have to værelser med 2 enkeltsenge.

Herefter får jeg en mail om at jeg har bestilt dobbeltsenge, dog havde jeg under bestilingen været sikker på at det var enkeltsenge! Men jeg bliver henvist til deres egen hjemmeside, for at kunne bestille enkeltsenge dog med 10% rabat. Jeg får så bestilt, men modtager ingen mail på det. JEg ringer derfor ind for at finde ud af om de betaler mig tilbage for min booking fra booking.com, og om jeg har fået booket værelset, siden jeg endnu ikke havde modtaget mail??

Her får jeg en bornholmsk herre i røret, som nok har haft en dårlig dag, (lyder det som) her prøver jeg på meget diplomatisk vis at få styr på min booking, og samtidig finde ud af om jeg får mine penge tilbage fra første booking? Dette resultere i en megt sur bornholmsk fyr, som ikke kan fortælle mig noget om hvor mine penge bliver af, eller hvor min bekræftelsesmail bliver af.

Så jeg står nu uden at vide om jeg får mine penge tilbage, samt om jeg overhoved har booket?

Kan ikke anbefale at bruge BB-hotel. Der mangler noget styring, og et serviceminded personale.

6 czerwca 2019

Hej Henrik.

Jeg beklager meget din oplevelse, det er bestemt ikke vores standard.
Jeg har været inde og tjekke dine bookinger og sender dig en mail direkte med
diverse informationer, hvis du er i tvivl om det mindste sidder jeg klar ved telefonen.

Venlig hilsen Tanja, BB-Hotels

Perfekt

Havde et par overnatninger på BB Århus, med udsigt ud over vandet, Marselisborg.
Det var super fint, rent og velfungerende. Eneste anke var de vanlige hårde hotelsenge. Skal man ligge korrekt, skal man veje mindst 150 kg.
Fin morgenmad, dejligt stort værelse, fint fint sted.

8 stycznia 2019

Odpowiedź od BB-Hotels

Mange tak for 4 flotte stjerner. Din mening betyder meget for os. Nye madrasser bliver sat på ønskelisten.
Håber at se dig igen på et af vores hotellet. Hilsen Tanja, BB-Hotels

Super

Super, til prisen 👍

12 listopada 2018

Odpowiedź od BB-Hotels

Mange tak for 4 flotte stjerner - dem er vi meget glade for.
Jeg er glad for at vi levede op til dine forventninger.

Oceniono na 4 z 5

lugnt och tyst bra på alla vis nära…

lugnt och tyst bra på alla vis nära till det mesta gångavstånd till flyget

11 listopada 2018

Odpowiedź od BB-Hotels

Mange tak for din fine anmeldelse.
Jeg håber at du igen i fremtiden ønsker at benytte dig af BB-Hotels.

Oceniono na 3 z 5

Værelserne er fine men savner et TV…

Værelserne er fine men savner et TV .badeværelserne trænger til en kærlig hånd .

10 listopada 2018

Odpowiedź od BB-Hotels

Mange tak for din anmeldelse. Din mening betyder rigtig meget for os.
Vi har i Kastrup valgt ikke at have tv på værelserne, bl.a. for at kunne tilbyde en rigtig lav pris,
men også fordi mange af vores gæster sætter pris på at mødes vi tv'et i kantinen.
Jeg håber at du igen i fremtiden ønsker at benytte dig af BB-Hotels.

Oceniono na 5 z 5

Hotellet virker i alle retninger perfekt

8 listopada 2018

Odpowiedź od BB-Hotels

1000 tak! Vi er så glade for de fem flotte stjerner.
Dejligt at du synes om hotellet og vores koncept.

Det var fint til prisen

Det var fint til prisen, intet at beklage sig over, god information, vi var tilfreds.

Odpowiedź od BB-Hotels

Mange tak for din anmeldelse, dejligt at vi levede op til dine forventninger.
Håber at du igen ønsker at benytte dig af BB-Hotels.

Fint billigt overnatningssted

Odpowiedź od BB-Hotels

Mange tak for 4 flotte stjerner - dem er vi meget taknemlige for!
Håber at se dig på BB-Hotels igen i fremtiden.

Dejligt hotel

Odpowiedź od BB-Hotels

1000 tak for 5 meget flotte stjerner.
Dem er vi meget glade for!

Hilsen Tanja, BB-Hotels

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej